Το διάσημο εμπορικό σήμα NJOY ξαναγεννιέται

Το διάσημο εμπορικό σήμα NJOY ξαναγεννιέται. Ο περιβόητος κατασκευαστής ηλεκτρονικών τσιγάρων το περασμένο έτος ανακοίνωσε την πτώχευση του και αυτή η είδηση έπεσε σαν αστραπή εν αιθρία στην παγκόσμια ατμιστική κοινότητα και σχεδόν όλοι οι ατμιστές σοκαρίστηκαν με το άκουσμα αυτού του νέου.

Όμως, απ’ ότι φαίνεται δεν είπε την τελευταία της λέξη και πλέον είναι έτοιμη να κάνει μία θριαμβευτική επιστροφή στην αγορά, η οποία αναμένεται να προκαλέσει τεράστιο σάλο στα έγκατα της vape κοινωνίας. H δήλωση του προέδρου και διευθύνων σύμβουλο της NJOY, LLC είναι η εξής: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί μια νέα οικονομική αρχή για την μάρκα NJOY»

Χάρη στις προσπάθειες των δύο επενδυτικών κεφαλαίων, Teitelbaum’s Homewood Capital και Mudrick Capital Management, η εταιρεία αύξησε το μετοχικό της κεφάλαιο κατά 35 εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνταν για να αποκατασταθούν οι οικονομικές ζημιές της επιχείρησης, ανέφερε το δελτίο τύπου στις 23 Φλεβάρη. Η μάρκα τώρα επέστρεψε στην αγορά, ιδρύοντας ταυτόχρονα πέντε θυγατρικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων είναι η 7-Eleven, Extra-Miles, Love’s, Rite Aid pharmacy και η Sunoco fuel stations.

Επίσης, το δελτίο τύπου επισημαίνει πως: η NJOY, LLC ανακοίνωσε την εξαγορά (απόκτηση) των περιουσιακών στοιχείων της NJOY, Inc. βάσει της χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης που επιτεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία, το οποίο σημαίνει ότι η επιχειρηματική δομή έχει τροποποιηθεί. Αυτή η αλλαγή σημαίνει ότι η επιχείρηση είναι μια ξεχωριστή νομική οντότητα και οι ιδιοκτήτες δεν είναι νομικά υπεύθυνη για ορισμένες πράξεις και τα χρέη της εταιρείας.

Ο ο πρόεδρος της εταιρείας, τόνισε ότι: Με την ολοκλήρωση της εν λόγω εξαγοράς και την αύξηση κεφαλαίου, τώρα έχουμε άφθονη ρευστότητα και μας δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε πλέον στην παροχή ποιοτικών προϊόντων στους πελάτες μας. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την πλήρη υποστήριξη των ιδιοκτητών των κεφαλαιακών εταιρειών που επένδυσαν σε μας.

Ως πρώην καπνιστής, ο οποίος πριν από λίγο καιρό μεταπήδησα στα προϊόντα NJOY, μου ζητήθηκε να αγοράσω την εταιρεία, με την προοπτική να ενεργοποιήσω τη συνείδηση όλων των ενηλίκων καπνιστών, και να τους δείξω τον δρόμο στον οποίο εισήλθα εγώ και απεξαρτήθηκα ολοκληρωτικά από τον καπνό. Είμαι, λοιπόν, ιδιαίτερα συγκινημένος, σε προσωπικό επίπεδο, που μου δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την μεγάλη μάρκα NJOY.

Για την τσέπη σας τρέχουνε.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτός ο τεράστιος ενθουσιασμός της NJOY εξυπηρετεί καθαρά τα συμφέροντα της και όχι εκείνα των ατμιστών. Επειδή δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει και τα καλύτερα προϊόντα του εμπορίου, πάνω από αυτήν σε ποιότητα υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι κατασκευαστές που μέσω της καινοτομίας και της υψηλής τεχνολογίας έκαναν το άτμισμα γνωστό από άκρη σε άκρη.

Όμως από την άλλη πλευρά για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, αυτή η περιβόητη εταιρεία έπεσε θύμα των πολιτικών παιχνιδιών που έχει καταστρώσει ο οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής και πρακτικά δεν της άξιζε τέτοια τύχη, αλλά σαν κι αυτή, βρίσκονται στην ίδια θέση δεκάδες εταιρείες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε ετούτον τον οικονομικό γολγοθά που τους έχει βάλει ο FDA.

Αν θέλετε να στεναχωρηθείτε για κάτι, αυτή είναι μόνο η τσέπη του ατμιστή και τίποτα άλλο. Για παράδειγμα, σαν αύριο μαθαίνεται ότι κλείνει ότι κλείνει η καπνοβιομηχανία Μάλμπορο και οι καπνιστές θα πρέπει να στεναχωρηθούν για αυτό το καταστρεπτικό γεγονός. Οπότε ας τελειώνει ετούτη η κοροϊδία και να σταματήσουμε τα κροκοδείλια δάκρυα για τους προνομιούχους.