Έπιασε φωτιά το παντελόνι ενός δικηγόρου κατά τη διάρκεια της δίκης

Έπιασε φωτιά το παντελόνι ενός δικηγόρου κατά τη διάρκεια της δίκης. Λοιπόν αυτός ο άτυχος κύριος για κακή του τύχη την ώρα που αγόρευε στο δικαστήριο του συνέβη κάτι αναπάντεχο που θα του μείνει χαραγμένο στη μνήμη για πολλά χρόνια, δηλαδή, εξαιτίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου έπιασαν φωτιά τα μπατζάκια του.

Έπιασε φωτιά το παντελόνι ενός δικηγόρου κατά τη διάρκεια της δίκης

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια αίθουσα του δικαστηρίου στο Μαϊάμι την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο, το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως υπήρξε μία σατανική σύμπτωση που παρόμοιες τις βλέπεις μόνο στις κινηματογραφικές ταινίες του χόλιγουντ, δηλαδή όπως αναφέρει η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Miami Herald, ο Stephen Gutierrez την ώρα που ξεδιπλώνεται επιχειρήματά του για μία υπόθεση εμπρησμού στην οποία ο πελάτης του σκόπιμα είχε είχε κάψει ένα αμάξι, από τις τσέπες του παντελονιού του άρχισαν να βγαίνουν φλόγες.

Όμως οι μάρτυρες που ήταν παρόντες στο περιστατικό ανέφεραν στην Herald ότι ο Gutierrez πιθανόν να το προκάλεσε σκόπιμα προφανώς για να σταματήσει η δίκη, παρόλα αυτά, την στιγμή του πανικού άδειασε η αίθουσα για προληπτικούς λόγους. Ωστόσο, ο πρόεδρος του δικαστηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τους εισαγγελείς να αξιολογήσουν το συμβάναν, θεωρώντας πως μπορεί να υπήρχε ενδεχόμενος δόλος και να του προσάψουν την κατηγορία, ασέβεια προς το δικαστήριο.

Είναι γεγονός πως αυτές οι συσκευές πράγματι έχουν συσχετισθεί με πολλές περιπτώσεις πού κάποιο παντελόνι άρπαξε, αλλά δυστυχώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προβάλλουν την μισή αλήθεια και αποκρύπτουν την υπόλοιπη. Θα γίνω πιο συγκεκριμένος για να με καταλάβετε όλοι, συνήθως όλα ετούτα τα περιστατικά οφείλονται στην κακής ποιότητας μπαταρίας, τα mechanical mods που δεν έχουν καμία προστασία βραχυκυκλώματος και επομένως στην πρώτη δυσλειτουργία επέρχεται το κακό.

Επιπλέον, αρκετοί ατμιστές βάζουν μαζί με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή του σπιτιού στην τσέπη τους, και το χειρότερο όλων είναι πως τις εφεδρικές μπαταρίες που κουβαλάνε μαζί τους τις έχουν γυμνές, χωρίς να είναι τοποθετημένες σε κάποια θήκη, και κατά συνέπεια έρχονται σε επαφή με τα κλειδιά.