Sifu B-Tab από UD, είναι ένα box mod 70 Watt

sifu-b-tab-%ce%b1%cf%80%cf%8c-ud

Sifu B-Tab από UD, είναι ένα box mod 70 Watt και πιστεύω βάσει λειτουργιών ή design πως επρόκειτο για ένα μοναδικό πρωτότυπο αντικείμενο που μου προξένησε τεράστια εντύπωση μόλις το είδα.

Έχει μέγιστη ισχύ 70 βατ και είναι κατασκευασμένο από ένα είδος αλουμινίου που χρησιμοποιείται για να φτιάξουν αεροσκάφη, υποστηρίζει τον έλεγχο θερμοκρασίας για σύρματα Ni200, SS 316L, τιτάνιο και εισόδου TCR, επιτρέποντας όλους τους δημοφιλείς τύπους wires να να δουλέψουν μαζί του.

Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει τη συσκευή να ξεχωρίζει από το πλήθος είναι ότι διαθέτει δύο 510 υποδοχές, το ένα στην κορυφή ακριβώς όπως ένα παραδοσιακό mod και το άλλο στο πλάι της συσκευής, ώστε να μπορείτε να το λειτουργήσετετο ως πλατφόρμα δοκιμής αντιστάσεων, έχει την ικανότητα να διαβάζει με ακρίβεια έως 0.01ohm. Το πιο εντυπωσιακό είναι η καινοτομία του πολύμετρου για διάγνωση των ohm πριν από την εγκατάσταση.

Λειτουργικότητα.

Από άποψη εμφάνισης είναι αναμφισβήτητα κάτι πρωτοπόρο και νομίζω πώς άλλες εταιρείες θα σπεύσουν να το αντιγράψουν. Είναι μία στιβαρή κατασκευή που χτίστηκε για να αντέχει την καθημερινή χρήση, ωστόσο, με δεδομένο το αρκετά ογκώδες μέγεθος το καταστεί λιγάκι δύσχρηστο, όσον αφορά τους χωροταξικούς λόγους. Αρχικά, έμεινα έκπληκτος όταν αφαίρεσα το κάλυμμα της μπαταρίας επειδή διαπίστωσα ότι δέχεται μόνο μία 18650 μπαταρία, περίμενα τουλάχιστον να υποδέχεται δύο για να το κάνει ακόμα περισσότερο θελκτικό. Είναι αρκετά βαρύ, οπότε κάποιο γυναικείο χέρι που δεν είναι εξοικειωμένο ίσως να δυσκολευτεί στην αρχή.

Το κάλυμμα της μπαταρίας.

Το κάλυμμα της μπαταρίας στο πίσω μέρος διαθέτει ισχυρούς μαγνήτες για να κρατήσει την πόρτα στη θέση της. Η αφαίρεση της επιτυγχάνεται με σήκωμα και όχι με σύρσιμο, φανταστείτε το ως καρτέλα η οποία διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια στο πίσω μέρος επιτρέποντας το UD Sifu B-Tab να παραμείνει σταθερό όταν χρησιμοποιείται σε μια επίπεδη επιφάνεια. Είναι μια ωραία πινελιά από την UD και λειτουργεί πολύ καλά στην πράξη.

Δύο συνδέσεις υποδοχής.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες οπτικές πτυχές της UD Sifu Β-Tab είναι οι δύο 510 συνδέσεις που είναι spring loaded, με ορειχάλκινο πόλο στο κέντρο, τα οποία επιτρέπουν να χρησιμοποιείται ως μια παραδοσιακή μεταβλητής ισχύς συσκευή. Στο πλαϊνό μέρος του κονέκτορα έχει δύο υποδοχές για να τοποθετηθούν τα καλώδια πολύμετρου.

Οθόνη.

Έχει μία σαφής OLED οθόνη και τα χρώματα της μπορεί να αντιστραφούν για άτομα με προβλήματα όρασης, επίσης εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως το επίπεδο της μπαταρίας, τάση, ρεύμα λειτουργία εξόδου, αντίστασης, ενισχυτές, όριο θερμοκρασίας. Όταν χρησιμοποιείτε το UD Sifu B-Tab ως ένα πολύμετρο, η οθόνη θα αλλάξει έτσι ώστε να εμφανίζεται μόνο η ένδειξη του coil.

θύρα USB.

Ο UD Sifu B-Tab έχει μια θύρα USB στο κάτω μέρος της συσκευής, έτσι ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή σας μέσα από αυτό και κατ’ επέκταση να μπορείτε να κάνετε μελλοντικές αναβαθμίσεις του firmware όποτε αυτές καταστούν διαθέσιμες από την επίσημη ιστοσελίδα της μαμάς εταιρείας.

Εξαερισμός.

Στον συγκεκριμένο τομέα σας διαβεβαιώνω πως ποτέ δεν θα αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε ζήτημα, διότι οι οπές είναι αρκετές και συνάμα ευμεγέθης. Συνήθως το καλοκαίρι τα box mods αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες με την υπερβολική ζέστη που στην Ελλάδα φτάνει μερικές φορές και τους 40 βαθμούς κελσίου.

Τελικό συμπέρασμα.

Δεν μπορώ να κρύψω ότι ενθουσιάστηκα από τα προτερήματά και τις καινοτομίες του, θεωρώ πως η UD Sifu B-Tab έπραξε κάτι που οι υπόλοιποι στο μέλλον θα ακολουθήσουν τα βήματα της. Με απογοήτευσε το γεγονός που δέχεται μόνο μία μπαταρία και τυπικά η ενέργεια στην αυτονομία πλέον βάζει φραγμούς και περιορισμούς, εμένα προσωπικά με δυσαρέστησε αφάνταστα, αν τούτο εσάς δεν σας ενοχλεί τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή εκτός από αυτήν. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 9, για την ακριβή τιμή και το θέμα με την μπαταρία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Μάρκα: Youde
 • Τύπος: MOD
 • Μοντέλο: Sifu B – Tab 70W
 • Υλικό: αλουμίνιο
 • Λειτουργία: ελέγχος θερμοκρασίας και μεταβλητή ισχύ
 • Μέγιστη ισχύ: 70 βατ
 • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 100-300 βαθμούς Κελσίου /
 • 200-600 βαθμούς Φαρενάιτ
 • Συνιστώμενη μπαταρία: 18650
 • Ποσότητα μπαταρίας: 1 κομμάτι (δεν περιλαμβάνεται)
 • Τύπος καλύμματος της μπαταρίας: Μαγνητικός
 • 510 Τύπος υποδοχής: ελατήριο (Spring Loaded)
 • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο, Κόκκινο