Αμφιταλαντεύονται και τρομοκρατούνται μονάχα εκείνοι

Αμφιταλαντεύονται και τρομοκρατούνται μονάχα εκείνοι που δεν έχουν γνώση, επομένως το βρίσκω απόλυτα λογικό να διακατέχονται από μία απέραντη τρομολαγνεία. Το δυστυχές της υπόθεσης είναι ότι όσοι δεν γνωρίζουν τι εστί άτμισμα, πιθανότατα να βγάζουν λάθος συμπεράσματα και κατά συνέπεια να τα μεταδίδουν στους υπόλοιπους συνανθρώπους τους χωρίς κανένα ίχνος αυτογνωσίας για το τι πράττουν.

Είμαι από το 2009 ατμιστής και ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι το e-cigarette πρέπει να μείνει στο απυρόβλητο και να μην το σχολιάζει ουδείς, είμαι ο πρώτος που θα καυτηριάσω οποιοδήποτε ευτράπελο η παράλογο γεγονός που συμβαίνει στο χώρο μας. Η αντικειμενικότητα είναι προτέρημα και την κατέχουν εκείνοι που πλημμυρίζουν αρετές, όμως οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί στα λεγόμενά μας, ούτως ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες για να καταστεί η Ελλάδα μας ένα κράτος δικαίου.

Ακόμη κι αν επιτίθονται άδικα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, σας συστήνω να συμπεριφέρεστε πολιτισμένα και αν διατίθεται περιθώριο για διάλογο ευχαρίστως να συζητήσετε, αν όχι, καλύτερα να αποφύγετε τις διενέξεις οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά, βέβαια είναι δύσκολο να σε χτυπάνε εκεί που πονάς, είναι ανήθικο να λοιδορούν αυτό που αγαπάς, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις θα δείξεις στον μεγαλείο ψυχής που διαθέτεις και σώφρων άτομο θα δώσεις τόπο στην οργή γιατί έτσι επιβάλλει ο πολιτισμός και η δημοκρατία, οτιδήποτε αντίθετο είναι κατακριτέο επιβάλλεται να το αφαιρέσουμε από την προσωπικότητά μας.

Όσοι πιστεύουν ότι αυτό – ορίστηκαν άγγελοι τιμωροί για να καθαρίσουν την κοινωνία από τα κακώς κείμενα που μαστίζουν τον τόπο μας μάλλον είναι γελασμένοι και απαιτείται να τους αφήσουμε στο περιθώριο γιατί μόνο κακό μας κάνουν, αν ασπαστούμε την ιδεολογία τους τότε πιθανόν να γίνουμε σαν τα μούτρα τους και ουσιαστικά δεν θα διαφέρουμε σε τίποτα από ετούτους τους βαρβάρους που είναι εθισμένοι στην λεκτική βία και αρέσκονται να ζουν στο περιθώριο ή στην παρακμή.

Όσοι λειτουργούμε με γνώμονα το δίκαιο, κάποια στιγμή θα επιβραβευθούμε και από τους ανύπαρκτους εχθρούς μας, γιατί εμείς δεν έχουμε κανένα εχθρό παρά μόνο φίλους, άσχετα αν οι άλλοι αισθάνονται κατ’ αυτό τον τρόπο, αν σε πλημμυρίζει το μίσος τότε τι διαφέρεις από το ζώο, τα θετικά αισθήματα είναι για να τα δίνεις απλόχερα στους συνανθρώπους σου, με την προοπτική κάποια μέρα να σου τα επιστρέψουν πίσω, ακόμη κι αν δεν πραγματοποιηθεί ή δεν γίνει εφικτό, εσύ θα ξέρεις ότι λειτούργησες με γνώμονα την ορθότητα.

Ενέσιμο ύδωρ για αραίωση των υγρών αναπλήρωσης

Αν επικροτείς το άδικο, κάποια μέρα θα στραφεί εναντίον σου και θα αναρωτιέσαι γιατί. Για να βασιλέψει ο ήλιος στην ψυχή σου πρέπει να παραμερίσεις τις οποιεσδήποτε ιδιοτροπίες και να συμπεριφερθείς με τη συνείδησή σου οδηγό. Ο διάλογος συνεισφέρει στο να επιλύονται οι μικροεντάσεις, αν απορριφθεί ετούτο το κομμάτι, μάλλον θα φέρεις και εσύ ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης που επιτρέπεις την παρούσα συμπεριφορά.

Τα όρια υπάρχουν για να μας υπενθυμίζουν πως μετά από κει έχουμε ξεφύγει κι αν συνεχίσουμε την τρέχουσα πορεία θα βρεθούμε εκτός ελέγχου και ο κατήφορος δεν θα έχει γυρισμό. Πολλές φορές έτυχε να με προσβάλουν επειδή κρατούσα μία συσκευή ατμίσματος στο χέρι μου, τους αγνόησε και προχώρησα, όχι γιατί φοβήθηκα, αλλά μου είναι αδύνατον να προσαρμοστώ σε συνθήκες κανιβαλισμού, η ανθρωποφαγία είναι ένα γεγονός που εξιτάρει τα πλήθη, άλλωστε στην αρχαιότητα υπήρχαν οι αρένες για να παρακολουθούν εκείνοι που διψούν για αίμα, δηλαδή, το απόλυτο χάος.