Tricktank Pro RDTA από VGOD ειλικρινά εντυπωσιάστηκα

Tricktank Pro RDTA από VGOD ειλικρινά εντυπωσιάστηκα από την πολυτελή υπερμεγέθη συσκευασία του, προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο, το κουτί φέρει μέσα ένα τσαντάκι το οποίο ανοιγοκλείνει με φερμουάρ και μοιάζει σαν κασετίνα κοσμημάτων.

Παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ως RDTA (Rebuildable Dripping Tank Atomizer) είναι ουσιαστικά ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής στυλ Genesis που έχει τοποθετηθεί το deck στην κορυφή και αντίθετα η δεξαμενή βρίσκεται στο κάτω μέρος. Τα τύπου Genesis αντικείμενα έχουν αρκετές ιδιοτροπίες, κυρίως με το οργανικό βαμβάκι των αντιστάσεων, το οποίο πρέπει να ελέγχετε τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει η κατάλληλη ύγρανση, διαφορετικά θα συναντήσετε την χειρότερη εμπειρία κατά τη χρήση τους.

Η συνολική κατεργασία του Tricktank Pro είναι εξαιρετική, δίχως αιχμηρές άκρες και ένα πολύ καθαρό εκσυγχρονισμένο styling, ενώ στα πλάγια έχει χαραγμένο το λογότυπο VGOD της μαμάς εταιρείας. Έχει διάμετρο 24 χιλιοστά και ίσως να προεξέχει αναπάντεχα σε ορισμένα mods, οπότε φροντίστε πριν το αγοράσετε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. Οι δακτύλιοι φαίνεται να έχουν εξαιρετική ποιότητα και μάλιστα υπάρχουν εφεδρικά σε περίπτωση που αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια του χρόνου. Συμπεριλαμβάνεται στο κουτί ένα μεγάλο επιστόμιο Delrin, αλλά δεν χρησιμοποιεί μια τυπική υποδοχή 510, έτσι μάλλον θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα παρόμοιο, διότι σίγουρα δεν θα ταιριάζει. Παρ ‘όλα το υπάρχον drip tip κάνει σπουδαία δουλειά και με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο την ώρα που το δούλευα.

Ο γυάλινη θαλάμη είναι αρκετά χοντρή, αλλά εσείς πρέπει να ξεβιδώσετε το κέντρο και μετά το 510 pin για να το καθαρίσετε, το πακέτο περιλαμβάνει ένα ανταλλακτικό γυάλινο σωλήνα σε περίπτωση που πέσει και σπάσει. Το ο πόλος 510 pin επικαλυμμένος από χαλκό δίνοντας εξαιρετική αγωγιμότητα. Το κατάστρωμα χρησιμοποιεί το πολύ δημοφιλές Velocity deck και η διαμόρφωση του είναι τέτοια που σε κάθε μία από τις δύο θέσεις έχει 2 τρύπες. Οι οπές είναι 4 χιλιοστών σε διάμετρο, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα παχύτερο τύπο συρμάτων και δεδομένου ότι υπάρχει αρκετός χώρος στο κατάστρωμα μπορείτε επίσης φτιάξετε οποιαδήποτε αντίσταση, αν το επιθυμείτε.

Κάθε πλευρά του καταστρώματος έχει δύο μεγάλες τρύπες αέρα που που εφαρμόζονται τα coils ακριβώς από πάνω τους. Η Tricktank Pro περιγράφει στο εγχειρίδιο χρήσης ότι μπορεί να λειτουργήσει και με μία μόνο αντίσταση, αν και είναι αλήθεια όσον αφορά την σύσταση της κατασκευής του, δεν υπάρχει τάπα για την οπή ροής αέρα από την αντίθετη πλευρά και από την τρέχουσα μεριά που το χρησιμοποιείτε δεν είναι ρυθμιζόμενη, οπότε θα ήμουν διστακτικός να δηλώσω ότι όλα θα κυλούσαν με επιτυχία, παρά μόνο σε λειτουργία διπλής σπείρας. Τέλος, η δεξαμενή έχει χωρητικότητα 4 ml eliquids που θεωρητικά είναι κάτι παραπάνω από επαρκής για τον μέσο χρήστη.

Ροή αέρα.

Διαθέτει δύο μεγάλες οριζόντιες σχισμές και τέσσερις μεγάλες τρύπες αέρα στο κατάστρωμα, έτσι λογικά θα είσαστε απόλυτα ευχαριστημένοι σε τούτο τον τομέα. Η ροή του αέρα είναι σταθερή και δεν μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε αν δεν σας αρέσει να είναι τέρμα ανοιχτός να το χαμηλώσετε, όποιος κατά συνέπεια θα είναι πολύ ευάερος και η κατανάλωση στα υγρά αναπλήρωσης θα εκτοξευτεί στα ουράνια. Βέβαια οι λάτρεις των πνευμονικών εισπνοών θα καλυφθούν στο μέγιστο.

Συμπέρασμα.

Από μεριά εμφάνισης στην εξωτερική συσκευασία και στην εσωτερική θήκη σίγουρα πρωτοτυπεί, δίνοντάς ένα εξαιρετικό σημείο πολυτελείας, όμως με τα δικά μας τα κριτήρια που το χρειαζόμαστε για να δουλέψει σε δύσκολες συνθήκες δεν μας αφορά καθόλου το εξωτερικό περιτύλιγμα και εστιάζουμε συγκεκριμένα στην χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα. Σε τούτο το μέρος βάσει αποδόσεων μπορώ να πω ότι αδικεί τον εαυτό του, επειδή παρουσιάζονται σοβαρές ελλείψεις σε βασικές ρυθμίσεις και λογικά θα υστερεί στις απαιτήσεις ενός προχωρημένου ατμιστή. Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος και με άριστα το 10 το βαθμολογώ με 6.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • 24 χιλιοστά Διάμετρος
  • Διπλή ή μονή λειτουργία αντιστάσεων
  • Μέγιστη γεύση και πλούσια παραγωγή ατμού
  • Σταθερή ύγρανση του συστήματος
  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Υλικό θαλάμης: γυαλί
  • 510 σύνδεση υποδοχής
  • Επιστόμιο Delrin
  • 4 ml χωρητικότητα
  • Κατάστρωμα τύπου Velocity