Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ της Αγγλίας εξαιτίας ενός

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ της Αγγλίας εξαιτίας ενός επιπόλαιου ατμιστή, ο οποίος υπερέβη τα εσκαμμένα και είχε σαν συνέπεια να ηχήσουν οι σειρήνες αναστατώνοντας χιλιάδες κόσμο που περίμενε στο χώρο διαμονής για να ταξιδέψει προς κάποιο προορισμό.

Η έγκυρη εφημερίδα “The Sun” αποκάλεσε το γεγονός ως χάος, όταν ολόκληρη η αίθουσα αναχωρήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο Stansted έκλεισε την Παρασκευή το πρωί, ως αποτέλεσμα του περιστατικού.

Η συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον θυμίζει αρκετά το περιστατικό που συνέβη στην πτήση Southwest Airlines Flight 3654 που έκανε αναγκαστική προσγείωση μετά από ένα συναγερμό πυρκαγιάς. Βέβαια αν αναρωτιέστε ποια ήταν η αιτία, δυστυχώς για εμάς τους ατμιστές ήταν ένας ομοϊδεάτης ως προς την συνήθεια του ατμίσματος, ο οποίος τον έπιασε το στερητικό σύνδρομο της νικοτίνης και αναγκάστηκε να πάει στις τουαλέτες του αεροπλάνου για να ατμίσει, όμως επειδή προφανώς είχε ένα πολύ δυναμικό σετ εξοπλισμού, όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε τόσο μεγάλα σύννεφα ατμού σε εκείνο το μικρό χώρο που ο πιλότος εξαναγκάστηκε να προσγειωθεί φοβούμενες την ύπαρξη κάποιας πυρκαγιάς.

Ωστόσο το συμβάν που συνέβη στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου την περασμένη Παρασκευή πιστεύεται ότι είχε την ίδια αιτία του κακού με το προαναφερόμενο γεγονός, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του αεροδρομίου. Δυστυχώς το λυπηρό της υπόθεσης είναι πώς o τομέα μας βρέθηκε για άλλη μία φορά στο επίκεντρο, αλλά όπως πάντα αρνητικά. Η αίθουσα αναχωρήσεων έκλεισε προσωρινά το πρωί σε ώρα αιχμής, μετά από την ειδοποίηση των σειρήνων, και οι άνθρωποι κλήθηκαν να βγουν αμέσως έξω για την προστασία τους. Όμως όπως ήταν φυσικό, όταν διερευνήθηκε η υπόθεση, εντός ολίγων λεπτών βρέθηκε ο ύποπτος και κατά συνέπεια λύθηκε το μυστήριο.

Η επίσημη ανακοίνωση του αεροδρομίου ανέφερε το εξής: Ο ανιχνευτής καπνού ενεργοποιήθηκε σε μια τουαλέτα κοντά στο σαλόνι αναχώρησης στις 5.59 το πρωί. Όλο το πλήθος που βρισκόταν στην αίθουσα διέφυγε από την πίσω είσοδο ασφαλείας μέσα σε 15 λεπτά μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού. Πιστεύουμε ότι ο συναγερμός καπνού τέθηκε σε λειτουργία όταν ένα άτομο ατόμου χρησιμοποιώντας χρησιμοποίησε το ηλεκτρονικό του τσιγάρου σε μια τουαλέτα.

Τα μάτια σας δεκατέσσερα, μην δίνετε δικαιώματα και τροφή για σχόλια.

Σας υπενθυμίζω για πολλοστή φορά πώς σε ορισμένα πράγματα δεν σηκώνει αστεϊσμούς και πλάκα, όλοι μας οφείλουμε να φανούμε υπεύθυνοι απέναντι στις περιστάσεις για να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού το αντικείμενο που αγαπάμε. Αν αδιαφορείτε παντελώς για τις αρνητικές συνέπειες που πιθανόν να προκαλέσετε αν χρησιμοποιείται τις συσκευές σας σε χώρους ή μέρη όπου δεν επιτρέπεται, τότε θα προκαλέσετε αναμφισβήτητα πρόβλημα στην υπόλοιπη ατμιστική κοινότητα που δεν φταίει σε τίποτα.

Στην παρούσα περίπτωση, οι ανιχνευτές καπνού είναι τόσο ευαίσθητοι που ενεργοποιούνται ακόμα και στην παρουσία λεπτών σωματιδίων του αερολύματος που παράγονται μέσω του eCigarette. Σίγουρα θα αναρωτιέστε γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο και στα θέατρα με μηχανήματα ομίχλης που χρησιμοποιούν PG. Ο λόγος είναι πολύ απλός οι συγκεκριμένοι ανιχνευτές είναι ρυθμισμένοι έτσι ώστε να εξαιρούν αυτή την ουσία.

Όλοι οφείλουμε να παραδειγματιζόμαστε από τέτοιου είδους περιπτώσεις, κυρίως όταν η επιπόλαια συμπεριφορά μας μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στους υπόλοιπους vapers ομοϊδεάτες. Αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάθη μας από το στερητικό σύνδρομο της νικοτίνης, τότε να παραμείνουμε στο σπίτι μας και να πάψουμε να λειτουργούμε ως ανεύθυνα όντα.