Σταματήστε να τους κουνάτε το δάχτυλο και στηρίξτε τους

Σταματήστε να τους κουνάτε το δάχτυλο και στηρίξτε την Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών. Πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στο αντικείμενο του ατμίσματος και να φερθούμε σαν υπεύθυνοι πολίτες.

Καταλαβαίνω πως ορισμένοι έχετε αντιρρήσεις για την σύσταση του συλλόγου που ιδρύθηκε τόσο ξαφνικά και πρακτικά δεν σας ρώτησαν, όμως για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς το τρέχον εγχείρημα που έπραξαν τα 21 ιδρυτικά μέλη έχει ένα και μόνο σκοπό, να μας βάλει όλους κάτω από την σκέπη του και να μας προστατεύσει υπερασπίζοντας τα δικαιώματα μας.

Αν κάποιος διαφωνεί με οτιδήποτε πιστεύει ότι είναι μεμπτό, υπάρχει η προσωρινή διοίκηση που μπορεί να τους ξεδιαλύνει οποιαδήποτε απορία, οπότε το να τριγυρνάτε από δω και από κει, λέγοντας ασυναρτησίες δεν συνεισφέρει σε τίποτα και ουσιαστικά δεν προάγει την επιχειρηματολογία ή τον απαιτούμενο πολιτισμένο διάλογο.

Εγώ σαν Στέλιος, αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί και σας προτρέπω να εγγραφείτε στο σύλλογο. Είμαι απόλυτα βέβαιος όταν εκλεχθεί το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναλάβει πλήρη δράση απέναντι σε κάθε αδικία που υφίσταται ο τομέας του ηλεκτρονικού τσιγάρου, δυστυχώς η προσωρινή διοίκηση έχει τα χέρια της δεμένα και βάσει του καταστατικού δεν τους επιτρέπεται να κάνουν τίποτα, γιατί πολύ απλά θα βρουν τον μπελά τους.

Εσύ ο καλοπερασάκιας και ο κακομαθημένος που έχεις μάθει να κριτικάρεις τα πάντα πίσω από έναν υπολογιστή, οφείλεις να αναλογιστείς κατά πόσο έχεις συμβάλει ούτως ώστε να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στις οποίες καλούμαστε εμείς οι ατμιστές να ενεργήσουμε και να ατμίζουμε. Είναι φανερό πως σε τούτη τη στιγμή δεν χωράνε εγωισμοί, θεωρώ πως είναι απαραίτητο και εκ των ων ουκ άνευ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, με γνώμονα εμείς οι vapers να ξεφύγουμε από το περιθώριο που μας έχει τοποθετήσει το κράτος, με τα τερτίπια του νόμου που έχει εφαρμόσει.

Σε λίγα χρόνια από τώρα, όλοι οι χρήστες του e-cigarette θα είναι δακτυλοδεικτούμενοι και πιθανόν να χαρακτηριστούν από την κοινωνία ως μία παρακμιακή ομάδα, κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους εξαρτημένους χρήστες των απαγορευμένων ουσιών. Αν πάρουμε τον κατήφορο, πιθανόν αυτός ο δρόμος να μην έχει τελειωμό, και πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν πως μερικές καταστάσεις είναι μη αναστρέψιμες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να μας τρελάνει, και ευθαρσώς αξιώνει να βάζει κάτω από την ίδια ομπρέλα το κάπνισμα με το άτμισμα, πιστεύοντας ότι αυτά τα δύο είδη έχουν τον ίδιο βαθμό καταστρεπτικών συνεπειών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αν ετούτο δε λέγεται παραλογισμός, πώς αλλιώς μπορούμε να το ονομάσουμε; Επίσης τραβάει το αυτί των κυβερνήσεων, ώστε να μην είναι ελαστικοί με τα δρώμενα του ατμίσματος

Από την άλλη πλευρά ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας επιβάλλει ακόμη σκληρότερους κανονισμός για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το λυπηρό της υπόθεσης είναι πως ο Π.Ο.Υ απαρτίζεται από μία πλειάδα εμπειρογνωμόνων σε θέματα υγείας που δυστυχώς εθελοτυφλούν και παραβλέπουν σκόπιμα τα αυτονόητα, δηλαδή έχει την ίδια ακριβώς άποψη με την ΕΕ και σε συνεργασία οι δυο τους έχουν βάλει πλώρη να μας αφανίσουν από προσώπου γης και στο τέλος αφού εξαλείψουν τελείως το vaping ,εκ των πραγμάτων θα γυρίσουμε ξανά στο κάπνισμα.