Πουλήστε τις μεταχειρισμένες συσκευές σας

Πουλήστε τις μεταχειρισμένες συσκευές σας, μετά από επίμονη απαίτηση αμέτρητων αιτημάτων που δέχθηκα τον τελευταίο χρόνο από ατμιστές, επιτέλους είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι είναι έτοιμη η πλατφόρμα και είναι διαθέσιμη προς τον καθένα να την χρησιμοποιήσει.

Ας γίνω πιο λεπτομερής, δίνοντάς σας μερικά απαραίτητα στοιχεία ούτως ώστε να κατανοήσετε το όλο εγχείρημα. ‘Οταν εννοούμε ότι μπορείτε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα σας ατμιστικά είδη προφανώς απευθυνόμαστε και στα καινούργια που δεν τα χρειάζεστε. Ποια προϊόντα είναι κατάλληλα και σίγουρα θα βρουν ανταπόκριση από τους υπόλοιπους χρήστες; οι ατμοποιητές, τα mods, συσκευές που μου σχετίζονται άμεσα με το άτμισμα και ότι αντικείμενο θεωρείται ότι ανήκει σε τούτη την κατηγορία.

Προσοχή στις λεπτομέρειες.

Για να προφυλάξουμε τους ευσυνείδητους χρήστες, θεώρησα αναγκαίο να προβώ σε ορισμένες διατυπώσεις για να καλύψω οποιεσδήποτε απορίες γεννηθούν από τυχόν ερωτήματα. Για να γίνω σαφής, η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας και δεν πληρωνόμαστε ή δεν δεχόμαστε προμήθειες, είτε οικονομικές, είτε σε υλικά αγαθά, οπότε είναι προφανές η αγοραπωλησία αφορά αποκλειστικά τα ενδιαφερόμενα μέρη που θα επέμβουν σε αυτή την κίνηση, αν όμως για οποιοδήποτε λόγο παρατηρήσετε κάποια παρατυπία η οποία έχει σκοπό να εξαπατήσει ή να παραπλανήσει αυτόν που θα αγοράσει το αντικείμενο, τότε σας συνιστούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για να τον καταγγείλουμε στην αστυνομία.

Βέβαια κι εσείς οφείλετε να είσαστε προσεκτικοί και να μην δίνετε προκαταβολές, πόσο μάλλον εάν δεν έχετε δει το αντικείμενο ή έχετε την πεποίθηση ότι κάτι πηγαίνει στραβά με την όλη υπόθεση. Αν υποπτευθούμε πώς κάποιος επιτήδειος έχει σκοπό να δημιουργήσει παγίδα, εμείς βάσει των στοιχείων και της IP του, θα δώσουμε τα στοιχεία του στον αρμόδιο εισαγγελέα και εκείνος θα αποφασίσει αν είναι μεμπτό το παράπτωμα ή ποινικά κολάσιμο.

Ποιος είναι ο σκοπός;

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, δεν υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο σημείο στο διαδίκτυο και κατ’ επέκταση στην Ελληνική γλώσσα που να απευθύνεται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε πως μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις, αν λόγου χάρη ήταν στην Αγγλική γλώσσα αρκετός κόσμος πιθανότατα να μην γνώριζε να διαβάζει ή να γράφει άπταιστα Αγγλικά, ακόμη κι αν πήγαινε στο google translate η μετάφραση είναι τόσο κακής ποιότητας που θα αλλοίωνε την έννοια ή το νόημα του κειμένου και θα δημιουργούσε λανθασμένες εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι παρεξηγήσεις και οι τσακωμοί. Ενώ στα Ελληνικά είναι αυτονόητο πως ότι γράφεται αυτό εννοείται και δεν εμπίπτει στις παραπάνω αιτιολογίες που σας εξήγησα.

Οικονομικές λύσεις στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ας κάνουμε λοιπόν πράξη την όλη ιδέα που θα βοηθήσει οικονομικά αρκετά άτομα να βγάλουν ένα έξτρα χαρτζιλίκι και εκείνοι που σκοπεύουν να αγοράσουν για παράδειγμα 1 επισκευάσιμο ατμοποιητή να ωφεληθούν και να το αποκτήσουν στην μισή τιμή απ’ ότι θα το έβρισκαν σε ένα κατάστημα στο ίντερνετ.

Ελπίζω να κάλυψα όλα τα ζητήματα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, αν για οποιοδήποτε λόγο νομίζετε ότι παρέλειψα να αναφέρω κάτι ή δεν ήμουν αρκετά κατατοπιστικός, τότε παρακαλώ να αφήσετε από κάτω ένα σχόλιο για να υποδείξετε το σημείο που θέλει περαιτέρω διευκρίνιση.