Ο υπέρμετρος ζήλος δεν συνεισφέρει σε τίποτα

Ο υπέρμετρος ζήλος δεν συνεισφέρει σε τίποτα, επιβάλλεται να κρατιούνται οι ισορροπίες για να ζούμε σε μία κοινωνία που θα βασιλεύει ο αλληλοσεβασμός. Μέρα με τη μέρα το άτμισμα καθιερώνεται στη συνείδηση του κόσμου ως ένα πολύτιμο εργαλείο που θα καλυτερέψει τη ζωή του, αν αναλογιστούμε τι τραβούσε προηγουμένως με το κάπνισμα είναι εύκολο να καταλάβουμε την διαφορά των περιστάσεων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για κάποιους ανθρώπους το vaping είναι στάση ζωής και όχι απλά μία περαστική μόδα που θα ξεπεραστεί με το πέρασμα του χρόνου. Σας μιλάει ένας άνθρωπος όποιος έχει να βάλει στο στόμα του παραδοσιακό τσιγάρο από το 2009, η ποιότητα ζωής που διανύω έχει βελτιστοποιηθεί στο μέγιστο, σας διαβεβαιώνω ότι ίδιο συμβαίνει και στους υπόλοιπους φίλους συνατμιστές, οι οποίοι παρατήρησαν να βελτιώνεται η υγεία τους προς το καλύτερο σταματώντας οριστικά το smoking μέσω του ατμίσματος.

Ο υπέρμετρος ζήλος των δημοσίων αρχών για την προστασία του πολίτη από το eCigarette καταντάει κουραστικό και αρκετές φορές ανήθικο, διότι είναι επιλογή μου κύριοι να ατμίζω και όταν ουσιαστικά δεν ενοχλώ κανέναν και είναι καθόλα νόμιμος στους νόμους και τους συνανθρώπους μου, τότε οφείλετε να σεβαστείτε την επιθυμία μου, εάν δεν το πράξετε, γίνεστε ίδιοι με εκείνα τα αυταρχικά καθεστώτα που επιβάλλουν τις απόψεις τους με το έτσι θέλω, άλλωστε οι ευρωπαϊκές χώρες που ανήκουμε στον δυτικό πολιτισμό συνήθως προάγουμε τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και οτιδήποτε διαφορετικό είναι ανεπίτρεπτο και απαιτείται να το αφαιρέσουμε τελείως από το νοήμον μυαλό μας.

Πριν λίγους μήνες, ένας συνάδελφος από τη Γαλλία που ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο όπως και εγώ, δηλαδή την ατμιστική ενημέρωση της χώρας μου, μου εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις πολιτικές που ακολουθούν ορισμένα κράτη, ευτυχώς είναι ελάχιστα και τυγχάνει να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Η πρωτοπόρος στον προοδευτικό χώρο που είναι η Αγγλία, έδωσε το πράσινο φως στους γιατρούς να συνταγογραφούν στους καπνιστές που επιθυμούν να διακόψουν το κάπνισμα συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, σχεδόν όλος ο κόσμος τα αποδέχτηκε με ευχαρίστηση τεράστια ικανοποίηση, διότι πολύ απλά παρατήρησε απτά αποτελέσματα και δεν τα συνάντησε σε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, οπότε δεν είναι τυχαίο υπέρμετρη αγάπη που δείχνετε στο eCig.

Προσποιούνται οι πολιτικοί ότι θέλουν να προστατεύσουν τους πολίτες της εκάστοτε χώρας στην οποία εδρεύουν, συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά ας προσδιορίσουμε από τι πρέπει να προστατευθούν οι δύσμοιροι πολίτες που του ταλαιπωρείται με τα καπρίτσια σας, από έναν αόρατο κίνδυνο που καλπάζει στη φαντασία σας ή από εσάς τους ίδιους που προξενείται μεγαλύτερο κακό, ακόμη και από το αλκοόλ, το κάπνισμα ή τα ναρκωτικά.

Ας ασχοληθείτε πρωτίστως με την φτώχεια που μαστίζει την κοινωνία μας και τους άστεγους που δεν έχουν κατοικία και τροφή, οι οποίοι αναγκάζονται να κοιμηθούν στα πεζοδρόμια και να ψάχνουν φάει από τα σκουπίδια, λύστε τα προβλήματα της ανεργίας, που σε μία πενταμελής οικογένεια δεν δουλεύει κανένας και δεν μπαίνει ούτε ευρώ στο οικογενειακό πορτοφόλι ούτως ώστε να πληρωθούν τα έξοδα όπως ρεύμα, τηλέφωνο, νερό.

Αν λύσετε όλα τα παραπάνω προβλήματα τότε θα είστε άξιοι να μας κουνάτε ακόμα και το δάχτυλο, αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή οφείλεται να μην προβαίνετε σε υπέρμετρο ζήλο που δεν συνεισφέρει σε τίποτα, η ευσυνειδησία είναι προνόμιο εκείνων που ασπάζονται την αγάπη προς τον πλησίον τους, και τυπικά δεν χρειάζεται να μάθουμε από τα δικά μας λάθη, ας μάθουμε μία φορά και από τον αλλονών.