Άραγε θα βάλουμε μπροστά το σύνολο ή πάλι θα νικήσει ο εγωισμός

Άραγε θα βάλουμε μπροστά το σύνολο ή πάλι θα νικήσει ο απέραντος εγωισμός μας; Με την έλευση της Ελληνικής ατμιστικής κοινότητας νομίζω πως ήρθε και η ευκαιρία να παραμερίσουμε τους μικρό εγωισμούς μας.

Καταλαβαίνω πως το όλο project μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας, και εύλογα στους περισσότερους ατμιστές έχουν δημιουργηθεί πολλά αναπάντητα ερωτήματα, και ορισμένοι εξ αυτών δεν χάνουν την ευκαιρία για άλλη μία φορά να βγάλουν χολή ή μίσος απέναντι στο δήθεν κατεστημένο που εκείνοι θεωρούν ότι βλέπουν. Το τελευταίο διάστημα μου στείλατε αρκετά email για να πάρω θέση και να εκφράσω την άποψή μου για το συγκεκριμένο ζήτημα, επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι σας, χωρίς να προβαίνω σε υπεκφυγές, θα προσπαθήσω να σας αναλύσω τη σκέψη μου στις παρακάτω γραμμές.

Στο πλαίσιο να διαλευκάνω την υπόθεση και να σας διαφωτίσω όσο το δυνατόν με περισσότερα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι εστί Greek Vaping Community, επιδιώκω να πάρω συνεντεύξεις από τα ιδρυτικά μέλη του εγχειρήματος για να σας εξηγήσουν τα κίνητρά, τους σκοπούς, τις προθέσεις και τα μελλοντικά σχέδια.

Προς το παρόν δεν έχει καταστεί εφικτό να μου δώσουν συνέντευξη όλοι οι εκπρόσωποι και οι πρωτοστάτες της GVC, πλην του κυρίου Σπύρου Τσιμούρη, ο οποίος όταν του ζήτησα να μας εξηγήσει προθυμοποιήθηκε απευθείας και με μεγάλη χαρά να το κάνει. Προσωπικά έχω το χρέος να επικοινωνήσω με όλους για την διεξαγωγή συνεντεύξεων, αν στο τέλος παρατηρηθεί πως δεν επιθυμούν, τότε τα συμπεράσματα θα είναι δικά σας, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Προσπαθώ καθημερινός να συλλέγω πληροφορίες και να τις δημοσιεύω στην ιστοσελίδα μας, πιστεύω το πολύ σε 10 ημέρες να συγκεντρώσω ένα ικανοποιητικό αριθμό στοιχείων, τα οποία θα είναι ουδέτερα και αντικειμενικά με γνώμονα να σχηματίσετε μία εμπεριστατωμένη γνώμη. Έτσι κι αλλιώς οι εκλογές του συλλόγου θα διεξαχθούν 19 μαρτίου, οπότε μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή θα έχουν ξεδιαλύνει όλες σας οι απορίες.

Σαν Στέλιος, σας προτρέπω να εγγραφείτε στο σύλλογο και να τον στηρίξετε με όλη σας τη δύναμη. Αφήστε κατά μέρος την μοχθηρία και την μνησικακία και συμβάλετε όλοι σας με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας για να φτιάξουμε ένα οργανισμό ο οποίος θα μας προστατεύει, θα κάνει γνωστά τα αιτήματά μας σε όλη την Ελλάδα, θα διεκδικήσει από την πολιτεία να μας παραχωρήσει παραπάνω δικαιώματα και να βγούμε επιτέλους από την αφάνεια.

Όποιος από εσάς, πιστεύει πως έχει τις διοικητικές ικανότητες να ηγηθεί της κοινότητας, τότε ας βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος ή να μπει υποψήφιος για οποιοδήποτε άλλο πόστο μέσα στο σωματείο. Πρέπει να τελειώνουμε με το διχασμό που υπάρχει ανάμεσά μας και να βάλουμε μπροστά την ομαδικότητα για το κοινό συμφέρον, διότι αν προχωράει ο καθένας μόνος του, δεν πρόκειται να ακουστεί η φωνή μας εις τον αιώνα των αιώνων και μετά θα καθόμαστε αγκαλίτσα να παρηγορεί ο ένας τον άλλον.

Όλοι έχουμε την υποχρέωση να συμβάλουμε σε τούτο το σκοπό, κι αν στο τέλος διαπιστώσετε πως δεν σας καλύπτει, τότε μεγάλοι άνθρωποι είσαστε να αποφασίσετε ότι θέλετε, αλλά αρχικά ακούστε αυτούς τους ανθρώπους που ίδρυσαν το σύλλογο χωρίς να τους βρίζετε ή να τους λοιδορείται, νομίζω πως τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους όπως είμαστε εμείς.

Όπως σας προανέφερα και στην αρχή, θα προσπαθήσω να πάρω όσες περισσότερες συνεντεύξεις γίνεται για να ενημερωθείτε ενδελεχώς και αντικειμενικά.