VT75 Nano από HCigar θαυματουργό box mod

VT75 Nano από HCigar

VT75 Nano από HCigar θαυματουργό box mod παρά τη μικροσκοπική εμφάνιση του, διακατέχεται από ίχνη πολυτελείας. Χρησιμοποιεί το chipset Evolv DNA 75 προσφέροντας μεταβλητή ισχύ και ελέγχο θερμοκρασίας. Υποστηρίζει όλους τους βασικούς τύπους συρμάτων και η συσκευή απαιτεί μια μπαταρία 18650 για να λειτουργήσει.

Λειτουργικότητα.

Το VT75 Nano σίγουρα είναι μια δυναμική συσκευή με ένα πολύ καλό ανοδιωμένο βαμμένο φινίρισμα που δεν έχει δείξει το παραμικρό ίχνος αλλοίωσης στο χρόνο, παρά την κακομεταχείριση που το έχω υποβάλει. Το συνολικό σχήμα είναι εξαιρετικά φιλικό στο κράτημα του χεριού, όλα τα άκρα έχουν όμορφες ραβδώσεις και το μπροστινό τμήμα όπου βρίσκονται τα κουμπιά είναι με κεκλιμένε ςγωνίες η οποίες μου θυμίζουν κάπως το Cool Fire IV της Innokin.

Το μοντάκι έχει δύο κουμπιά, ένα κεντρικό το οποίο λειτουργεί ως πλήκτρο πυροδότησης και ένα κουμπί ρύθμισης το οποίο έχει τρεις λειτουργίες, ανάλογα με το πού κατευθύνετε το πάτημα, υπόψιν δεν είναι συρόμενο. Τα πλήκτρα συμπεριφέρονται άψογα και η ανταπόκρισή τους κατά την πίεση είναι άμεση, αλλά το fire button πάσχει από ένα πολύ μικρό κουδούνισμα. Η υποδοχή 510 χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα για μέγιστη αντοχή και ο πόλος είναι τύπου ελατήριο, δεν είχα προβλήματαστην τοποθέτηση διαφόρων ατμοποιητών για να διαπιστώσω αν εφαρμόζουν σωστά,κάθισαν όλοι στο ίδιο επίπεδο χωρίς να προεξέχει κάποιο σημείο ή να υπάρχει κάποιο κενό ενδιάμεσα. Θέλω να σας προειδοποιήσω για ένα σημαντικό γεγονός, φροντίστε να μην βιδώνετε σφιχτά τους atomizers, δεδομένου ότι έχουν μια ελαφρά τάση να κολλάνε, το οποίο μετέπειτα δυσκόλεψε λιγάκι την αφαίρεση τους.

VT75 Nano από HCigar διαθέσιμα χρώματα

Είναι εξοπλισμένο με αυθεντικό τσιπ Evolv DNA 75. δίδοντας ένα σωρό απαραίτητες πληροφορίες για το χρήστη που μπορούν να εμφανιστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιεί το λογισμικό EScribe. Όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό το chip δίνει  εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις και σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσετε αναπάντεχα ζητήματα. Η κύρια οθόνη είναι ικανοποιητικά φωτεινή και καθαρή,  συνοδεύεται με όλες τις συνήθεις ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων αντίσταση, ισχύ, τάση. Επιπλέον τα Amps παρουσιάζονται όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας και επίσης εάν είναι ενεργοποιημένη η κλειδαριά της αντίστασης. Τέλος, εμφανίζεται σαν μπάρα το υπόλοιπο διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Στο μπροστινό κάτω μέρος της συσκευής θα βρείτε την θύρα Micro USB που σας επιτρέπει να συνδέσετε το mod στον υπολογιστή σας για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό EScribe (είναι  διαθέσιμο στην ιστοσελίδα Evolvs για λήψη) ή για να φορτίσετε απλά την μπαταρία. Η VT75 Nano απαιτεί μια μπαταρία 18650 σε αντίθεση με μεγαλύτερο αδελφό του, το VT75 το οποίο δέχεται μπαταρίες τύπου είτε 18650 ή είτε 26650. Το εσωτερικό διαμέρισμα της μπαταρίας είναι όμορφα τακτοποιημένο, έχοντας ένα καπάκι το οποίο ξεβιδώσετε πανεύκολα χωρίς κατσαβίδι, ορισμένοι το βρίσκουν λίγο ενοχλητικό, δεδομένου ότι θα πρέπει να σηκώσετε ένθετο αναδυόμενο καρτελάκι που βρίσκεται πάνω στο καπάκι, το οποίο απαιτεί να έχετε μεγαλούτσικα νύχια για να το σηκώσετε. Στην αρχή ήταν πραγματικά άκαμπτο, αλλά αυτό  λύνεται με την εφαρμογή βαζελίνης στο σημείο που διεξάγεται η περιστροφή.

VT75 Nano από HCigar κάλυμα μπαταρίας

 

Εξαερισμός.

Ένα παράδοξο σημείο που με προβλημάτισε αφάνταστα είναι ότι δεν υπάρχει καμία προφανής τρύπα εξαερισμού σε αυτή τη συσκευή, εκτός από μία μόνο στο καπάκι της θήκης της μπαταρίας, για να είμαστε δίκαιοι σε λίγα βατ δεν τίθεται θέμα υπερθέρμανσης, αλλά σε υψηλά watts το καλοκαίρι με υπερβολική ζέστη σίγουρα θα είναι ένα θέμα το οποίο θα σας απασχολεί συνεχώς, διότι, δεν πρέπει να αγνοούμε πως το μοντάκι δουλεύει ως τα 75 βατ.

VT75 Nano από HCigar κουτί

 

Τελικό συμπέρασμα.

Σίγουρα είναι από τα δυνατότερα box mod στην κατηγορία του, είναι κάτι το οποίο δεν δύσκολα μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος, ακόμη και αν είναι hater του συγκεκριμένο brand name. Βέβαια δεν λείπουν και τα κουσούρια, δυστυχώς όμως, όπως το πρόβλημα του εξαερισμού μπορεί να επηρεάσει άμεσα την επίδοσή του. Το μεγαλύτερο αρνητικό σημείο που δεν χωρεί συζήτηση για διαπραγμάτευση, είναι η πανάκριβη τιμή του, σας μιλώ πολύ έντιμα, με τα μισά χρήματα μπορώ να αγοράσω ένα box mod 200 watt που θα βγάζει σπίθες. Όμως για να μπούμε απευθείας στο ζουμί βάσει αποδοτικότητας κάνει σωστή δουλειά. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 7.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Τύπος: box mod
 • Μάρκα: HCigar
 • Μοντέλο: VT75 NANO
 • Υλικό κατασκευής: κράμα ψευδάργυρου
 • Τρόποι λειτουργίας: έλεγχος θερμοκρασίας και μεταβλητής ισχύ
 • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 100-300 βαθμούς Κελσίου/ 200-600 βαθμούς Φαρενάιτ
 • Προτεινόμενος τύπος μπαταρίας: 18650
 • Ποσότητα Μπαταριών: 1 κομμάτι (δεν περιλαμβάνεται)
 • Βιδωτό καπάκι κάλυψης της μπαταρίας
 • 510 Τύπος υποδοχής,  με τον πόλο να είναι τύπου ελατήριο
 • Σύνδεση διαμέτρου ατμοποιητή: 24 χιλιοστά
 • Βάρος προϊόντος: 110 γραμμάρια
 • Βάρος συσκευασίας: 230 γραμμάρια