Είσαι αναποφάσιστος ή τελικά δεν ξέρεις τι θέλεις;

Είσαι αναποφάσιστος ή τελικά δεν ξέρεις τι θέλεις; διαρκώς λαμβάνω ερωτήματα για ορισμένα ζητήματα στα οποία ορισμένοι χρειάζονται κάποιες διατυπώσεις ή συμβουλές, όμως παρατήρησα πως κάποιοι άνθρωποι θέλουν ιδιαίτερο μάθημα μέσω τoυ skype.

Ελάτε για λίγο στη θέση μου και ας αναλογιστείτε πώς έχουν τα πράγματα, μέσα από τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνω ημερησίως, οφείλω συνήθως να απαντώ στο 99%, το 1% απλά διατηρεί μία ρητορική μίσους χωρίς επιχειρήματα, οπότε δεν τους δίνουμε καν σημασία, αλλά οι υπόλοιποι που κατατάσσονται στην πλειοψηφία είναι υποχρεωτικό να τους ξεδιαλύνει σε ορισμένες απορίες, πάντα με καλοπροαίρετη διάθεση όσο ακραία κι αν είναι η συζήτηση, τι γίνεται όταν αυτό συμβαίνει 365 μέρες το χρόνο; μην απαντήσετε, απλά φέρτε τις εικόνες στο μυαλό σας και αναλογιστείτε αν είναι εύκολο.

Τι γίνεται όταν έχεις να κάνεις με ιδιότροπους;

Αρχικά είναι απαραίτητο να κρατάς μία θετική στάση και να μην χάνεις την ψυχραιμία σου, ακόμη κι αν είναι προφανές πως ο συνομιλητής σου αναζητά την ένταση, δεν του κάνεις το χατίρι και συνεχίζεις να είσαι χαμογελαστός και πρόθυμος, βλέπεις η καλοσύνη είναι προτέρημα και συνιστώ σε όλους τους συνανθρώπους μου να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα.

Έλα όμως που κάποιοι ζητούν επίμονα να τους κάνεις ιδιαίτερο μάθημα μέσα από web camera, μήπως εδώ γίνεται κατάχρηση της καλοσύνης μου; ας υποθέσουμε ότι συμφωνώ και προχωρούμε σε αυτή την διαδικασία, αν 5 άτομα καθημερινά εξακολουθούν να έχουν την ίδια τακτική ακούστε πού θα καταλήξουμε, ένας ατμιστής που θα του διαθέσεςι σε 30 λεπτά, επί πέντε, τότε μάνι μάνι φτάσαμε στις 2 ώρες και 30 λεπτά. Ας αναρωτηθεί λιγάκι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει προσωπική ζωή; μήπως είμαστε αγενής και δεν κάνει να το συνεχίσουμε; τα συμπεράσματα δικά σας.

Η λύση είναι μόνο μία.

Αγαπητοί μου φίλοι η ιστοσελίδα μας έχει ένα φόρουμ, στο οποίο μπορεί ο κάθε αναγνώστης να πάει να γράψει ένα ερώτημα για να απαντηθεί άμεσα, με την προοπτική οι επόμενοι που θα έχουν την ίδια απορία απλά θα βάλουν τον όρο στην στην αναζήτηση για να τους εμφανίσει τα αποτελέσματα, είναι μία παλιά μέθοδος η οποία πάντα θα είναι διαχρονική και επίκαιρη. Κάπως έτσι λειτουργούν όλα τα σοβαρά website που διατηρούν ομάδες μέσα στο διαδίκτυο, τώρα, κάποιος αν είναι απαιτητικός και χρειάζεται ιδιαίτερη εκμάθηση, μάλλον μπερδεύει τα αυτονόητα.

Μόνον έτσι.

Το λαμπρότερο παράδειγμα σε αυτήν την κατάσταση είναι το εξής; αγαπητέ μου Κώστα, Μαρία, Τάκη, Χριστίνα αγόρασες πριν λίγες μέρες μία συσκευή από ένα κατάστημα, όμως οι υπάλληλοι δεν σου εξήγησαν ή δεν σου έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες και εσύ προφανώς μέσα στο μυαλό σου επικρατεί μία σύγχυση, τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; παίρνεις σβάρνα όλα τα site στο internet ή κάνεις κάτι καλύτερο; πηγαίνεις πίσω στο μαγαζί ή τους παίρνεις τηλέφωνο ούτως ώστε να τους διευκρινίσεις στο πρόβλημα, μην ξεχνάτε ότι πληρώσατε για το αντικείμενο που αγοράσατε και είναι υποχρεωμένοι να ανταποκριθούν για να σας εξυπηρετήσουν.

Νομίζω πως κάθε νοήμων vaper θα κατανοήσει την βαρύτητα του ζητήματος, αν μερικοί τους διακατέχει η ανυπομονησία και η βιασύνη, ίσως θα μπορούσαν να τηλεφωνήσουν στην επιχείρηση από όπου αγόρασαν το mod για να επιλυθεί το θέμα το ταχύτερο δυνατό και στο τέλος όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι, χωρίς κάποια πλευρά να γκρινιάζει