Μήπως έπεσε η απόδοση του mod σου; η ισχύ παρατήρησες

Μήπως έπεσε η απόδοση του mod σου; η ισχύ παρατήρησες ότι πήρε την κατιούσα; είναι μερικά βασικά ερωτήματα που απασχολούν το κοινό, αλλά δεν γνωρίζουν τι φταίει και πώς μπορεί να επιδιορθωθεί η όλη κατάσταση.

Πριν ξεκινήσω να αναλύω τα απαιτούμενα σημεία, οφείλω να ξεκαθαρίσω πως μία καινούργια συσκευή που μόλις την έχουμε βγάλει από το κουτί ή μετά από λίγες μέρες παρατηρηθεί ότι παρουσιάζει δυσλειτουργίες και δεν δουλεύει, οφείλεται καθαρά σε τεχνικά προβλήματα και είναι απαραίτητο να απευθυνθούμε στο κατάστημα από το οποίο έχουμε αγοράσει το αντικείμενο με την προοπτική να μας το αντικαταστήσει ή τουλάχιστον να διορθώσει την βλάβη, ο λόγος που είναι σημαντικό το γεγονός, έγκειται στο ζήτημα ότι η εγγύηση θα βρίσκεται εν ενεργεία, οπότε αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία φροντίστε να μην καθυστερήσετε.

Αποδυναμώθηκε η μπαταρία.

Είναι ένα σύνηθες πρόβλημα που συναντάται συχνά στο άτμισμα, οι λόγοι είναι πάρα πολλοί που θα μπορούσα κάλλιστα να γράψω ολόκληρο βιβλίο μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά για την οικονομία του χρόνου θα αρκεστούμε σε μία περιεκτική περιγραφή. Οι μπαταρίες λιθίου συνήθως έχουν διάρκεια ζωής πεντακόσια φόρτισματα, έπειτα εμπλέκεται ο παράγοντας κακομεταχείριση, δηλαδή αν την αφήνουμε να ξεφορτίζει τελείως, αν δεν τις προστατεύουμε την ώρα που βρίσκονται εκτός του mod και τις έχουμε χύμα στην τσέπη μας ή έχουν επιφανειακά χτυπήματα (γδαρσίματα),

Την έχουμε εκτεθειμένη απευθείας στην ηλιακή ακτινοβολία ή κάνουμε χρήση της συσκευής σε δριμύ κρύο που συνήθως βρίσκεται κάτω από τους μείον 5 βαθμούς κελσίου και αρκετά άλλα. Οι μπαταρίες οι οποίες είναι κακής ποιότητας δεν αποδυναμώνουν απλά την ισχύ του box mod. αλλά είναι η κύρια αιτία πρόκλησης εκρήξεων, ανάφλεξης και πολλών ακόμη επικίνδυνων καταστάσεων. Αν διαπιστώσουμε ότι η μπαταρία υπολειτουργεί την βγάζουμε και δεν τη χρησιμοποιούμε ποτέ και αγοράζουμε πάντα επώνυμες μάρκες, βέβαια αν είσαστε άτυχοι μπορεί να πέσετε και σε απομιμήσεις, οπότε κάντε το σταυρό σας .

Η σύνδεση υποδοχής.

Το σημείο αυτό μπορεί να σας κόψει έως και 20 – 30 τα εκατό της απόδοσης σας, ας δούμε λοιπόν τι το προκαλεί. Πρώτον, η ακίδα ή ο πόλος ή όπως θέλετε εσείς ονομάστε την, η οποία εφάπτεται με την ακίδα του ατμοποιητή και είναι το κοινό σημείο σύνδεσης μεταξύ αυτών των δύο σημείων έχει πιάσει επάνω του υπολείμματα, εδώ η λύση είναι να αγοράσουμε ένα ψιλό γυαλόχαρτο και να τρίψουμε καλά τον πόλο ούτως ώστε να καθαρίσει η επιφάνεια και να απομακρυνθούν οι ακαθαρσίες, προσοχή μην το παρακάνετε με το τρίψιμο και προς θεού αποφύγετε το χοντρό γυαλόχαρτο.

Δεύτερον, στο σπείρωμα σύνδεσης υποδοχής ανάμεσα στα αυλάκια συνήθως μαζεύει ένα είδος μουτζούρας, δυστυχώς εδώ λόγο λόγω της πολυπλοκότητας θα σας παιδέψει λιγάκι μέχρι να το απομακρύνετε, θα σας πρότεινα να βρέξετε ένα πανί με οινόπνευμα και να το εισχωρήσετε μέσα στην σύνδεση, με την προοπτική ότι το πανί θα είναι γερά σφηνωμένο μέσα και κατά την περιστροφή θα μαζεύει όλο αυτό το υπόλειμμα μουτζούρας, καλό είναι να το επαναλαμβάνετε εβδομαδιαία και να καθαρίζεται τα αυλάκια σύνδεσης του ατμοποιητή.

Κακές αντιστάσεις .

Εάν δεν ξέρουμε να φτιάχνουμε σωστές αντιστάσεις στον επισκευάσιμο ατμοποιητή μας, δεν πρόκειται ποτέ να πιάσουμε ποτέ το μέγιστο της απόδοσής, πάντα ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που αναγράφει ο κατασκευαστής στο εγχειρίδιο, εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είσαστε σίγουροι ή πιθανόν να έχετε κάποιες απορίες πώς να κατασκευάσουμε την τέλεια αντίσταση, θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν πεπειραμένο ατμιστή για να σας υποδείξει τον σωστό τρόπο.

Μετέπειτα, για να εξοικειωθείτε με το αντικείμενο είναι απαραίτητο να προβείτε σε άπειρες επαναλαμβανόμενες δοκιμές μέχρι να φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσεων, σκεφτείτε το σαν μαραθώνιο και όχι σαν ένα αγώνα δρόμου 100 μέτρων, επιδιώξτε να φτιάχνετε απλή αντίσταση και αποφύγετε τα περίπλοκα.