Υποστηρίξτε τις αυριανές εκλογές, εγγραφείτε και ψηφίστε

Υποστηρίξτε τις αυριανές εκλογές, εγγραφείτε και ψηφίστε για τον σύλλογο της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών.

Επειδή κατά καιρούς λαμβάνω αρκετά μηνύματα και e-mails από το αναγνωστικό κοινό μας, για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το τρέχον θέμα, και όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να απαντώ στον καθένα ξεχωριστά, διότι ο αριθμός των μηνυμάτων είναι υπέρογκος και μου τρώει ολόκληρη την ημέρα.

Υποστηρίξτε τις αυριανές εκλογές, εγγραφείτε και ψηφίστε

Οπότε μέσω αυτού του άρθρου θα προσπαθήσω να καλύψω τις οποιεσδήποτε απορίες σας. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας τα αναλύσουμε ένα-ένα. Το 80% των ερωτημάτων σας έχει να κάνει με το ποσό της εγγραφής που αγγίζει τα 15 ευρώ, που σύμφωνα με τα λεγόμενά σας είναι απαράδεκτο και οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε τη δυνατότητα να το πληρώσετε, ενώ πραγματικά θέλετε να συμμετέχετε σε αυτόν τον σκοπό.

Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο επισήμανε ότι το ποσό αυτό προκύπτει από τα έξοδα τα τωρινά ή τα μελλοντικά για να καλύψουν κάποιες ανάγκες, όπως για νομικές υποθέσεις για να αρθούν διάφοροι περιορισμοί που έχει υποστεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο, επίσης για την δημιουργία επιστημονικών μελετών που είναι πάρα πολύ ακριβές, και είναι απαραίτητες ούτως ώστε να αποδειχθούν τα αυτονόητα και άλλα πολλά.

Όμως με την έλευση του νέου διοικητικού συμβουλίου το παρόν πόσο πιθανόν να αλλάξει (εννοείται προς τα κάτω), αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σας εγγυηθώ τίποτα διότι δεν είναι στη δική μου αρμοδιότητα, απλά γίνονται εικασίες και ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν. Εκτός των άλλων, εάν γίνετε μέλος θα έχετε και διάφορα προνόμια, όπως εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας από τα ατμιστικά καταστήματα και άλλα διάφορα καλούδια.

Επειδή γνωρίζετε πως πάντα είμαι ειλικρινής απέναντι σας, σας προτείνω να εγγραφείτε σήμερα για να έχετε δικαίωμα ψήφου και να επιλέξετε τον καταλληλότερο. Αν για οποιοδήποτε λόγο ετούτοι οι άνθρωποι που θα εκλεχθούν, αποδειχθούν ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων, τότε να είστε σίγουροι πως θα τους κατακρίνουμε, εφόσον όμως είναι τυπικοί και πράττουν τα δέοντα, θα είμαστε δίπλα τους για να στηρίξουμε όλες τις προσπάθειες τους.

Επιπλέον θέλω να τονίσω ένα επίμαχο σημείο που παρατηρείται συχνά στην Ελληνική κοινωνία, το οποίο είναι το εξής: Συχνά πυκνά κάποιοι υπονομεύουν τις προσπάθειες εκείνων που αληθινά κόπτονται για το καλό μας και για το κοινό συμφέρον του συνόλου. Θα ήθελα να σας ζητήσω ευγενικά να μην βάζετε τρικλοποδιές σε τούτο το σημαντικό εγχείρημα, γιατί είναι η τελευταία μας ελπίδα Να αναστηθούμε και να ξεφύγουμε από την αφάνεια.

Είναι γεγονός πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει περιθωριοποιηθεί, και μάλιστα ευθαρσώς το έχουν κατατάξει στην ίδια κατηγορία με το κάπνισμα. Για να αντιστραφεί ετούτη η κατάσταση χρειάζονται δραστικά μέτρα, τα οποία προφανώς αν λειτουργήσουμε σαν μονάδα δεν θα έχουν κανένα αντίκρισμα. Η μόνη σωτηρία είναι να γίνει συνενώσει δυνάμεων από όλους μας και οι ικανότεροι που θα ψηφιστούν για να μας αντιπροσωπεύσουν, ας ελπίσουμε πως θα κάνουν κατάθεση ψυχής καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Κλείνοντας το άρθρο, θεωρώ υποχρέωση μου, να τονίσω πως έφτασε η στιγμή εμείς οι ατμιστές να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να μην θεωρούμαστε μία περιθωριακή ομάδα, όπως οι τοξικομανείς. Πρέπει να καταστήσουμε σαφές πώς το άτμισμα είναι επιλογή μας και αν μας το απαγορεύσουν κάποια μέρα, θα μας αναγκάσουν να επιστρέψουμε πίσω στο κάπνισμα, κάτι που θα είναι καταστροφικό για όλους μας.

Οπότε, ας αφήσουμε στην άκρη τις αντιδικίες. Αν επιτύχει το συγκεκριμένο λειτούργημα της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών θα προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας, που προσπαθούν κάποιοι να μας το αφαιρέσουν δια της βίας, με την λογική αποφασίζομεν και διατάσσομεν. Να είσαστε σίγουροι πως μόνο κερδισμένοι θα βγούμε, οπότε, υποστηρίξτε τις αυριανές εκλογές, εγγραφείτε και ψηφίστε .