Ορισμός ημερομηνίας εκλογών της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΧΩΡΟΣ – ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και της πρώτης Ελεγκτικής Επιτρόπης του συλλόγου “ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΤΜΙΣΤΩΝ” οριστικοποιήθηκαν και θα διεξαχθούν την:
Κυριακή 19 Μαρτίου 2017
από 11:00π.μ. έως 18:00μ.μ.

Το σημείο της διεξαγωγής των εκλογών, για όσους θέλουν να παραστούν με τη φυσική τους παρουσία, είναι η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργυρούπολης, που βρίσκεται στο κτίριο του Δημοτικού Ωδείου Αργυρούπολης:
Λεωφόρος Κύπρου 97 & Χρυσοστόμου Σμύρνης, 16451 Αργυρούπολη.

screenshot www google gr 2017 02 22 14 37 34 - Ορισμός ημερομηνίας εκλογών της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών

(κλικ στον χάρτη για οδηγίες μέσω Google Maps)

 

Οι εκλογές θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία
για όλα τα μέλη, σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρίσκονται.

Η πλατφόρμα που επιλέχθηκε για την ηλεκτρονική διεξαγωγή των πρώτων εκλογών του συλλόγου είναι η «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», μέσω της οποίας έχουν διεξαχθεί με επιτυχία εκλογές σε πολλές ενώσεις, ιδρύματα και ινστιτούτα της Ελλάδας.
Η ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ είναι ένα πληροφοριακό σύστημα για την αδιάβλητη διεξαγωγή απόρρητων ψηφοφοριών με αμιγώς ηλεκτρονικό τρόπο. Τόσο η προετοιμασία της ψηφοφορίας από τη διεξάγουσα αρχή, όσο και η υποβολή της ψήφου από τους ψηφοφόρους, γίνονται μέσω Διαδικτύου.
Η επικοινωνία των αρχών και των ψηφοφόρων με το πληροφοριακό σύστημα ΖΕΥΣ γίνεται μέσω ενός απλού web browser, ενώ προστατεύεται όπως ακριβώς και οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές. Η ακεραιότητα της ψηφοφορίας είναι μαθηματικά επαληθεύσιμη από τον καθένα μέσω της χρήσης κρυπτογραφίας, και χωρίς καμία προσβολή του απόρρητου.
Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα ΖΕΥΣ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της.

Αναλυτικές οδηγίες για το τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ψηφίσετε θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών.

Μέλη μπορούν να εγγράφονται και να ψηφίζουν και την ημέρα των εκλογών στο παραπάνω σημείο, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.