Απαριθμούν το vape ως νούμερο ένα θανατηφόρα συνήθεια

Απαριθμούν το vape ως νούμερο ένα θανατηφόρα συνήθεια. Απλά, αν νομίζατε ότι τα US News Networks δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν περαιτέρω στον τομέα των αναλυτών εκθέσεων, μάλλον σας γελάσανε, δυστυχώς, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ειδήσεων του κόσμου ξαφνικά ανακάλυψε μία δική του προσέγγιση αναφορικά με το άτμισμα και διαδίδει fake news ανεπαίσχυντα.

Το αρνητικό γεγονός της υπόθεσης είναι ότι γίνονται απόλυτα πιστευτοί από το αναγνωστικό κοινό, διότι έχουν τεράστιο κύρος και δύσκολα κάποιος μπορεί να τους αμφισβητήσει, οι ίδιοι ισχυρίζονται για τον εαυτό τους πως προσφέρουν στους κόσμο εναλλακτική ενημέρωση. Το σημείο που με προβληματίζει αφάνταστα είναι ότι για άλλη μια φορά χτυπούν ύπουλα το άτμισμα και το συνδέουν παραδόξως άμεσα με το κάπνισμα και όπως είναι λογικό πολλοί θα πιστέψουν ότι προκαλεί τις ίδιες αρνητικές συνέπειες, όπως καρκίνο και όχι μια λιγότερη επιβλαβή απομίμηση.

Το ψευδή άρθρο καταχωρήθηκε σε Major U.S. News Network.

Το γραπτό φέρει τον τίτλο “Επτά Θανάσιμες συνήθειες που πρέπει να αποφύγετε το 2017”, ο δημιουργός αυτού λιβελογράφημα είναι ο Δρ Kevin Campbell ο οποίος γράφει προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κάπως χρήσιμες για τους ανθρώπους αν είχαν κάποια δόση αλήθειας, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Γίνονται περισσότερο πιστευτά τα ψέματα, βάζοντας μερικά έγκυρα tips.

Για παράδειγμα, ο Δρ Κάμπελ συνιστά βελτιώσεις της υγείας και προτείνει τους ανθρώπους να σταματήσουν την απρόσεκτη διατροφή και να παραμερίσουν τελείως το γρήγορο φαγητό από την καθημερινή διατροφή του εκάστοτε ατόμου. Επίσης, να αποφευχθεί η καθιστική ζωή και να μην καθόσαστε ατελείωτες ώρες στον καναπέ. Επιπλέον, ο ίδιος συνιστά τουλάχιστον 7,5 ώρες ύπνου σε καθημερινή βάση και να τρώτε ένα ισορροπημένο πρωινό μέσα στις 2 πρώτες ώρες από τη στιγμή που θα ξυπνήσετε.

Οι παραπάνω συμβουλές χιλιοειπωθεί στο διαδίκτυο και και δεν είναι κάτι καινούργιο ή πρωτότυπο, απλά επαναλαμβάνεται για να γεμίζει σελίδες. Το να απέχεις από την τεμπελιά ή να κάνεις σωστή διατροφή, προφανώς γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά ότι είναι πιασάρικα θέματα, το ίδιο ισχύει και όταν κατηγορεί το eCigarette, ο τίτλος και μόνο φτάνει να προσελκύσει τα βλέμματα των περίεργων αναγνωστών που διψούν για αίμα.

Ωστόσο, με την προσάρτηση εσφαλμένων στατιστικών στοιχείων για τα προϊόντα ατμού ετούτο είναι άνω ποταμών, το χειρότερο είναι πως απεικονίζει αυτά τα εργαλεία μείωσης της βλάβης, εξίσου επικίνδυνα σε σχέση με το κάπνισμα, καθίσταται σαφές ποιο είναι το κίνητρο πίσω από αυτή την κοινή λογική για την υγεία, γιατί αν ήθελε να προστατεύσει τον κόσμο δεν θα έλεγε ασυναρτησίες μέσα στο άρθρο, καθώς και την σύνδεση του eCig το οποίο θεωρεί ισοδύναμο με τον καπνό, χαρακτηρίζοντας το ως μια προέκταση της νούμερο ένα θανατηφόρας συνήθειας.

Για άλλη μια φορά, ο Δρ Campbell κάνει ξεκάθαρους υπαινιγμούς για τις δυτικοποιημένες ιατρικές πρακτικές οι οποίες εναντιώνονται και επηρεάζουν το πανίσχυρο δολάριο, προφανώς εννοεί την Μεγάλη Βρετανία που επιβάλλει στους γιατρούς της να συνταγογραφούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα σε εκείνους που επιθυμούν να κόψουν το smoke, αν συμβεί κάτι τέτοιο στη χώρα του θα είναι μέγα σφάλμα, επειδή δεν υπάρχουν Αμερικανικές ατμιστικές εταιρείες κατά συνέπεια τα λεφτά της χώρας θα οδηγηθούν σε ξένες τσέπες και μακροπρόθεσμα θα ζημιωθούν όλοι οι πολίτες.