Κόψτε τα πειράματα με το mirror coil, δεν είστε πειραματόζωα

Κόψτε μαχαίρι τα πειράματα με το mirror coil, δεν είστε πειραματόζωα. Το συμβάν που έμελλε να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, είναι μετά από μία ερώτηση ενός αναγνώστη μας, που ήθελε να του εξηγήσω για την συγκεκριμένη κατασκευή, η οποία καλό θα ήταν να την αποφύγετε, όπως και μερικές άλλες, θα σας εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.

Κόψτε τα πειράματα με το mirror coil, δεν είστε πειραματόζωα

Ως γνωστόν στο YouTube κυκλοφορούν διάφορα βίντεο, τα οποία δείχνουν τη μέθοδο ώστε να δημιουργήσεις δικά σου μαστορέματα για διάφορα αντικείμενα και οφείλω να ομολογήσω πως μερικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και έχουν διευκολύνει τη ζωή αρκετών ανθρώπων που τους έχει γλιτώσει από περιττά έξοδα.

Τώρα όσον αφορά το άτμισμα και ειδικά τις αντιστάσεις, το πράγμα έχει ξεφύγει από την λογική και οδεύει ολοταχώς προς την παραφροσύνη. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μόδα η αντίσταση mirror coil που δεν θα μπω σε λεπτομέρειες πώς να τη φτιάξετε, γιατί είναι μία από τις χειρότερες, σχετικά με την υγεία του χρήστη, όταν θα την κάνει χρήση.

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, το mirror coil απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία και αναμφισβήτητα, δεν θα το συνιστούσα να το χρησιμοποιήσει ούτε ο πιο πεπειραμένος vaper. Ο λόγος είναι πολύ απλός, κατά την επεξεργασία κατασκευής του mirror coil τροχίζετε επανειλημμένες φορές, μέχρις ότου φτάσει στην τελική του μορφή, όπου θα μοιάζει σαν καθρέφτης.

mirror coil

Εδώ το πρόβλημα έγκειται στο σημείο, ότι από το πολύ το τρόχισμα, αλλοιώνεται η εξωτερική του επιφάνεια και προφανώς ορισμένα σύρματα δεν είναι κατάλληλα για ετούτη την διαδικασία, διότι μετά την σκληρή επεξεργασία, κατά τη θέρμανση μπορεί να εκπέμπει ορισμένες χημικές ουσίες, οι οποίες ίσως να είναι ακατάλληλες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το ζήτημα γίνεται ακόμη σοβαρότερο, επειδή το συγκεκριμένο κατασκεύασμα δεν έχει μελετηθεί από την επιστημονική κοινότητα, ούτως ώστε να δώσει το πράσινο φως της πιστοποίησης και κατ’ επέκταση ο ατμιστής κινείται σε αχαρτογράφητα νερά που δεν ξέρει που θα τον οδηγήσουν.

Μπορεί με την πρώτη ή δεύτερη φορά να μην πάθετε τίποτα, αλλά αν το κάνετε συνήθειο και το βάλετε μέσα στην καθημερινότητά σας, τότε το πράγμα γίνεται ανεξέλεγκτο και είναι πέρα για πέρα κατακριτέο.

Σας έχω επαναλάβει αρκετές φορές να αποφεύγεται τις εντυπωσιακές δημιουργίες, αναφορικά με τις αντιστάσεις, και δεν πρέπει να μπαίνετε στη λογική να πρωτοτυπήσετε με αυτές τις σαχλαμάρες. Πάντοτε συστήνω σε όλους να επιλέγουν τα απλά πράγματα, τα οποία έχουν δοκιμαστεί πάμπολλες φορές από την ατμιστική κοινότητα και επομένως έχουμε μία πιο σφαιρική άποψη για το θέμα.

Δυστυχώς στο youtube όπως γνωρίζουμε κυριαρχεί το θέαμα, κυρίως οι ξένοι youtubers για μερικά views παραπάνω μπορεί να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάολο και προσφεύγουν σε show για να καταπλήξουν το ευρύ κοινό.

Mην ξεχνάτε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ήδη τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στο στόχαστρο και το πετροβολά όλος ο κόσμος για τις μέχρι τώρα εκρήξεις που οφείλονται κυρίως τις μπαταρίες και για τις δήθεν τοξικές ουσίες που παράγονται στον ατμό. Όλα ετούτα συνέβαλαν στην χείριστη εικόνα προς την ουδέτερη κοινωνία που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο, οι οποίοι ότι βλέπουν το τρώνε αμάσητο, σαν κουτόχορτο και μετέπειτα γίνεται αναδημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πώς το άτμισμα πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι είναι το mirror coil

Προσοχή μην μπείτε στη διαδικασία να μιμηθείτε ετούτη τη χαζομάρα, για δικό σας όφελος και ασφάλεια.