Chat

Στο chat για ατμιστές μπορείτε να συζητήσετε, να θέσετε διάφορα ερωτήματα για προβλήματα ή απορίες, ώστε να επιλυθούν το ταχύτερο δυνατό, προσφέροντας τη βοήθεια μας απλόχερα σε όσους πραγματικά το χρειάζονται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Δεν χρειάζετε εγγραφή, απλά εισάγετε το όνομα σας και το μήνυμα που επιθυμείτε.
Σταματήστε να στέλνετε ερωτήσεις για τεχνικά σας προβλήματα στο facebook και κοινωνικά δίκτυα της σελίδας μας, ο τόπος για να σας βοηθήσουμε είναι μόνο εδώ, μπορούμε να σβήσουμε τα μηνύματα σας αμέσως αν θελήσετε.
Πώς λειτουργούμε, γράφεις την ερώτηση και σου δίνουμε μία υπεύθυνη απάντηση, αν αργήσουμε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, έρχεσαι μετά από λίγο, θα την βρεις γραμμένη.

                                             Οδηγίες χρήσεως στην αίθουσα συζητήσεων

  • Προσπαθείτε να μην γράφετε με greeglsih, γράψε ελληνικά κι ας είναι λάθος, δεν αναζητάμε φιλόλογο για εκπαίδευση.
  • Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις μόνο λάθος απαντήσεις, ο σκοπός είναι να υλοποιηθούν λύσεις δίχως να κατακρίνουμε τον συνάνθρωπό μας.
  • Οι συζητήσεις να γίνονται στα πλαίσια κόσμιας συμπεριφοράς χωρίς να βρίζουμε τους συνατμιστές.
  • Δεν θέλουμε να αποκλείσουμε κανένα χρήστη, εκτός κι αν περάσει τα όρια και δεν μας αφήνει άλλη επιλογή.
  • Μην γράφετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως: τηλέφωνα, διευθύνσεις, διότι είναι φανερά προς όλο τον κόσμο, μόλις υποπέσει στην αντίληψή μας κάτι τέτοιο, θα διαγράφεται το μήνυμα.
  • Αν θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα email Contact us που βρίσκεται στην πάνω πλευρά.
  • Απαγορεύεται ρητώς η δυσφήμιση καταστημάτων, κυρίως όταν προέρχεται από ανώνυμη καταγγελία.
  • Οι απόψεις των χρηστών δεν αντιπροσωπεύουν τον ιστότοπό μας, οποιοσδήποτε εκφράζει άποψη, είναι υπεύθυνος των λεγομένων του.

Μερικές σημειώσεις

Ενδιαφερόμαστε όλα μας τα μέλη να είναι ενεργά, διαδραστικά δίνοντας τους την δυνατότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, ανταλλάσοντας γνωσιακή μάθηση με αποκορύφωμα να κυριαρχήσει πνεύμα αλληλοβοήθειας

Εννοείται πως δεχόμαστε οποιαδήποτε παρατήρηση που θεωρείται κατά τη γνώμη σας πως υστερούμε ή παρέχουμε ελλιπής πληροφόρηση, ώστε να το διορθώσουμε άμεσα, για να επιτευχθεί βέλτιστη εμπειρία προς τον χρήστη του ιστότοπό μας.

Δεν θα διαβάσετε ποτέ ή πουθενά, σε κανένα άρθρο μας, ότι είμαστε οι καλύτεροι ή μόνο εμείς και κανένας άλλος, Προσπαθούμε ταπεινά μέσα από την εργασία μας, να δείξουμε τις ικανότητές μας, δεν έχουμε ανταγωνιστές στην πορεία μας, μόνο συναγωνιστές, και εν τέλει ας μας κρίνει ο αναγνώστης αν η προσπάθειά μας είναι σοβαρή και ειλικρινής.