Πρέπει να εξαλειφθεί η προκλητικότητα, διαφορετικά χανόμαστε

Πρέπει να εξαλειφθεί η προκλητικότητα, διαφορετικά χανόμαστε, κι αν αναρωτιέστε από που παίρνω αφορμή για να θίξω αυτό το θέμα, τότε σας αναφέρω ενδεικτικά τους φίλους μας συνατμιστές που έχουν χάσει το μέτρο και κρατούν μία προκλητική στάση απέναντι στην κοινωνία, ατμίζοντας όπου τους κάνει κέφι.

Πρέπει να εξαλειφθεί η προκλητικότητα, διαφορετικά χανόμαστε

Δυστυχώς είναι γεγονός πως μία μικρή μερίδα ανόητων vapers μπορούν να αμαυρώσουν την εικόνα ολόκληρης της κοινότητας ελλήνων ατμιστών, και όπως πάντα οι υπόλοιποι που είναι πλειοψηφία αναγκάζονται να απολογούνται διαρκώς για τα καμώματα ορισμένων επιπόλαιων που έχουν βάλει σκοπό να μας διαλύσουν παντελώς και όπως γίνεται αντιληπτό να περιθωριοποιηθούμε ακόμη περισσότερο.

Οι συνειδητοποιημένοι χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου γνωρίζουν πολύ καλά πως ότι δικαιώματα χάνουμε, δύσκολα μπορούμε να τα ανακτήσουμε, όπως για παράδειγμα η υπέρμετροι περιορισμοί που μας έχει επιβάλει το κράτος, επειδή θεωρεί πως ο ατμός που παράγεται από τις συσκευές μας είναι αρκετά βλαβερός και δεν πρέπει να τον εισπνέουν οι συνάνθρωποι μας, διότι προφανώς μπερδεύουν το παθητικό κάπνισμα με το παθητικό άτμισμα. Όχι πως το δεύτερο είναι υγιεινό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με το πρώτο.

Προφυλάσσουμε τα κεκτημένα μας, εξαλείφοντας την προκλητικότητα.

Όλοι όσοι αγαπάτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα πρέπει να προστατεύουμε τα νώτα μας, από τους κακοπροαίρετους που επιθυμούν περαιτέρω περιθωριοποίηση της αγαπημένης μας συνήθειας. Βέβαια θα επικαλεστώ την λαϊκή ρήση που λέει όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, δηλαδή υφίστανται οι προκλήσεις και δεν είναι κύμα της φαντασίας ορισμένων κακών ανθρώπων που θέλουν διακαώς να μας βλάψουν. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως με τα ίδια μας τα δάχτυλά βγάζουμε τα μάτια μας.

Πώς μπορούμε να αποσοβήσουμε την κατάσταση;

Είναι πολύ απλό, κάθε φορά που θα συναντάτε έναν εριστικό συνατμιστή θα του κάνετε παρατήρηση με όμορφο τρόπο και πάντα με ευγένεια, εξηγώντας του πως βάζει σε κίνδυνο την οντότητα μας σαν ατμιστές. Προσωπικά πριν λίγο καιρό είδα κάποιον να ατμίζει μέσα στον διάδρομο του νοσοκομείου και επειδή δεν μου άρεσε το θέαμα, αμέσως τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί το πράττει αυτό, εκείνος μου απάντησε απλά πώς έτυχε και δεν το κάνει συχνά, όμως το ζήτημα δεν ήταν να πείσει εμένα, αλλά τον ίδιο του τον εαυτό, διότι κανείς δεν τρώει κουτόχορτο τη σήμερον ημέρα.