Χωρίς κόστος τα πολλαπλά οφέλη για τη χώρα

Χωρίς κόστος τα πολλαπλά οφέλη για τη χώρα. Το e-cigarette έχει θεωρηθεί ως καταναλωτικό προϊόν και ταυτόχρονα μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση κατά των εύφλεκτων ομολόγων του, η στήριξη που προσφέρει στους καπνιστές που θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα ή να το μειώσουν, θεωρείται δεδομένη και μάλιστα με τρομερά ποσοστά επιτυχίας.

Αρκετοί εμπειρογνώμονες χαρακτηρίζουν το κάπνισμα ως μία ολική καταστροφή για την παγκόσμια οικονομία που κοστίζει περίπου US $ 1.400 δισεκατομμύρια ετησίως, το νούμερο αυτό αντιπροσωπεύει μονάχα την υγειονομική περίθαλψη και τις ιατρικές υπηρεσίες προς τους ασθενείς που ασθένησαν εξαιτίας του smoking. Οι ειδικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι υπάρχουν περίπου 9.000.000 vapers που ήδη ανέλαβαν δράση για την προστασία της υγείας τους, χωρίς να κοστίσει ούτε λεπτό του δολαρίου για την χώρα και με τα περίεργα καπρίτσια σας προσπαθείτε να απομονώσετε στο περιθώριο αυτούς τους ανθρώπους, αποκλείοντας κάθε προσπάθειά τους.

Παρακάτω θα σας παραθέσω 4 σημαντικά στοιχεία που θα επιλύσουν πολλά προβλήματα.

Αδράξτε την τεράστια ευκαιρία που παρουσιάστηκε με τα προϊόντα νικοτίνης χαμηλού κινδύνου. Επανάσταση του ηλεκτρονικού τσιγάρου συνεισφέρει στο κοινό συμφέρον του τόπου μας και οι πολιτικοί πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους. Επίσης είναι υπαρκτή η μείωση των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης και η βελτίωση της υγείας των πολιτών, απαιτείται να αξιοποιηθεί ετούτο το εργαλείο, διότι είναι προφανές πώς ελαχιστοποιεί τους κινδύνους που προκαλούνται από τα παραδοσιακά τσιγάρα.

1. Δώστε κίνητρο στους εξαρτημένους χρήστες νικοτίνης από τον καπνό να δουν μία άλλη οπτική γωνία που εσείς τους στερείτε με τους μικροεγωϊσμούς σας. Μπορείτε κάλλιστα με μία επίσημη κρατική ανακοίνωση να παρέχεται μία ορθή κατεύθυνση προς εκείνους τους καπνιστές οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι στην εξάρτησή τους, όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς καν να χρηματοδοτηθεί το όλο έργο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ενσωματώσετε κάποιες ρητές οδηγίες μέσω των ομοσπονδιακών υπηρεσιών όπως ο FDA, το CDC , ΝΙΗ και το Γραφείο του Γενικού Χειρουργού, καθώς και τα υψηλότερα επίπεδα του Τμήματος Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. Απαιτεί μια συντονισμένη προσέγγιση σε πολλά μέτωπα.

2. Άμεση ακύρωση των επιτηδευμένων κανονισμών του FDA πριν καταστρέφει ολόκληρη την vaping αγορά στις ΗΠΑ. Απαιτείται μια έξυπνη αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για να αποτρέψει την σχεδόν πλήρη καταστροφή της βιομηχανίας ατμού στις ΗΠΑ από τις λανθασμένες διεργασίες των δημοσίων αρχών, οι οποίες περιέχουν εντελώς κατάλληλες ρυθμίσεις και δε συνάδουν με το πνεύμα του πολιτισμού, παρά μόνο με το εξοστρακισμού.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες κερδοσκοπούν κατά των καπνιστών

3. Βάλτε τη διαδικασία εφαρμογής σε αναμονή και επιδιώξτε γρήγορα να περάσει η νομοθεσία που αλλάζει την ημερομηνία κατηγοριοποίησης των προϊόντων, αφαιρέστε τα ατμιστικά είδη από τον νόμο που τα συμπεριλαμβάνει στην κατηγορία καπνού, η τρέχουσα απόφαση εκδόθηκε στις 8 Αυγούστου 2016, η οποία περιλαμβάνει ακόμα και τα υγρά αναπλήρωσης που δεν περιέχουν νικοτίνη και αναπάντεχα βρίσκονται στην ίδια κλίμακα με εκείνα του καπνού.

4. Αντικαταστήστε τη δαπανηρή, αδιαφανή και πολιτικοποιημένη αδειοδότηση των προϊόντων από τους κατασκευαστές των eCigs, επειδή το τρέχον καθεστώς βασίζεται σε εσφαλμένα πρότυπα και δεν εξυπηρετούν απολύτως κανένα σκοπό, μονάχα δημιουργεί παρά μόνο προβλήματα και περαιτέρω γραφειοκρατία η οποία είναι άσκοπη. Είναι αναγκαίο να καταστήσετε σαφές στους κατασκευαστές αυτών των συσκευών τι δικαιολογητικά χρειάζονται με προοπτική να συντομεύσει ολόκληρη η διαδικασία για να αποκτήσουν την πολυπόθητη άδεια.

Όταν κοιτάζεις τη ζωή από την κλειδαρότρυπα