SMOK Minos ένα δυνατό εργαλείο

SMOK Minos ένα δυνατό εργαλείο που θα πραγματοποιήσει τις ομορφότερες στιγμές σας, πήρε το όνομά του απο τον Μίνωα, ο οποίος υπήρξε βασιλιάς της Κρήτης κατά την ελληνική μυθολογία.

Είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής ο οποίος λειτουργεί με έτοιμες κεφαλές ή με κατασκευασμένες αντιστάσεις από τα χεράκια σας. Η εταιρεία υπαινίσσεται ότι ο Minos επικεντρώνεται στην παροχή μιας πλουσιότερης και βαθύτερης γεύσης, θεωρώντας πως ο συγκεκριμένος atomizer είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στον το τρέχον τομέα.

Βέβαια, πάντα με τις δικές τους μαρτυρίες, υποστηρίζουν πως δεν εγκατέλειψαν την πλούσια παραγωγή ατμού, αφού η ροή αέρα κάνει θαύματα, σημειωτέον, δουλεύει με διπλά coils. Πάντως αξίζει να προσάψουμε στην SMOK το προτέρημα ότι είναι μία από τις πιο δραστήριες εταιρείες με σπουδαία προϊόντα.

Λειτουργικότητα.

Το μεταλλικό μέρος είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ η θαλάμη είναι από γυαλί πυρέξ, έχει ένα δυναμικό drip tip τύπου Derlin με μία τεράστια ευρεία οπή σχήματος V που κάνει θαύματα, ο δακτύλιος ελέγχου ροής του αέρα είναι ομαλός κατά την περιστροφή χωρίς να παρατηρούνται είναι ομαλός κατά την περιστροφή χωρίς να παρατηρούνται ζορίσματα.

Είναι αρκετά βαρύς για το είδος του, όμως αν συλλογιστούμε ότι πρόκειται για ένα συμπαγές και δυναμικό ατμοποιητή, τότε θα δικαιολογηθεί απόλυτα, ζυγίζει 52g. Από τη μία πλευρά έχει χαραγμένο το MINOS 25, και από την άλλη το CRETE KING, (α ρε Ελλαδάρα πάλι για σένα μιλάνε).

Η διάμετρος του είναι 25 χιλιοστά, αλλά με μία προσεκτική παρατήρηση θα διαπιστώσετε πως έχει κοντό ανάστημα με 48 χιλιοστά ύψος, η αλήθεια λόγω του μεγάλου πλάτους που διαθέτει θα προεξέχει κατά την εφαρμογή του από πολλά mods, είναι ένα γεγονός που μερικούς ίσως να τους ενοχλήσει και άλλους να τους αφήσει παγερά αδιάφορους (διαλέξτε και πάρτε), οπότε εξετάστε το ενδεχόμενο η συσκευή σας να φέρει τις ίδιες αναλογίες περίπου.

Η γέμιση με υγρό αναπλήρωσης γίνεται προσβάσιμη με τη συστροφή του καπακιού στο άνω τμήμα για να αποκαλυφθούν οι δύο μεγάλες τρύπες ούτως ώστε να χωράει και τα πιο ευμεγέθη ακροφύσια των μπουκαλιών, θα πρέπει αρχικά να περιστρέψετε το ρεζερβουάρ κλείνοντας το πριν από την πλήρωση και να το ανοίξετε ξανά όταν τελειώσετε. Μεταξύ άλλων, παρέχει τον έλεγχο ροής των υγρών .

Ροή αέρα.

Η Smok είναι διαβόητη για την κατασκευή atomizer με τη μεγαλύτερη ροή αέρα που διατίθενται στην αγορά και ο Minos ακολούθησε τα χνάρια των προκατόχων του, χωρίς να υστερεί στο παραμικρό σημείο. Υπάρχει μια αύξηση κατά 20% στην περιοχή της επιφάνειας ροής του αέρα περισσότερο από το Smok TF-RDTA, με δύο γιγαντιαίες ρυθμιζόμενες υποδοχές στυλ cyclops σε κάθε μεριά.

Συμπέρασμα.

Ο SMOK Minos είναι ο ατμοποιητής που θα τον συστήσω ανεπιφύλακτα προς αγορά προς όλους τους ενδιαφερόμενους αναγνώστες μας που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάτι ιδιαίτερο και ταυτόχρονα ένα θηρίο που δεν τρομάζει να δουλέψει και στην μεγαλύτερη ισχύ λειτουργίας. Τα επίπεδα παραγωγής ατμού είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και η γεύση που χαρίζει τον κατατάσσει ανεπιφύλακτα πρωτοπόρο. Το μόνο μειονέκτημα που δεν θεωρώ ότι κόβει κάτι από τις αποδόσεις του, είναι το πλάτος, η αλήθεια είναι πως θα προεξέχει από τις περισσότερες συσκευές, αλλά όπως προανέφερα είναι ένα αμελητέο ζήτημα που αφορά καθαρά το χωροταξικό μέρος. Mε άριστα το 10 το βαθμολογώ 10.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Μάρκα: Smok
  • Μοντέλο: Minos
  • Yλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Υλικό δεξαμενής: πυρέξ γυαλί
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 4 ml
  • Σύνδεση υποδοχής: 510
  • Συνολική Διάμετρος: 25mm
  • Βάρος προϊόντος: 52 γραμμάρια
  • Βάρος συσκευασίας: 188 γραμμάρια