Με εικασίες και δόλιες προθέσεις επιδιώκουν να επιτίθενται

Με εικασίες και δόλιες προθέσεις επιδιώκουν να επιτίθενται, αλλά αγνοούν πως αυτή η συμπεριφορά είναι εφήμερη και λόγω της ανυπόστατης κατάστασης που επικαλούνται, κάποια μέρα θα τους τιμωρήσει ο κόσμος, γυρίζοντας επιδεικτικά την πλάτη τους προς αυτούς.

Στις 16 Νοεμβρίου 2016, ο Stanton Glantz είχε γράψει στο blog του: Οι πολέμιοι του vape αρέσκονται να παρουσιάζουν το ecigarette ως αποδιοργανωτική τεχνολογία που αναπτύχθηκε στην Κίνα για να ανταγωνιστεί τις μεγάλες εταιρείες τσιγάρων. Εν τω μεταξύ ο Lauren Dutra και ο Rachel Grana, παρατήρησαν στα παλαιότερα απόρρητα έγγραφα της καπνοβιομηχανίας και διαπίστωσαν ότι Phillip Morris είχε εργαστεί για την τεχνολογία του eCig από το 1990 και είχε αναπτύξει ένα λειτουργικό σύστημα πολύ πριν από τους Κινέζους.

Νομίζω ότι οι vaping υποστηρικτές ξέρουν καλά πώς έχουν τα πράγματα και ήδη γνώριζουν ποιος είναι ο κύριος σκοπός τους, αλλά, αυτό είναι κύριο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα πολλών εξ αυτών που επικρίνουν συστηματικά το άτμισμα με ταχυδακτυλουργίες όπως του Stan, που υπονομεύει με ότι μέσα διαθέτει το κύρος και την αξιοπιστία του e-cigarette.

Το έναυσμα

Ναι, οι vaping υποστηρικτές επαναλαμβάνουν συνεχώς την ιστορία του Hon Lik, ενός Κινέζου επιστήμονα, ο οποίος παρακολουθούσε τον πατέρα να αργοπεθαίνει από τον καρκίνο και ανέπτυξε [θα παρατηρήσετε δεν λέω, «εφευρέθηκε».] πρώτος ένα εμπορικό βιώσιμο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ο λόγος που προέβησα σε τούτη την κίνηση ήταν… “Επειδή πιστεύω πραγματικά πως είναι κατανοητή η βλάβη του καπνίσματος στην υγεία μου, έτσι μετά από λίγο σκέφτηκα παρόλο που είμαι ένας φαρμακοποιός, ίσως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου για να αναπτύξω κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει να σταματήσω το κάπνισμα.

Έτσι, η αρχική ώθηση ήταν προσωπική: όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει γρήγορα την εμπορική επιτυχία. Οπότε αξίζει να διαχωρίζουμε τις θέσεις μας και να αποκαλυφθούν τα πραγματικά σχέδια του καθενός, όπως εκείνα του κυρίου Glantz που προσπαθεί να δημιουργήσει ντόρο με κάλπικα πυροτεχνήματα.

Είναι απαράδεκτο μία τέτοια εμβέλειας προσωπικότητα όπως είναι ο Stan επιδιώκει ύπουλα να διαστρεβλώσει τα γεγονότα που αφορούν το Η.Τ, θεωρώντας πως είναι μια αποδιοργανωτική τεχνολογία και μόνο, άσχετα αν αργότερα είχε γίνει μια μορφή ανταγωνισμού για τις μεγάλες καπνοβιομηχανίες. Τότε δεν είχα σχεδιάσει την μπορούσε να προκύψει μέσα από αυτή την τρομερή ιδέα, κατά την έναρξη, μου δημιουργήθηκε μια προσωπική επιθυμία να κάνω κάτι που θα επέτρεπε ένας καπνιστής να ξεφύγει από τους κινδύνους της χρήσης καπνού και αυτή είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από την πραγματικότητα.

Μυστική γνώση.

Οι ειδικοί γνωρίζουν πως η πατέντα του ηλεκτρονικού τσιγάρου θεωρητικά έχει ανακαλυφθεί πριν μερικές δεκαετίες, απλά δεν βρήκε την κατάλληλη ανταπόκριση και ως εκ τούτου δεν είχε την αναμενόμενη ζήτηση από την αγορά, οπότε ήταν γραφτό να παραμεληθεί και να κάνει την επανεμφάνισή του δυναμικά μετά από αρκετό καιρό, έχοντας τις κατάλληλες συνθήκες και την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να βελτιωθεί στο μέγιστο και να αναπτυχθεί στα μέτρα ενός χρήστη.

Αγώνας για διεκδίκηση της εφεύρεσης.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μία ευρεία αντιπαράθεση για να διεκδικηθεί η εφεύρεση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, αν και η υπόθεση βρίσκεται στη δικαστική οδό, πρέπει να εξηγήσουμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι οι κανονισμοί κατοχύρωσης μιας εφεύρεσης είναι διαφορετική σε κάθε ήπειρο, ακόμα και αν ένα δικαστήριο στην Ευρώπη καταλήξει σε μία απόφαση, μπορεί να βγει κάλλιστα μία τελείως αντίθετη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.