Η ΝΝΑ επεκτείνεται στη Σουηδία

Η ΝΝΑ επεκτείνεται στη Σουηδία.Πριν λίγες μέρες η οργάνωση New Nicotine Alliance εξέδωσε ανακοίνωση πως πλέον θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην σκανδιναβική χώρα.

Όσοι δεν γνωρίζετε τι εστί ΝΝΑ, πρόκειται για μία ένωση η οποία σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει Νέα Συμμαχία για την Νικοτίνη και έδωσε αμέτρητες φορές τεράστιες μάχες υποστηρίζοντας το άτμισμα ανιδιοτελώς. Προσωπικά πιστεύω ότι ετούτοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτήν την ομάδα έχουν δώσει ψυχή και σώμα να προστατέψουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο από πολλές κακοτοπιές που πιθανότατα οι περισσότερες εξ αυτών να ήταν μη αναστρέψιμες.

Η συγκεκριμένη οργάνωση δραστηριοποιείται ενεργά σε λίγες χώρες και είναι γνωστή στους περισσότερους vapers χάρη στις προσπάθειές τους για την εκπαίδευση της δημόσιας υγείας σχετικά με τα οφέλη των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Τώρα, πλέον έχει ανοίξει τα φτερά της και σε τρίτο κράτος, πέραν από τον αγγλόφωνο κόσμο της Αγγλίας και της Αυστραλίας, με την ίδρυση της στην Σουηδία.

Επισήμως ξεκίνησε στις 7 Φεβρουαρίου, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα ένα εκπληκτικό φιλμάκι ολίγων λεπτών που φέρει την ονομασία A Billion Lives. Η ΝΝΑ στην Σουηδία έχει καταστεί ιδιαίτερα ενεργή κατά την τελευταία εβδομάδα και έχει ήδη φτιάξει ένα μακρύ κατάλογο επειγόντων θεμάτων τα οποία θα τα στείλει στους πολιτικούς και τους ακτιβιστές ούτως ώστε να επιμεληθούν της κατάστασης. Σε θεωρητικό επίπεδο τα επιτεύγματά τους μόνο αμελητέα δεν χαρακτηρίζονται, οπότε σε γενικές γραμμές περιμένουμε να έχει την ίδια επιτυχία καταφέροντας εξίσου σπουδαία πράγματα που θα βοηθήσουν τον ατμιστικό κόσμο.

Οι διαχειριστές της NNA Sweden είναι ο Jennie Gejel, ο Patrick Pihl και ο πασίγνωστος Atakan Befrits. Η τεχνογνωσία τους καλύπτει τόσο το e-ciagarette, όσο και το snus, το οποίο είναι πιθανό να το βάλει στις προτεραιότητές της ως αρχικό μέλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια έχουν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια δεκάδες οργανώσεις που χάθηκαν με το πέρασμα του καιρού και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, από τις λίγες που κατάφεραν να επιβιώσουν στη λαίλαπα των επιθέσεων που εξαπολύουν μυριάδες άτομα είναι και αυτή.