Θα βγει vape κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους

Θα βγει κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους που θα έχει ως κεντρικό θέμα το vape, κατά το παρελθόν είχα αναφερθεί στο ζήτημα σε ανύποπτο χρόνο, αλλά η ιδέα δεν ήταν ακόμη υλοποιήσιμη γιατί δεν είχε τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους ούτως ώστε να πάρει σάρκα και οστά.

Το φιλμ θα είναι τύπου ντοκιμαντέρ με τίτλο Who Are The Vapers?, μια ταινία που θα χρησιμεύσει ως κοινωνιολογική έρευνα στην κοινότητα του Vape. Το έργο θα επικεντρώνεται σε μια σειρά συνεντεύξεων με την καθημερινότητα των απλών ατμιστών, οι οποίοι θα διηγούνται την φιλοσοφία τους και πώς κυλάει η ζωή χρησιμοποιώντας το e-cigarette.

Εθνογραφία

Δικαίως, ορισμένοι μπορεί να αναρωτιούνται, «τι σημαίνει και πού κολλάει αυτή η λέξη. Η εθνογραφία σαν λέξη την χρησιμοποιούν ορισμένοι ώστε να ακούγεται ωραία στα αυτιά κάποιων θέλοντας να κάνουν εντύπωση. Όμως, η εθνογραφία είναι ένα είδος μεθόδου κοινωνικής έρευνας που ορίζεται ως η εξέταση ευρείας ανταλλαγής της κουλτούρας των εθνών και η συμπεριφορά μεταξύ των επιμέρους ομάδων. Ως εκ τούτου η εθνογραφία χρησιμοποιείται συχνά από κοινωνιολόγους για τη διεξαγωγή ποιοτικής έρευνας που έχει σκοπό να διακρίνει τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις κοινωνίες και πως τελικά αυτές μπλέκονται μεταξύ τους.

Αντικειμενικοί στόχοι.

Ο πρωταρχικός στόχος είναι να εκπαιδεύσει το λαό με διαφορετικές προοπτικές από ό, τι έχουν συνηθίσει να πράττουν έως σήμερα και να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση γύρω από το άτμισμα. Κατά συνέπεια το όλο project έχει αναπτυχθεί ώστε να αντιπροσωπεύει κάτι πολύ ουσιαστικό για όλους εκείνους τους Vapers που είναι σε θέση να σταματήσουν το κάπνισμα. Πολύ απλά, παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης στο ευρύ κοινό με απώτερο σκοπό να αγκαλιάσει το e-cig.

Μια κοινωνιολογική μελέτη που θα εκτελεσθεί μέσω μιας εθνογραφικής στρατηγικής έρευνας στο πλαίσιο της διαδικασίας ενός κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ θα μπορούσε να είναι το πιο ευεργετικό εργαλείο για την παραγωγή ακριβών αποτελεσμάτων, κατά τη διεξαγωγή της κοινωνικής έρευνας θα ανακαλύψουμε τον τρόπο ζωής στο vaping. Στην περίπτωση της συγκεκριμένης ταινίας θα έχει συναισθηματική διέγερση, η οποία θα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα εργαλείο που θα επιτρέπει σε εκείνον τον πολίτη που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο να ακούσει μερικές πραγματικές ιστορίες από το στόμα συνανθρώπων του, που δεν γνώριζε έως εκείνη τη στιγμή.

Η όλη ιδέα είναι βασισμένη σε συναρπαστικές προσωπικές εμπειρίες που υπενθυμίζουν στον κόσμο πως υπάρχει και μία άλλη διάσταση που είναι απόλυτα ειλικρινής που πιθανόν να μην την γνωρίζετε ή να την συναντήσατε και να την παραβλέψετε επειδή πιθανόν να μην είχε τόσο ωραίο περιτύλιγμα. Όσοι θα παρακολουθήσουν την ταινία θα συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι είναι ικανοί να εκπροσωπήσουν την ατμιστική κοινότητα και όσοι συμμετέχουν στο έργο είναι μόνο απλοί πολίτες και δεν διαφέρουν σε τίποτα από οποιονδήποτε άλλο.

Λογική.

Ουσιαστικά, αυτό το είδος της σκηνοθετικής προσέγγισης είναι πράγματι μια ισχυρή πηγή κοινοποίησης των πληροφοριών. Τα εθνογραφικά φιλμ είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν μία ισχυρή επιρροή προς τον κόσμο και θεωρείται από τα πιο αποτελεσματικά & πιο εμφανή κοινωνιολογικά ερευνητικά προγράμματα. Μάλιστα, το το επιστημονικό ερευνητικό κοινωνικό κέντρο στο Πανεπιστήμιο DePaul έχει δημιουργήσει με επιτυχία τέτοιες επιστημονικές μελέτες. Μέσα από αυτό το συνονθύλευμα γεννήθηκε το The Journal of Video Ethnography το οποίο είναι ένα κριτικό ακαδημαϊκό περιοδικό που δημοσιεύει δεδομένα και ευρήματα από επιλεγμένες εθνογραφικές ταινίες που παράγονται ως μια υποδειγματική μελέτη μιας έρευνας.

Συνολικά αυτό το είδος παρέχει και επιτρέπει στους φοιτητές και τους εκπαιδευτικούς να αντλούν συμβουλευτικές ιδέες μέσα από τούτες τις δημοσιευμένες μελέτες ως αναφορές για αξιόπιστες πληροφορίες. Είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για όλους τους ακαδημαϊκούς που επιθυμούν να αρχίσουν να συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες που διεξάγονται για το φαινόμενο του ατμίσματος.