Τελικά υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι στον κλάδο μας

Τελικά υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι στον κλάδο μας, η παρούσα είδηση σχετίζεται με την απαγόρευση των γεύσεων στα e-liquid που εκδόθηκε στην Ουαλία πριν λίγο καιρό από τις τοπικές δημόσιες αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, η Δημόσια Υγεία της Ουαλίας δήλωσε ότι ορισμένα γεύσεις των υγρών αναπλήρωσης έχουν στόχο να δελεάσουν τα παιδιά μέσω του ατμίσματος, επειδή όμως ετούτη η διενέργεια θεωρείται επιεικώς απαράδεκτη και ανυπόστατη, μια e-cig επιχείρηση κάλεσε τον οργανισμό να επισκεφθεί ένα από τα vape καταστήματα τους, προκειμένου να δουν από μόνοι τους αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι.

Καταλαβαίνετε πως όταν κάποιοι επιχειρηματίες λειτουργούν με γνώμονα το δίκαιο και το κοινό συμφέρον, είναι αυτονόητο πως δεν δέχονται συκοφαντίες ή υπονοούμενα πώς παρασέρνουν τον ανήλικο πληθυσμό να εισέλθει στις τάξεις μας, άλλωστε δεν έχουμε καμία ανάγκη τέτοιους είδους χρήστες, λοιπόν αυτός ο επιχειρηματίας είναι παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος του σε όλη την παγκόσμια ατμιστική κοινότητα, διότι πολύ απλά κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν φοβάται ακόμη κι αν βγει ζημιωμένος από αυτήν την υπόθεση.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η υπηρεσία υγείας της Ουαλίας, η οποία πήρε εντολή από την κυβέρνηση, εξέδωσε μια δήλωση λέγοντας ότι αν και το vaping είναι ασφαλέστερο από το κάπνισμα, οι γλυκές και οι φρουτώδες γεύσεις δεν πρέπει να επιτρέπονται, προκειμένου να μειωθεί η χρήση των ατμιστικών ειδών από τα παιδιά και τους νέους. Με αφορμή αυτές τις εξαγγελίες, οι ιθύνοντες βρήκαν πάτημα ούτως ώστε να εκδώσουν μία ολική απαγόρευση του e-cigarette σε όλους τους δημόσιους χώρους, εξομοιώνοντας το με το κάπνισμα, τώρα αν έγινε ηθελημένα ή άθελα δεν έχει απολύτως καμία σημασία, γιατί το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο και ζημιογόνο για τον τομέα μας.

Ανοιχτή πρόσκληση προς τις δημόσιες αρχές.

Μετά από πολλές πιέσεις και σχόλια των ντόπιων vapers για την απαγόρευση των γεύσεων, ο πρόεδρος των vape επιχειρήσεων E-Cigarette Direct, ο James Dunworth έστειλε ανοιχτή πρόσκληση στην οργάνωση υγείας, λέγοντας τα παρακάτω:

Αγαπητοί κύριοι που διοικείται την δημόσια υγεία της χώρας μας.

Μπαίνω στη διαδικασία να σας στείλω αυτήν την επιστολή, επειδή οι πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις σας, για τις φρουτένιες γεύσεις στα e-liquid είναι τελείως άστοχες και αμαυρώνουν την τιμή και την υπόληψη των έντιμων επαγγελματιών του χώρου μας, που εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες να αποδείξουν πως δεν είμαστε ελέφαντες.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να έρθετε σε ένα από τα μαγαζιά μας να αγοράσετε οτιδήποτε επιθυμείτε ή σας κάνει όρεξη, για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι την ορθή λειτουργία των καταστημάτων μας, και πως δεν παραβαίνουμε κανέναν νόμο ή κανονισμό του κράτους.

Μείναμε κατάπληκτοι όταν ακούσαμε τα εξωφρενικά πιστεύω σας, ότι οι επιχειρήσεις ατμίσματος της Ουαλίας έχουν στόχο τα παιδιά, και ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να διερευνήσετε διεξοδικά το ζήτημα, διότι είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως διαπιστωθεί πως έχετε τεράστιο άδικο και σπιλώνεται την τιμή μας.

Οπότε σας δίνουμε την ευκαιρία:

  • Να μιλήσετε με τους πελάτες μας και να δείτε από πρώτο χέρι, αν οι γεύσεις προορίζονται ή χρησιμοποιούνται από ανηλίκους vapers.

 

  • Για να δείτε την πολιτική προστασίας μας, προς τους νεαρούς πελάτες, η οποία ονομάζεται Challenge 25 policy, μια πολιτική όπου ο καθένας κάτω από την ηλικία των 25 ετώνείναι υποχρεωμένος και απαιτείται να αποδείξει την ηλικία του, ούτως ώστε να μπορέσει να προμηθευτεί οποιοδήποτε υλικό από το μαγαζί μας.