Η οριστική δομή του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας

Η οριστική δομή του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας. Όπως γνωρίζετε την περασμένη Κυριακή διεξήχθησαν οι εκλογές της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών και βάσει του καταστατικού μόνο τα πέντε άτομα με τις περισσότερες ψήφους θα είχαν δικαίωμα να απαρτίζουν και να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο.

Λοιπόν, η δομή έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Σπύρος Τσιμούρης.
  • Αντιπρόεδρος: Άγις Λυμπερόπουλος.
  • Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Φουρτούνης.
  • Ταμίας: Μανώλης Σουβατζής.
  • Σύμβουλος: Νικόλαος Χριστοφίδης

Αναπληρωματικά Μέλη:

  • Ιωάννης Τσαφάς.
  • Νεκτάριος Παναγόπουλος.

Ελεγκτική Επιτροπή.

Τρύφωνας Παπαδόπουλος.
Ιωάννης Χαζάκης.
Γεώργιος Χάλαρης.

Αναπληρωματικά Μέλη.

Φραγκίσκος Τσιγαρίδας.
Χρήστος Δημήτριος Νικηφόρος.

Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε.

Aγαπητοί μου φίλοι δεν θέλω να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας, μετά βίας φτάνουν τα 230 άτομα και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με αυτόν τον αριθμό δεν προχωράμε πουθενά.

Ο λόγος είναι πολύ απλός όταν κάποια στιγμή οι επίσημοι εκπρόσωποι των Ελλήνων ατμιστών βρεθούν σε μία διαπραγμάτευση με την πολιτική ηγεσία του τόπου μας και τους αναφέρουμε το παραπάνω νούμερο, καταλαβαίνετε πως θα μας πάρουν στο ψιλό και πιθανόν να μην δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα λεγόμενά μας, πάντως το χειρότερο σενάριο είναι να μας αγνοήσουν.

Oπότε είναι μονόδρομος να πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών. Σίγουρα θα αναρωτιέστε με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να αυξηθούμε ραγδαία από τη μία μέρα στην άλλη. Μία καλή λύση είναι ο καθένας από εμάς να γνωστοποιήσει στον κύκλο του, στους φίλους, συγγενείς, γνωστούς, στον εργασιακό του τομέα ή οπουδήποτε αλλού την ύπαρξη αυτού του εγχειρήματος, ούτως ώστε μέσα σε λίγους μήνες να καταφέρουμε να αγγίξουμε τον αριθμό των δέκα χιλιάδων μελών.

Επιπλέον, όσοι από εσάς δεν είχατε τη δυνατότητα να εγγραφείτε λόγω κόστους, το οποίο είναι στα 15 ευρώ και προφανώς ορισμένοι δεν έχουν τα περιθώρια να τα καταβάλουν με αντίτιμο να γίνουν μέλος μας, θα σας συνιστούσα να το πράξετε με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί, διαφορετικά χανόμαστε και δεν είναι σχήμα λόγου.

Επίσης σας προτείνω να αγκαλιάσετε με θέρμη τον σύλλογό μας και να το στηρίξετε σε όποια απόφαση και αν πάρει, διότι είναι το μόνο επίσημο όργανο που μας αντιπροσωπεύει σαν οντότητα εμάς τους vapers.

Κλείνοντας, να ευχηθούμε να εκπληρωθούν όλα τα σχέδια και οι στόχοι, μήπως και πάψουμε να θεωρούμαστε μία παρακμιακή ομάδα, γιατί δυστυχώς εκεί μας έχει τοποθετήσει η ελληνική Πολιτεία και νομίζω δεν μας αρμόζει τέτοιου είδους συμπεριφορά.