Vape Pen 22 από Smok starter kit ένα κομμάτι διαλεγμένο

Vape Pen 22 από Smok

Vape Pen 22 από Smok starter kit ένα κομμάτι διαλεγμένο με προσεκτική λεπτομέρεια στην κατεργασία.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για την εταιρεία, λογικά την γνωρίζετε όλοι, αφού δραστηριοποιείται στο χώρο του vape δυναμικά εδώ και πάρα πολύ καιρό πλασάροντας στο εμπόριο εξαιρετικά δημιουργήματα που προσελκύουν τους αγοραστές.

Λειτουργικότητα.

Ο Vape Pen 22 διαθέτει ένα ωραίο βουρτσισμένο φινίρισμα πάνω στο ανοξείδωτο ατσάλι και από  άποψη συνολικού σχεδιασμού είναι αρκετά βελτιωμένο απ’ τους προκατόχους του. Η συσκευή έχει 22 χιλιοστά διάμετρο με σχεδόν ίδιο μέγεθος όπως ένα τυπικό μηχανικό mod αλλά από την θετική πλευρά των πραγμάτων είναι λιγότερο βαρύ.

Ο ατμοποιητής είναι αναπόσπαστο μέρος της συσκευής, αλλά μόνο η βάση αποτελεί συνδετικός κρίκος με την υπόλοιπη μπαταρία, μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί, αφαιρώντας απλά το γυάλινο σωλήνα και το επάνω καπάκι ώστε να προβείτε σε ένα ολικό καθαρισμό. Το γυαλί έχει μία ανικανοποίητη ανθεκτικότητα και συγκρατείται από ένα και μόνο πολύ παχύ δακτύλιο. Σε περίπτωση που ο δακτύλιος αρχίσει να υποβαθμίζεται από τη διάβρωση με την πάροδο του χρόνου υπάρχει ένα ανταλλακτικό στη συσκευασία ώστε να το αντικαταστήσετε. Η δεξαμενή χωράει περίπου 2 ml E-Liquid.

Vape Pen 22 από Smok διαθέσιμα χρώματα

Το επιστόμιο έχει μία ευρεία οπή και είναι κατασκευασμένο από Delrin που βοηθά να ελαχιστοποιηθεί η ποσότητα της θερμότητας που μεταβιβάζεται στο στόμα σας. Μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με ένα από τα δικά σας, υπόψιν το καπάκι δεν διαθέτει τυπική υποδοχή 510.

Ο κύριος σωλήνας διαθέτει δύο υποδοχές ροής αέρα που είναι μη ρυθμιζόμενες και βρίσκεται ακριβώς κάτω από το τμήμα του atomizer, λίγο πιο κάτω θα βρείτε την θύρα Micro USB. Το κύριο πλήκτρο που λειτουργεί και σαν fire button έχει μία ωραία αισθητική και ανταποκρίνεται άμεσα στις υποταγές του αφέντη του. Η λυχνία LED είναι τοποθετημένη περίτεχνα γύρω απ’ το κουμπί για να διακοσμεί όλη την κατασκευή,το οποίο ανάβει όταν τροφοδοτεί τη συσκευή και σβήνει όταν σταματά να δίνει ρεύμα.

Έχει μία εσωτερική μπαταρία 1650mAh η οποία πρακτικά δεν είναι καθόλου επαρκής για έναν μέσο χρήστη και ίσως να ταλαιπωρηθείτε από τις επανειλημμένες φορτίσεις μέσα στην ημέρα, υπάρχει μια και μοναδική οπή στη βάση της συσκευής για την παροχή εξαερισμού της μπαταρίας.

Vape Pen 22 από Smok περιεχόμενα συσκευασίας

 

Ροή αέρα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως διαθέτει δύο οριζόντιες σχισμές ροή του αέρα και είναι μη-ρυθμιζόμενες. Λόγω του μεγάλου πλάτους των τρυπών το καταστεί αυτόματα για την ισοπαλία ευάερο, χωρίς όμως να πλησιάζει τις προδιαγραφές ενός επισκευάσιμου ατμοποιητή, θα έλεγα πως ταιριάζει κυρίως σε ανθρώπους που αγαπούν τις τσιγαρίσιες εισπνοές.

Ευκολία στη χρήση.

Για να το ενεργοποιήσετε απλά κάντε κλικ στο κύριο κουμπί πέντε φορές και έπειτα κρατήστε το πατημένο για να ατμίσετε. Ο atomizer έχει σύστημα γέμισης με υγρό αναπλήρωσης top filling, αλλά σίγουρα δεν είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει. Υπάρχει άφθονος χώρος για την πλήρωση, αλλά φροντίστε να μην το γεμίσετε εντελώς μέχρι την κορυφή, διότι από την πίεση του καπακιού υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν διαρροές.

Η φόρτιση γίνεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB Micro και διαρκεί περίπου δυόμισι με τρεις ώρες. Οφείλω να σας ενημερώσω ότι δεν υπάρχουν επιλογές για να ρυθμίσετε την ισχύ σε αυτή τη συσκευή, απλά αυτορυθμίζεται μοναχό του αυτόματα και και πρακτικά ο καθορισμός επιτυγχάνεται βάσει της αντιστάσεως που είναι τοποθετημένη μέσα στον ατμοποιητή.

Τελικό συμπέρασμα.

Ο SMOK Vape Pen 22 στην κατηγορία eGo όπου και ανήκει θα τον κατατάσσω περίπου στην μέση και λίγο πιο πάνω, αλλά βάσει συνολικών ικανοτήτων που μπορεί να προσφέρει σε έναν ατμιστή θα τον χαρακτήριζα ως σκέτο μπελά, περισσότερο ταλαιπωρία δίνει παρά ευχαρίστηση, ακόμη και ένας αρχάριος χρήστης θα υποστεί της ψυχής του τον τάραχο. Πραγματικά με όλη την εντιμότητα που με διέπει, δεν μπορώ να το συστήσω σε κάποιον να το αποκτήσει, για τη μετέπειτα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα αναγκαστεί να μεταβεί σε μία συσκευή που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές, οπότε άσκοπα θα πετάξετε τα χρήματά σας, η επιλογή είναι δικιά σας. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 1.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Επιστόμιο ευρείας οπής τύπου Delrin
  • Μήκος: 107 χιλιοστά
  • Διαμέτρου 22 χιλιοστών
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 1650mAh
  • Σύνδεση υποδοχής 510
  • 2 τρύπες ροής του αέρα (μη ρυθμιζόμενες)
  • Η φόρτιση επιτυγχάνεται μέσω της θύρας micro USB
  • Περιλαμβάνει εγχειρίδιο χρήστη