Τα τελικά αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών του συλλόγου μας

Τα τελικά αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών του συλλόγου μας είναι η αφετηρία ενός οράματος που θα ξελασπώσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο από τα χίλια μύρια όσα που υφίσταται τον τελευταίο χρόνο.

Αρχικά να αναφέρω ορισμένα σημαντικά πράγματα. Από τα 218 εγγεγραμμένα μέλη της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών, ψήφισαν 194 και και 24 άτομα απείχαν από την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους εξής:

 • Λυμπερόπουλος Άγις.
 • Τσιμούρης Σπύρος.
 • Φουρτούνης Κωνσταντίνος.
 • Σουβατζής Μανώλης.
 • Χριστοφίδης Νικόλαος.

και οι αναπληρωματικοί είναι οι εξής:

 1. Τσαφάς Ιωάννης.
 2. Παναγόπουλος Νεκτάριος.

Τα εκλεγμένα μέλη της ελεγκτικής επιτροπής είναι τρεις.

 • Παπαδόπουλος Τρύφωνας.
 • Χαζάκης Ιωάννης.
 • Χάλαρης Γεώργιος.

Παρακάτω είναι οι αναπληρωματικοί.

 1. Τσιγαρίδας Φραγκίσκος.
 2. Νικηφόρος Χρήστος Δημήτριος.

Τι εντυπώσεις αποκομίσαμε από το όλο εγχείρημα.

Αρχικά να επισημάνω πως ο αριθμός των μελών είναι ελάχιστος, οπότε και πάλι όσοι δεν έχετε εγγραφεί, να το πράξετε το συντομότερο, διότι αν παραμείνουμε σε αυτό το νούμερο θα θυμίζουμε παρέα, παρά κάποιο Πανελλήνιο σύλλογο.
Επίσης, όλοι οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση είναι αξιόλογοι άνθρωποι και έχουν απέραντη αγάπη προς το άτμισμα, αλλά δυστυχώς όπως συμβαίνει σε κάθε ψηφοφορία κάποιοι εκλέγονται και κάποιοι μένουν απ’ έξω.

Ας ευχηθούμε πως το νέο διοικητικό συμβούλιο θα επιτύχει όλους τους σκοπούς που έχει θέσει σαν στόχο και θα ξελασπώσει την ατμιστική κοινότητα από τα προβλήματα που την ταλανίζουν. Όμως για να μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες, μόνοι τους δεν θα καταφέρουν τίποτα αν δεν είμαστε από πίσω να τους στηρίζουμε.

Μην ξεχνάμε ότι μόνο ενωμένοι θα προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας. Όσοι δεν είσαστε πρόθυμοι να βοηθήσετε είναι δική σας επιλογή και νόμιμο δικαίωμά σας, αλλά αν θέλουμε να έχουμε μέλλον σαν ατμιστές, τότε είναι μονόδρομος η αμέριστη συμπαράστασή μας σε αυτήν την μεγάλη ιδέα.

Κλείνοντας, να ευχηθούμε συγχαρητήρια στους εκλεγμένους και ας ελπίσουμε ότι θα μας εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.