Vapedroid C1D2 DNA75

Vapedroid C1D2 DNA75 Σχεδιασμένο στη Γερμανία από τον διάσημο γκουρού του είδους Ayman Azmy και κατασκευάστηκε στην Κίνα από την S-Body, η οποία είναι γνωστή για mods DNA με το διαβολάκι. Αυτό το δημιούργημα ήταν αφορμή για να έρθουν σε συνεργασία η ανατολή με τη δύση, το C1D2 είναι η μικρότερη έκδοση του mod Vapedroid που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε και να είναι εφοδιασμένο με το νέο chip Evolv DNA75.

Vapedroid C1D2 DNA75

Διαθέτει ένα εξαιρετικό πλήρες μεταλλικό σώμα, με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα και η επιφάνειά του είναι επικαλυμμένη με αντιολισθητικό υλικό για να μην γλιστράει από τα χέρια. Η συσκευή φοράει 1 μπαταρία τύπου 26650, η οποία έχει ένα έξυπνο προσαρμογέα για μπαταρία 18650 ο οποίος περιλαμβάνεται μέσα στο κουτί, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτούς τους 2 τύπους μπαταριών. Το τσιπ Evolv DNA75 είναι μία εγγύηση για τον χρήστη πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, επιτρέποντας επωφεληθεί από τις σπουδαίες ικανότητες του λογισμικού.

Λειτουργικότητα.

Αν ψάχνετε για μια σταθερή συσκευή που θα στέκεται σαν βράχος απέναντι σας, τότε το Vapedroid C1D2 χτίστηκε για να σας συντροφεύει. Είναι κατασκευασμένο από ένα πλήρες μεταλλικό κράμα ψευδάργυρου και διαθέτει μία μαύρη ανθεκτική επίστρωση ολίσθησης που αποτρέπει την ολισθηρότητα. Από άποψη μεγέθους αναμφισβήτητα είναι αρκετά μεγάλο και όπως γνωρίζετε όλοι ο λόγος που συμβαίνει αυτό οφείλεται στην μπαταρία 26650 η οποία είναι ευμεγέθης και συντελεί σε τούτο το πράγμα, στα αντρικά χέρια εφαρμόζει τέλεια, απλά έχω αμφιβολίες για τα γυναικεία και υποθέτω πως θα έχουν σοβαρό θεματάκι, οπότε αν είσαστε οπαδοί της ελαφριάς συσκευής με μικρό μέγεθος, τότε απομακρυνθείτε διότι δεν κάνει για σας.

Στην κορυφή του Vapedroid C1D2 η σύνδεση υποδοχής είναι 510 και έχει ένα πόλο σε μορφή ελατηρίου, το οποίο δεν αφήνει κανένα κενό μεταξύ mod και ατμοποιητή, η περιφέρεια της σύνδεσης έχει διάμετρο 25 χιλιοστά πλάτος γύρω από την υποδοχή και η πλειοψηφία των aomizers παρατηρείται πως προεξέχουν αισθητά από κάθε πλευρά του mod. Όσοι έχετε ατμοποιητές 22 χιλιοστών και σκοπεύετε να τον τοποθετήσετε πάνω του, νομίζω δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, γιατί το ζήτημα έγκειται μόνο στο θέμα εμφάνισης, εκτός μερικών εξαιρέσεων.

Vapedroid C1D2 DNA75 σύνδεση υποδοχής

Εξαερισμός.

Υπάρχει άφθονος εξαερισμός στο Vapedroid C1D2 για να αποφευχθεί υπερθέρμανση εντός του εσωτερικού διαμερίσματος, ωστόσο παρά τις παραδοσιακές αντιαισθητικές τρύπες εξαερισμού στη μεριά της μπαταρίας, υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα εξαερισμού στα πλάγια που δεν φαίνονται καθόλου άσχημα έστω στο παραμικρό και ταιριάζουν με το όλο design τέλεια.

Οθόνη.

Στο μπροστινό μέρος του Vapedroid C1D2 θα δείτε τη μεγάλη και καθαρή OLED οθόνη , οι πληροφορίες που εμφανίζονται είναι οι τυπικές που παρέχει το Escribe, όπως το επίπεδο της μπαταρίας, η τάση, η ένταση και ισχύ εξόδου κτλ, εμφανίζονται με σαφήνεια. Το κουμπί πυροδότησης είναι τεράστιο και βρίσκεται στην κορυφή, ακριβώς από κάτω είναι τα πλήκτρα συν και πλην. Τα κουμπιά διαθέτουν γυαλισμένο φινίρισμα από ανοξείδωτο χάλυβα. Στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων που έχω χρησιμοποιήσει αυτή τη συσκευή διαπίστωσα πως τα κουμπιά ανταποκρίνονται άψογα, χωρίς να κολλάνε ή να κουδουνίζουν.

Εμφάνιση.

Ο σχεδιασμός και η εργονομία σε τούτο το μοντάκι πραγματικά με έχει συναρπάσει, οι ωραίες στρογγυλεμένες άκρες σημαίνει θα στέκεται υπέροχα στην παλάμη του χεριού σας, κρατάω μία μικρή επιφύλαξη για κείνους που έχουν μικρά χεράκια. Οπτικά μπορεί να μην είναι το ομορφότερο που έχω συναντήσει και ορισμένοι ίσως να μην ξετρελαθούν, αλλά αδιαμφισβήτητα έχει ένα αρκετά μινιμαλιστικό ύφος που παραπέμπει σε κάτι περίεργο, ωστόσο, αυτό το είδος του σχεδιασμού προσωπικά το αγαπώ.

Τελικό συμπέρασμα.

Το Vapedroid C1D2 σε θέμα αποδοτικότητας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και σίγουρα ο πεπειραμένος ατμιστής θα καλυφθεί απόλυτα από τις δυνατότητές του, βέβαια δεν λείπουν και τα ευτράπελα, αν επιδιώξετε να τοποθετήσετε την μπαταρία 18650 μέσω του προσαρμογέα που σας διατίθεται θα παρατηρήσετε πως τρώει μερικά κολλήματα το ελατήριο που κατεβαίνει για να εφαρμόσει μπαταρία στο αρνητικό πόλο σωστά, οπότε σας συστήνω να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά την 26650. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 8.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Μάρκα: Vapedroid σε συνεργασία με την S-BODY
 • Τύπος: box mod.
 • Μοντέλο: C1D2
 • Υλικό κατασκευής: κράμα ψευδάργυρου
 • Λειτουργίες: έλεγχος θερμοκρασίας και μεταβλητής ισχύ
 • Μέγιστη iσχύ: 75 Watt
 • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 100-300 βαθμούς Κελσίου / 200 – 600 Deg.F
 • Προτεινόμενοι τύποι μπαταρίας: 18650,26650
 • Ποσότητα μπαταρίας: 1 κομμάτι(δεν συμπεριλαμβάνεται)
 • Πορτάκι μπαταρίας: Μαγνητικό
 • 510 Τύπος υποδοχής: με ρυθμιζόμενο πόλο (Spring Loaded)
 • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο