Η υψηλή θερμοκρασία καταστρέφει το υγρό αναπλήρωσης

Η υψηλή θερμοκρασία καταστρέφει το υγρό αναπλήρωσης, η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της μεγάλης ισχύς των δυναμικών συσκευών που δουλεύουν σε αντικανονικούς ρυθμούς από το φυσιολογικό και σε τούτο οφείλεται η λανθασμένη λειτουργία που το υποβάλλει ο χρήστης.

Όταν εννοούμε ότι το e-liquid υποβαθμίζεται, συμβαίνει λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας η οποία διεξάγεται μέσω της αντίστασης και μετέπειτα ο ατμός που θα εισέλθει μέσα στον οργανισμό μας, θα είναι πλέον ακατάλληλος και ανθυγιεινός. θα σας παραθέσω ενδεικτικά κάποια νούμερα στα οποία βάζει σε κίνδυνο την υγεία του ο ατμιστής, τα προφανές είναι 30 – 40 βατ και άνω. Στην παρούσα ισχύ το υγρό αναπλήρωσης θα απελευθερώσει μέσω του ατμού ορισμένες χημικές ουσίες οι οποίες είναι αθέμιτες για τον εαυτό μας.

Τι μας εξηγεί η έρευνα.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου Berkeley University of California αποδεικνύουν ότι η θερμοκρασία η οποία διέρχεται μόνο μέσω ενός πηνίου στον ατμοποιητή είναι σταθερά μεγαλύτερη και περισσότερο επιβλαβής από ό, τι σε ένα διπλό πηνίο, στους ίδιους αριθμούς βατ,

Παρατήρησαν όταν η τάση βρίσκεται σε δυσθεώρητα νούμερα κάποιες ενώσεις όπως η methyl glyoxal εμφανίζεται σε υψηλότερα επίπεδα, αλλά ήταν ανιχνεύσιμα ακόμη και σε χαμηλότερα. Αυτό δείχνει ότι η υψηλότερη θερμοκρασία που επιτεύχθηκε κατά την μέγιστη τάση, σε εφαρμογή του φαινομένου Joule , είναι πιο πιθανό να υποβαθμίσει το e-υγρό διαλύτη (PG / VG) και ως εκ τούτου παράγουν ένα ευρύτερο φάσμα των HPHCs. Εξηγούν γιατί οι ενώσεις που παράγονται από atomizer με μονή σπείρα ήταν διαφορετική και ίσως πιο δυνητικά επιβλαβείς από εκείνο που παράγεται από ένα σύστημα διπλού πηνίου στην ίδια τάση.

Η θερμοκρασία επηρεάζει την κατανάλωση.

Οι συγγραφείς μας λένε ότι η αύξηση της τάσης της μονής αντίστασης σε ένα CE4 ατμοποιητή (2,6 Ω), αυτό που αποκαλούν eGO ακόμη κι αν το όνομα αυτό περιγράφει περισσότερο έναν τύπο μπαταρίας, οδήγησε σε μεγαλύτερη εκπομπή αλδεΰδης από ένα dual-coil Aerotank Mini ( 2.0 Ω) με μία μπαταρία VisionSpinner II επιτρέποντας μεταβλητή τάση από 3,3 V έως 4,8 V. Παρατηρείται καταφανέστατα μία ολιστική αύξηση της κατανάλωσης, ο καθορισμός διαφέρει όταν βρίσκεται στα 3,3 βολτ και σχεδόν διπλασιάζεται στα 4,8 V.

Με βάση τις παρατηρήσεις τους, οι μελετητές πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιπλέον ενέργειας που παρέχεται από την αύξηση της τάσης στην περιοχή από 3.3 έως 4.3 V χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να εξατμιστούν μεγαλύτερες ποσότητες e-υγρό. Η ανώτερη κλίμακα, η οποία είναι 4,3 V- 4,8 V, σπάνια επιλέγονται από vapers για χρήση ενός CE4, αλλά σε τέτοια υψηλή τάση εμφανίζεται οριακά μεγαλύτερη ποσότητα εξάτμισης σε συνδυασμό με πολύ βελτιωμένη αποσύνθεση των κύριων συστατικών του eliquid , με άλλα λόγια, δημιουργούνται περισσότερο αλδεΰδες.

Ας διαφυλάξουμε τα νώτα μας.

Οπότε είναι φρόνιμο να συνετιστούμε από τα λάθη μας, ή ακόμη καλύτερα να μην υποπέσουμε σε τέτοιου είδους σφάλματα, συνιστώ στους αγαπητούς φίλους συνατμιστές να μην πειραματίζονται με κάτι θηρία sub – ohm επισκευάσιμους ατμοποιητές λες και είναι κάποιο παιχνιδάκι στα χέρια ενός παιδιού, η ζωή μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη και οφείλουμε να την προσέχουμε με νύχια και με δόντια. Συνήθως οι youtubers στο εξωτερικό στα βίντεό τους ξεφυσάνε κάτι ντουμάνια ατμού που θυμίζουν εργοστάσιο λιγνίτη στην κοζάνη παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, κάποιοι εξ αυτών είναι επαγγελματίες και ορισμένοι άλλοι έχουν τα μαύρα τα μεσάνυχτα, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μιμείστε τέτοιου είδους πειράματα, μπορεί να φαντάζει όμορφο στα μάτια σας, σαν υπερθέαμα, αλλά οι επιπτώσεις στον οργανισμό είναι εκείνες που θα μας τιμωρήσουν.