Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της παραφιλολογίας

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες, εννοώ την παραφιλολογίας του λαμβάνει χώρα στα social media, το απογοητευτικό της υπόθεσης είναι πως ορισμένοι εξ αυτών πιστεύω πως δεν γνωρίζουν γιατί το κάνουν και ακολουθούν απλά τη μάζα, διαφορετικά δεν θα είσαι μέσα στη μόδα και αυτόματα θα θεωρηθούν οπισθοδρομικοί.

Η κατάσταση αρχίζει και οξύνεται το τελευταίο διάστημα, επειδή αναπαράγονται από τους χρήστες ψευδή στοιχεία που αναρτήθηκαν σε ιστοχώρο και πάλι επαναλαμβάνω μπορεί να μην υπήρχε καθαυτή η πρόθεση να πλήξουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς αυτό το πράγμα. οπότε κάνω έκκληση σε όλους τους σώφρονες ανθρώπους να μην πέφτουν θύματα σε τέτοιου είδους σκευωρίες, εκτός κι αν σας έχουν ξεγελάσει ή πιθανότατα να μην έχετε συνειδητοποιήσει τις προθέσεις των επιτήδειων.

Ένα πιθανό σενάριο.

Αυτοί που διαθέτουν αρκετά χρήματα και εννοώ φυσικά τις καπνοβιομηχανίες. όπως μπορεί κάλλιστα να καταλάβει ο καθένας, έχουν έννομο συμφέρον να διαβάλουν με οποιοδήποτε μέσο το vaping. Είναι τόσο απλό αυτό που θα σας εξηγήσω ,ούτως ώστε να διαπιστώσετε τα τερτίπια των λεγάμενων, καταστρατηγούν οργανωμένες εκστρατείες μίσους κατευθυνόμενες προς πλευρές που έχουν στοχεύσει να πλήξουν με πυρά που τις περισσότερες φορές είναι συκοφαντικά και ανυπόστατα.

Πληρώνουν είκοσι ή τριάντα άτομα με ένα βαρβάτο μεροκάματο με εντολή να ισοπεδώσουν ότι βρεθεί μπροστά στο διάβα τους, στην προκειμένη περίσταση είναι το vape. Πώς όμως αυτές οι ηλεκτρονικές στρατιές μπορούν να γίνουν πειστικότεροι; τα αφεντικά τους μπορεί να απευθυνθούν σε ένα χρήστη του twitter ο οποίος έχει χιλιάδες followers, τον πληρώνουν για να κάνει ένα τουίτ, όπως είναι αναμενόμενο θα γνωρίσει ευρεία αποδοχή και θα αναπαραχθεί από την υπόλοιπη μάζα που τον ακολουθεί, θα γίνει retweet μέσα σε λίγα λεπτά και εντός ολίγων ωρών θα εξαπλωθεί σαν κακιά αρρώστια με το αναμενόμενο αποτέλεσμα που έχουν βάλει ως στόχο.

Λες να έχουν τόση δύναμη;

Για να καταλάβετε για τι μεγέθη ομιλούμε, σας παραθέτω ένα στοιχείο το οποίο μπορείτε να το εξακριβώσετε ανά πάσα στιγμή, μία από τις κορυφαίες εταιρείες καπνού στον κόσμο έχει καθαρά έσοδα ετησίως κάμποσα δισεκατομμύρια δολάρια, τι πιστεύετε; άραγε δεν θα μπουν στον πειρασμό να κολάσουν και άγιο με τα χρήματά τους; έπειτα με τόσο μεγάλη περιουσία στο ενεργητικό τους θεωρείται πως δεν είναι εφικτό να ασκήσουν επιρροή σε κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα ή πολιτικά στελέχη; και αν πάλι δεν σας έπεισα, θα σας φέρω ένα άλλο παράδειγμα.

Σίγουρα θα γνωρίζετε την παροιμία που λέει το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, όπου μεγάλο βάλτε τους καρχαρίες που είναι οι καπνοβιομηχανίες και όπου μικρό τις ατμιστικές βιομηχανίες που αν συγκεντρώσεις όλες μαζί τα καθαρά τους έσοδα δεν αγγίζουν ούτε το 10% μιας πασίγνωστης μάρκας πακέτων τσιγάρα.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Οικονομικοί αναλυτές ανά τον κόσμο εξηγούν πως κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί τελείως ο καπνός, διότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για τον ανθρώπινο οργανισμό και εφόσον υπάρχει μία εναλλακτική λύση η οποία ονομάζεται άτμισμα, τότε όλα συνηγορούν πως το πρώτο χρειάζεται να κάνει βιαστικές κινήσεις για να μη βρεθεί εξ απήνης και είναι πολύ αργά για να αντιδράσει, στο βωμό του χρήματος τα πάντα θυσιάζονται σύμφωνα με τη λογική των πλουσίων, στην Αμερική που είναι και το κέντρο του καπιταλισμού δεν υπάρχει θέση για ελεημοσύνη και δισταγμό προς τον αντίπαλό σου.