Cylin RTA από Wismec ο τετραπέρατος atomizer

Wismec Cylin RTA

Cylin RTA από Wismec ο τετραπέρατος atomizer που σχεδιάστηκε από τον Jay bo, ο οποίος είναι ένας ταλαντούχος και δημιουργικός σχεδιαστής αυτών των ειδών με τεράστια φήμη που δεν περιορίζεται απλά στα όρια του τομέα μας.

Λεπτομέρειες στη λειτουργικότητα.

Ο Wismec Cylin έχει 22 χιλιοστά διάμετρο και αυτονομία χωρητικότητας σε eLiquid 3,5 ml. Όσον αφορά την εμφάνιση, είναι αρκετά ελκυστικό και ιδιαίτερα εκσυγχρονισμένο, στα πλάγια φέρει ένα όμορφα χαραγμένο λογότυπο. Δεδομένου ότι ο παρών επισκευάσιμος ατμοποιητής έχει την δεξαμενή στο άνω τμήμα πάνω από το κατάστρωμα και όταν ο έλεγχος ροής του χυμού είναι ανοιχτός, το υγρό εισέρχεται μέσα από τις δύο μικρές τρυπούλες απευθείας επάνω στο οργανικό βαμβάκι για να υπάρξει η τέλεια ύγρανση. Το γυαλί φαίνεται αρκετά ανθεκτικό, όμως για παν ενδεχόμενο υπάρχει ένα εφεδρικό μέσα στη συσκευασία σε περίπτωση που το σπάσετε.

Επιστόμιο.

Το drip tip είναι ευρείας οπής και είναι φτιαγμένο από Delrin, το οποίο βοηθά να ελαχιστοποιηθεί η ποσότητα θερμότητας που μεταφέρεται στα χείλη σας. Μπορείτε επίσης να το αντικαταστήσετε με το εφεδρικό διαφανές επιστόμιου που βρίσκεται εντός του κουτιού. Ο δακτύλιος ελέγχου ροής του αέρα σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είναι ο ιδανικός, επειδή συχνά κινείται πάρα πολύ ελεύθερα και έχει πολύ αιχμηρές άκρες.

Διεργασίες και κατεργασία.

Στο σύνολό του η κατεργασία θεωρείται αρκετά καλή, αλλά ο τρόπος που εφαρμόζουν μεταξύ τους τα εξαρτήματα αφήνει κακές εντυπώσεις και συχνά διαπίστωσα ότι η πλειονότητα των τμημάτων που συγκρατούνται μεταξύ τους με τα O-rings υπάρχει αρκετή χαλαρότητα και κατά συνέπεια γεννιέται αυτόματα η ανασφάλεια στο χρήστη. Ένα άλλο ενοχλητικό σημείο είναι όταν γίνονται απλές εργασίες, όπως το ξεβίδωμα από το mod, οδηγεί συχνά στο άνοιγμα ελέγχου ροής του χυμού και καταλήγεις να γεμίζεις με υγρά τα χέρια σου από την διαρροή.

Ροή αέρα.

Το Air flow control του Wismec Cylin RTA είναι πολύ καινοτόμο και λειτουργεί μέσω δύο οπών στη βάση του ατμοποιητή που επιτρέπει την ροή του αέρα να ρέει από τη βάση μέσα από τις δύο τετραγωνικές θέσεις στο κατάστρωμα το οποίο στη συνέχεια χτυπά στην αντίσταση και από τις δύο πλευρές. Όλη την καλή δουλειά την κάνουν οι βίδες, στην πραγματικότητα είναι τοποθετημένες στο deck με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκονται δίπλα στο coil, που σημαίνει ότι η ροή του αέρα είναι κυριολεκτικά δίπλα στην αντίσταση δίνοντας εξαιρετική γεύση, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι κάτι παραπάνω από το μέσο όρο.

Εν τω μεταξύ ο δακτύλιος ρύθμισης ροής του αέρα είναι από τους χειρότερους που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής και το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο για το βεληνεκές της εταιρείας, δηλαδή, τι συμβαίνει; είναι πάρα πολύ χαλαρό και κινείται παρά τη θέλησή του ατμιστή, ακόμα κι όταν προσπαθείς να στρίψεις τον δακτύλιο αυτός περιφέρεται ανεξέλεγκτα χωρίς ομαλότητα. Το μόνο ευοίωνο που ίσως μπορεί να εξισορροπήσει τις αντιθέσεις είναι οι απίστευτες πνευμονικές εισπνοές που χαρίζει γενναιόδωρα και στις τσιγαρίσιες τζούρες λειτουργεί άψογα χωρίς να υστερεί στο παραμικρό.

Σύνοψη.

Ομολογουμένως την ώρα που το λειτουργούσα με εκνεύρισε αφάνταστα, ειλικρινά δεν περίμενα να έχει τόσο τρανταχτά μειονεκτήματα, αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί καταλήγεις στο συμπέρασμα πως είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν στην αγορά τέτοιου είδους ανοσιουργήματα και να έχουν την απαίτηση από τον ατμιστή να πληρώσει κιόλας.

Όμως από την άλλη πλευρά ο Wismec Cylin RTA δίνει εξαιρετικές πνευμονικές εισπνοές που θα τις ζήλευαν οι ανταγωνίστριές της, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό το γεγονός μπορεί να αντισταθμίσει την όλη κατάσταση, θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός ώστε να το προτείνω σε κάποιον να το αγοράσει, τα συμπεράσματα δικά σας. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ με 4.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Μάρκα: Wismec
  • Μοντέλο: Cylin
  • Τύπος: επισκευάσιμος ατμοποιητής RBA, RTA
  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Υλικό δεξαμενής: γυαλί
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 3,5 ml
  • Σύνδεση υποδοχής: 510
  • Συνολική Διάμετρος: 22 χιλιοστά
  • Βάρος προϊόντος: 52 γραμμάρια
  • Βάρος συσκευασίας: 150 γραμμάρια