Αλδεΰδη: επιτηδευμένη παραπλάνηση του κοινού

Αλδεΰδη: επιτηδευμένη παραπλάνηση του κοινού από αυθεντίες της συκοφαντίας με σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου, χωρίς όμως να φανερώνουν τις πραγματικές διαστάσεις και ποιο είδος κατατάσσεται στην κορυφή.

Οι χημικές αναλύσεις των εκπομπών σε σύγκριση ανάμεσα στον καπνό και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δείχνουν ότι το κάπνισμα είναι γενικά μια πολύ υψηλότερη πηγή των αλδεϋδών από ότι το vaping. Αλλά κάτω από ορισμένες συνθήκες, ατμίσματος μπορεί να παράγει συγκρίσιμα επίπεδα αλδεΰδων και είναι σημαντικό για έναν ατμιστή να μάθει πώς να περιορίσει την αυτο-έκθεση σε τούτη την περίεργη κατάσταση.

Πώς παράγεται η αλδεΰδη.

Μια ειδική περίσταση σύμφωνα με την οποία οι συγκεντρώσεις αλδεΰδης μπορεί να αυξηθούν σε επικίνδυνα επίπεδα είναι μέσω της ξηρής τζούρας, αλλά αυτό το σενάριο είναι τόσο σπάνιο που για να επιτευχθεί είναι σχεδόν απίθανο, για να καταλάβετε τι εννοώ, ορισμός τούτης της υπόθεσης είναι να πατήσουμε το κουμπί πυροδότησης για να θερμανθεί η αντίσταση χωρίς όμως να είναι βρεγμένη με υγρό αναπλήρωσης και να εισπνεύσουμε την περιεχόμενη ποσότητα, οπότε βάσει της περιγραφής διαπιστώνεται ότι είναι αδύνατο να συμβεί, εκτός κι αν κάποιος είναι τόσο ανόητος που σκόπιμα θα προσπαθήσει να επιτύχει αυτήν την ηλιθιότητα,

Αλλά ευτυχώς, μία ξηρή τζούρα μπορεί γρήγορα και πανεύκολα να προσδιοριστεί από τον ατμιστή, ακόμη και ασυνείδητα θα προσπαθήσει να αποφύγει αυτό το φαινόμενο, ο λόγος είναι πολύ απλός, κατα την εισπνοή του ατμού ταυτόχρονα με την προαναφερόμενη χημική ουσία θα παραχθεί και η ακρολεΐνη, είναι μια ένωση με δυσάρεστη καυστική μυρωδιά που μόλις πρωτοφτάσει στα χείλη ο vaper θα αισθανθεί μία αηδιαστική γεύση και θα διακόψει απότομα τη ροή.

Ο κίνδυνος των αλδεϋδών προέρχεται από τις επιδράσεις στον μεταβολισμό. Οι αλδεΰδες δεν είναι μόνο ερεθιστική για τον εναέρια οδό, η οποία περνάει μέσα από το λαιμό μας, αλλά επίσης έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου και οδηγεί στο σχηματισμό όγκων στις πιο οξείες συνθήκες έκθεσης. Τέτοιες συνθήκες πληρούνται, για παράδειγμα, στο επίπεδο της ρινικής ή στοματική κοιλότητα ενός καπνιστή, όπου ο καπνός βρίσκεται πάντα σε πρώτη σε επαφή.

Αυτοπροστασία.

Για να καθησυχάσουμε τους φίλους συνατμιστές, πρέπει να τονίσουμε πως η παρουσία αλδεΰδης είναι παρών σε κάθε ρουφηξιά του τσιγάρου και σε πάρα πολύ μεγάλα ποσοστά που δυστυχώς ένας καπνιστής δεν μπορεί να το αποφύγει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση που μας ενδιαφέρει το άτμισμα είναι τελείως δύσκολο να το επιτυγχάνουμε. Καλό είναι να έχετε υπόψιν σας τα σημεία που ανέφερα, όχι για να προστατεύσετε μόνο τον εαυτό σας, αλλά και να πληροφορήσετε τον περίγυρό σας για την συγκεκριμένη διαδικασία.

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες.

Οπότε καλό είναι να μην είσαστε ευκολόπιστοι και να μην τρώτε το κουτόχορτο που σας δίνουν αμάσητο οι καλοθελητές που δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό όλης της κοινωνίας, από σωτήρες και ευεργέτες έχουμε μπουχτίσει. Σας συνιστώ να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για τους λόγους που σας εξήγησα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να μη βρεθείτε ποτέ σε αυτή τη δυσάρεστη θέση, η αντίσταση πρέπει να αλλάζεται κάθε μία ή δύο μέρες και και προσέχουμε πάντα να έχει την απαραίτητη η ύγρανση, αν για οποιοδήποτε λόγο παρατηρήσουμε πως δεν υφίσταται αυτή η συνθήκη, τότε αλλάζουμε κατευθείαν το coil.