G-Priv 220W Touch Screen από Smok με θόνη αφής

SMOK G-Priv

G-Priv 220W Touch Screen από Smok, διαθέτει μια όμορφη οθόνη αφής η οποία είναι εύκολη στη χρήση. Η συσκευή απαιτεί δύο 18650 μπαταρίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε μεταβλητή ισχύ ή σε ελέγχο θερμοκρασίας, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη για όλους τους βασικούς τύπους συρμάτων και το κυριότερο σημείο που θεωρώ άξιο αναφοράς είναι γίνεται αναβάθμιση του firmware όποτε αυτό καταστεί διαθέσιμο.

Λειτουργικότητα.

Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση στο Smok G-Priv 220W είναι η εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, η οποία από αντικειμενικής πλευράς είναι ανώτερη από πολλές συσκευές που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Το mod έχει μια εξαιρετική στιβαρότητα που μου θυμίζει λιγάκι τα μεγάλα mods τις Sigelei, έχει λίγο παραπάνω βάρος από το κανονικό, αλλά νομίζω ότι δεν θα σας δημιουργήσει κανένα θεματάκι. Οι γωνίες του είναι σουλουπωμένες χωρίς να υπάρχουν τραχείας άκρες.

Το συνολικό φινίρισμα είναι άψογο και τα χρώματα έχουν μία λογική συνέπεια μεταξύ τους, αναμφισβήτητα ο σχεδιασμός του φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικός, με ένα έξυπνο design που συνδυάζεται από το ασημί περίγραμμα με ένα μοτίβο από ανθρακονήματα στο καπάκι της θήκης της μπαταρίας.

Η 510 σύνδεση υποδοχής είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα που σημαίνει ότι θα αντέξει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο το pin είναι επίχρυσο σε μορφή ελατήριου, ώστε το σύνολο των ατμοποιητών να κάθονται στο ίδιο επίπεδο δίχως να προεξέχουν αισθητά. Οι άκρες του δεν είναι στρογγυλεμένες, όμως δεν πιστεύω πως θα παρουσιάσει κάποιο ζήτημα στο χρήστη, τουλάχιστον είναι όμορφα λοξοτομημένες.

Η οθόνη.

Η οθόνη αφής προσδίδει μία ξεχωριστή καλαισθησία και όταν την ενεργοποιήσετε για πρώτη φορά θα σας υποδεχτεί με το λογότυπο της Smok. Αξίζει να τονίσω πως η οθόνη ανταποκρίνεται σε πάρα πολύ γρήγορο βαθμό και κάλλιστα θα μπορούσα να το παρομοιάσω με εκείνα των smartphones, η ανταπόκριση κατά το άγγιγμα παρουσιάζει μία απόλυτη φυσικότητα.

Προσοχή, πριν το βάλετε σε λειτουργία για να ατμίσετε αφιερώστε λίγο χρόνο ούτως ώστε να μάθετε πως δουλεύει, γιατί παρατήρησα με το πάτημα του fire button από τα 14 βατ που βρισκόταν εκτοξεύτηκε αυτόματα στα 80 και και οφειλόταν επειδή δεν ήταν κλειδωμένο, έπειτα έψαχνα να βρω πόση ώρα πώς κλειδώνει, οπότε καθίστε και ξεψαχνίστε όλες τις παραμέτρους που σας προσφέρει για να μη βρεθείτε εξ απήνης.

Αν σας ανησυχεί το γεγονός ότι η μεγάλη οθόνη που διαθέτει θα σας στράγγιση τις μπαταρίες, τότε σας δίνει την επιλογή να απενεργοποιήσετε την οθόνη και ενώ θα δουλεύει κανονικά θα είναι σε κατάσταση ύπνωσης. Είναι αξιοσημείωτο πως δεν καταναλώνει αρκετή μεγάλη ενέργεια η οθόνη και οι μπαταρίες καταναλώνουν ενέργεια σε κανονικό ρυθμό. Οι ενδείξεις που εμφανίζει είναι όλες οι τυπικές πληροφορίες που θα περιμένατε, συμπεριλαμβανομένων ισχύ, αντίσταση, διάρκεια ζωής της μπαταρίας κλπ, φαίνεται καθαρά και όλες οι λειτουργίες είναι άμεσα προσβάσιμες. Από μεριά ανθεκτικότητας πρέπει να είσαστε τελείως απρόσεκτοι και να το ρίξετε από μεγάλο ύψος για να σπάσει, ευτυχώς δεν είναι επιρρεπείς σε γρατσουνιές, αλλά προς θεού προστατέψτε την σαν τα μάτια σας.

Η θήκη για τις μπαταρίες.

Ανοίγοντας το καπάκι για να δούμε το εσωτερικό διαμέρισμα που τοποθετούνται οι μπαταρίες, παρατηρούμε πως υπάρχει σαφής ένδειξη για τον σωστό προσανατολισμό των μπαταριών, υπάρχει μία κορδέλα η οποία εξυπηρετεί στην αφαίρεση τους. Παρέχεται άφθονος εξαερισμός για να εξαλειφθεί οποιαδήποτε υπερθέρμανση, σε τούτο βοηθάει οι έξι μεγάλες σχισμές που βρίσκονται στη βάση με σκοπό να διαπερνά ο αέρας με ευκολία, ακριβώς δίπλα βρίσκεται και η θύρα Micro USB που σας επιτρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες μέσω σύνδεσης του παρεχόμενου καλωδίου στον υπολογιστή σας ή να λάβετε τις τελευταίες αναβαθμίσεις του firmware που σας προσφέρει η εταιρεία.

Τελικό συμπέρασμα.

Θα ήταν ψέμα να μην πω πως έμεινα ενθουσιασμένος, το SMOK G-Priv δίνει στον ατμιστή 220 ολόκληρα watt, λες και είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ατμού, πολύ δύσκολα θα μείνει κάποιος ανικανοποίητος, όσο ιδιότροπος κι αν είναι, βέβαια το μόνο αρνητικό στοιχείο που δεν μπορεί να παραβλεφθεί είναι η τσουχτερή τιμή του, εάν είσαστε από τους προνομιούχους που έχετε γερό πορτοφόλι θα σας το σύστηνα ανεπιφύλακτα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Μάρκα: Smok
 • Μοντέλο: G-PRIV 220
 • Τύπος: box mod
 • Υλικό κατασκευής: κράμα ψευδάργυρου
 • Λειτουργίες: Θερμοκρασία Ελέγχου, VV / VW Mod
 • Μέγιστη ισχύ: 220 Watt
 • Ρυθμιζόμενη τάση: 0.35 – 8V
 • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 200 – 600F / 100 – 315C
 • Μορφή μπαταρίας: 18650
 • Ποσότητα μπαταρίας: δύο κομμάτια (δεν περιλαμβάνεται)
 • Τύπος θήκης μπαταρίας: Μαγνητικός
 • 510 Τύπος υποδοχής: με ρυθμιζόμενο πόλο (Spring Loaded)