Παράξενη εφεύρεση μιας κινεζικής εταιρείας, Vapenut (AVN-1)

Παράξενη εφεύρεση μιας κινεζικής εταιρείας, Vapenut (AVN-1). Το τελευταίο διάστημα το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει κατηγορηθεί πάμπολλες φορές πώς το παθητικό άτμισμα προκαλεί τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες με εκείνον που κάνει χρήση.

Οπότε σε απάντηση όλων αυτών των κατηγοριών, μία κινέζικη εταιρεία εμπνεύστηκε ένα δημιούργημα το οποίο έχει την δυνατότητα να απορροφάει τον ατμό κυρίως σε κλειστούς χώρους.

Η παρούσα συσκευή φέρει την ονομασία Vapenut (AVN-1), η οποία ανιχνεύει και εξαλείφει τους υδρατμούς στον αέρα που παράγονται από τους ατμιστές του eCigarette. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, ετούτο το μηχάνημα διαθέτει έναν αισθητήρα ατμού που ανιχνεύει την πυκνότητα σε πραγματικό χρόνο και ρυθμίζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα που απορροφάει το ατμό ανάλογα τη μάζα και την πυκνότητα.

O κατασκευαστής του Vapenut (AVN-1), αναφέρει πως το κατασκεύασμα του θα δώσει μία οριστική λύση στο θέμα του ατμίσματος στους δημόσιους χώρους, δηλαδή, κατά τα λεγόμενά του, έχει την πεποίθηση πως σε λίγα χρόνια θα ξανά επιτραπεί το vaping ακόμα και σε κρατικά κτίρια που φιλοξενούνται δημόσιες υπηρεσίες.

Αν και προσωπικά θεωρώ πως η παρούσα κίνηση προκαλεί μεγάλο ντόρο για το τίποτα, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας πως το συγκεκριμένο μηχάνημα θα εξελιχθεί περαιτέρω στο μέλλον, τότε ίσως να περιμένουμε κάτι περισσότερο από τις τρέχουσες δυνατότητες που προσφέρει έως τώρα.

Επειδή στη ζωή μου συνηθίζω να είμαι ρεαλιστής και έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια, αυτή την συσκευή σίγουρα θα μπορούσα να την κατατάξω στα μηχανήματα που ονομάζονται ιονιστές αέρα, οι οποίοι καθαρίζουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού, απλά ο συγκεκριμένος τύπος απορροφά δραστικά την ποσότητα του ατμού που περιφέρεται εντός του εσωτερικού χώρου.

Επίσης, στο όνομα της κερδοσκοπίας μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει οτιδήποτε του έρθει στο κεφάλι και να σου πουλήσει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Όσοι από εσάς έχετε καταναλωτική μανία, μην βιαστείτε να σπεύσετε να το αγοράσετε προτού αποδειχθούν τα λεγόμενά που υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία.