Καταντάς απηυδισμένος όταν ασπάζεσαι την παραφροσύνη

Καταντάς απηυδισμένος όταν ασπάζεσαι την παραφροσύνη, διότι είναι παραλογισμός να ακυρώνεις έναν ολόκληρο τομέα επειδή το οπτικό σου πεδίο είναι περιορισμένο στη μαύρη σου την τύφλα.

Ένα μεγάλο ποσοστό της παγκόσμιας υγείας δεν αποδέχεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν ένα βοήθημα κατά του καπνίσματος, δεν είναι κακό να κρατάς επιφυλάξεις όταν δεν γνωρίζεις, όμως όταν έχεις επίγνωση του θέματος οφείλεις να σταθείς αντάξιος των περιστάσεων. Ορισμένοι ανεγκέφαλοι επιστήμονες δυναμιτίζουν την κατάσταση με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την αληθινή διάσταση των πραγμάτων. Δηλαδή είναι προτιμότερο ένα άτομο να παραμείνει στο κάπνισμα; αν όχι, ποιο είναι το προτεινόμενο αποτελεσματικό υποκατάστατο που συστήνεται; αν και πάλι δεν δώσετε μία πειστική απάντηση, τότε πιθανότατα να δημιουργείτε σκόπιμα λανθασμένες εντυπώσεις.

Οι πολιτικές ηγεσίες όλων των χωρών είναι υποχρεωμένες να επιλύσουν το τρέχον ζήτημα, αν οι πολιτισμένες κοινωνίες των ευρωπαϊκών χωρών ενστερνίζονται αυτές τις μεθόδους, άραγε τι πρέπει να κάνουν οι υπόλοιπες που ανήκουν εκτός του δυτικού πολιτισμένου τόξου; Μήπως σας λείπουν τα εχέγγυα για να δημιουργήσετε συνθήκες ικανές να προστατεύσουν τον κοσμάκη από την λαίλαπα του καπνού; Δεν εξηγείται τόσο απύθμενο μίσος απέναντι στο άτμισμα, ακόμη κι αν έρθω στη θέση σου για να παρατηρήσω πως κοιτάζεις εσύ τα πράγματα, για επανειλημμένη φορά θα επιβεβαιωθεί πως κάτι δεν πάει σωστά.

Οι ατμιστές δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από τα αυτονόητα και όσα κεκτημένα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής, δεν είναι διαπραγματεύσιμα, δώστε το δικαίωμα να τους αναγνωριστεί η δυνατότητα της επιλογής, αν κάποιος επιμένει να σου αφαιρεί τα δικαιώματα, τότε δεν είναι άξιος να σε διοικεί και να ορίζει τη μοίρα σου. Αυτά συμβαίνουν όταν κρατάνε οι άλλοι την τύχη σου στα χέρια τους, βέβαια και εμείς οι vapers έχουμε ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα δρώμενα του αντικειμένου μας, βλέπεις οι μάχες δεν κερδίζονται καθήμενος στον καναπέ, με κινήσεις εντυπώσεων, παρά μόνο με διεκδίκηση των ιδανικών που εσύ πρεσβεύεις, οτιδήποτε διαφορετικό δεν αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία σου.

Όπως λέει και ένα τραγούδι “κάπως έτσι και πιο μεγάλο το χάλι, η δόξα φτύνει γι’ άλλη μια φορα τον κόρφο της πάλι”, αν αποδεχτείς το ριζικό σου που ορίζουν οι άλλοι για εσένα, τότε σίγουρα θα κρατάς μία θέση στο περιθώριο και είναι σίγουρο πως δεν σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά, όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι, απλά ορισμένοι δεν λένε να το χωνέψουν και απαξιώνουν τους υπόλοιπους, να γίνεις κατώτερος με το ζόρι, δεν το θέλει ούτε ο θεός.

Νομίζουν ξαφνικά πως εφηύραν τον τροχό και εσύ είσαι υποχρεωμένος να τους πιστέψεις, γιατί θεωρούν πως δεν έχεις τη νοημοσύνη να διαγνώσεις την γελοιότητα που εκείνοι θέλουν να σου πλασάρουν για φυσιολογικό. Είναι άδικο να βρεθείς προ τετελεσμένων γεγονότων, όμως αν δεν κάνεις κάτι για να αποφευχθεί το πεπρωμένο σου, τότε θα κατοχυρώσεις τις ενέργειες των επιτήδειων που επικαλούνται συνεχώς την τιμιότητα και αναφέρουν πως ότι πράττουν το κάνουν για το καλό σου.

Ας μας εξηγήσουν λοιπόν ποιες είναι οι προθέσεις τους για το μέλλον που αυτοί έχουν υλοποιήσει για εμάς, θαρρώ πως είναι ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί και ξανά πληρώνουμε εισιτήριο, βρισκόμενοι στο ίδιο έργο θεατές, απλά σε διαφορετική χρονική στιγμή. Οπότε μην καταντάς απηυδισμένος όταν ασπάζεσαι την παραφροσύνη.