Γράφεις εσύ

Γράφεις εσύ. Επειδή θέλουμε οι αναγνώστες μας να έχουν φωνή και να μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους, τους προβληματισμούς, κάποιο νέο που έχει σχέση με τον τομέα μας, την εμπειρία σας στο άτμισμα ή οτιδήποτε άλλο κρίνετε πώς πρέπει να δημοσιευθεί, τότε εδώ είναι ο χώρος που μπορεί να γίνουν πράξη οι επιθυμίες σας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να γράψεις ένα άρθρο.

Καταλαβαίνετε πως δεν είμαστε ξέφραγο αμπέλι και πώς λειτουργούμε κάτω από κανόνες, οπότε το κείμενο που θα γραφτεί από εσάς δεν θα περιέχει ύβρεις, συκοφαντίες, απαγορεύεται να λοιδορείται πρόσωπα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, εν ολίγοις το γραπτό σας απαιτείται να κυμαίνεται στα πλαίσια κόσμιας συμπεριφοράς.

Επιπλέον το κείμενο που θα μας στείλετε να είναι τουλάχιστον τριακόσιες (300) λέξεις και πάνω, διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Επίσης στο τέλος του κειμένου θα φέρει υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό σας, προσοχή, ψευδώνυμα ή username θα αποκλείονται αμέσως, άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε.

Δεν επιτρέπεται ολική ή μερική αντιγραφή κειμένων από άλλες ιστοσελίδες, το περιεχόμενο πρέπει να είναι μοναδικό.

Αν από όλα τα παραπάνω δεν πληρείται κάποιο κριτήριο, τότε μην μπαίνετε καν στον κόπο να μας στείλετε κάτι.

Μην ανησυχείτε για τα ορθογραφικά σας λάθη.

Ούτως ή άλλως πριν δημοσιευθεί το γραπτό σας, θα έχει γίνει εκ των προτέρων επεξεργασία από εμάς για να διορθώσουμε πιθανά λάθη ή κάποια σημεία που περιέχουν λάθος γραμματική.