Tornado nano RTA από iJoy ανεπανάληπτος

Tornado nano RTA από iJoy

Tornado nano RTA από iJoy ανεπανάληπτος με χαρισματικές ιδιότητες προσπερνά τους αντιπάλους σαν σταματημένους, η ικανότητα ισχύος αυτού του atomizer μπορεί να φτάσει τα 300 watt, δεν τα λες και λίγα.

Λειτουργικότητα.

Είναι ένα συμπαγής επισκευάσιμος ατμοποιητής κατασκευασμένος από 304 ανοξείδωτο χάλυβα με γυάλινη δεξαμενή. Ένα δροσερό χαρακτηριστικό γνώρισμα του iJoy Tornado Nano είναι ότι μπορείτε να ανταλλάξετε το γυαλί της θαλάμης με άλλα διαφορετικών χρωμάτων, σημειωτέον το ίδιο αλλάζει χρώμα μονάχο του από μαύρο σε διαφανή ανάλογα με τις συνθήκες θερμότητας και το φως του ήλιου, η εταιρεία δήλωσε πως σύντομα θα είναι διαθέσιμα ακόμη περισσότερα χρώματα. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν προσφέρει καμία βελτίωση στη συνολική απόδοση της δεξαμενής, αλλά είναι μία διαφορετική νότα αισιοδοξίας στη διάθεση του καθενός.

Tornado nano RTA από iJoy διαθέσιμα χρώματα

Το συμπεριλαμβανόμενο επιστόμιο είναι τύπου Delrin, που βοηθά στη μείωση μεταφορά θερμότητας στο στόμα σας, το οποίο είναι στερεωμένο πάνω στο καπάκι, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας εάν επιθυμείτε. Το καπάκι ξεβιδώνει για να δώσει πρόσβαση  στο γέμισμα με υγρό αναπλήρωσης της δεξαμενής, οι δύο μεγάλες τεράστιες τρύπες σας επιτρέπουν να συμπληρώσετε τάχιστα την θαλάμη η οποία χωράει 4ml.

Ένα αρνητικό σημείο που με δυσκόλεψε ήταν πώς το αρχικό ξεβίδωμα της βάσης απαιτούσε υπερβολική δύναμη, θεωρώ πως μία κοπέλα ίσως να ταλαιπωρηθεί λίγο περισσότερο,όμως με την πάροδο του χρόνου πιστεύω πως θα χαλαρώσει και δεν θα έχει την ίδια σκληρότητα.

Tornado nano RTA από iJoy εξαρτήματα

 

Ροή αέρα.

Το air flow control έχει δύο τεράστιες σχισμές ροής του αέρα στο κάτω μέρος οι οποίες είναι στυλ cyclops, το κάθε αυλάκι διαθέτει ένα επιβλητικό νούμερο της τάξεως 15 x 1,5 χιλιοστά σε κάθε πλευρά. Ο δακτύλιος ελέγχου ροής του αέρα περιστρέφεται με εξαιρετική ομαλότητα, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε με ακρίβεια την ποσότητα που επιθυμείτε να εισέρχεται μέσω των αεραγωγών, ένα άλλο σπουδαίο κατόρθωμα αυτού του ατμοποιητή πως ο ελέγχος  ροής του αέρα είναι ότι μπορεί να κλειδώσει τη ρύθμιση της ροής του αέρα αποτρέποντας κάθε περαιτέρω κίνηση του δακτύλιου.

Deck.

Tο κατάστρωμα τοποθέτησης αντιστάσεων μας δίδει την ευχαρίστηση να τοποθετήσουμε διπλά coils για μεγάλες συγκινήσεις, επίσης οι βίδες συγκράτησης κατά τη σύσφιξη δεν κόβουν το σύρμα. Σε κάθε μεριά του deck υπάρχει μία οπή εισαγωγής αέρα 6 x 3mm. Οφείλω να ομολογήσω πως η ύγρανση των αντιστάσεων επιτυγχάνεται με ιδιαίτερη επιτυχία.

Tornado nano RTA από iJoy συσκευασία

 

Τελικό συμπέρασμα.

Με την αντικειμενικότητα που με διέπειι και με κάθε πάσα ειλικρίνεια, iJoy Tornado Nano έχει πάρα πολλές καινοτομίες, κάτι που δεν προσφέρουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές, όμως το κύριο θέμα που μας απασχολεί είναι η επίδοση και σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε, οι ικανότητές του με ικανοποίησαν, χωρίς να παρατηρήσω κάποιο σοβαρό πρόβλημα δυσλειτουργίας που να μου αποσπά την προσοχή και να με προκαλεί δυσφορία.

Είναι ένα αντικείμενο που  απευθύνεται καθαρά σε σε πεπειραμένους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν το κάτι παραπάνω ούτως ώστε να καλύψει τις ανάγκες τους. Το deck έχει δημιουργηθεί με απίστευτη σχολαστικότητα και οι λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές είναι εμφανέστατες, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, θεωρώ κάλλιστα πως μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες οποιουδήποτε ιδιότροπου ατμιστή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Τύπος: επισκευάσιμος ατμοποιητής
 • Μάρκα: IJOY
 • Μοντέλο: Tornado Nano
 • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο, Ασημί
 • Yλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
 • Yλικό δεξαμενής: γυαλί
 • Χωρητικότητα δεξαμενής: 4.0ml
 • Σύνδεση υποδοχής: 510
 • Συνολική Διάμετρος: 24 χιλιοστά
 • Βάρος προϊόντος: 56 γραμμάρια
 • Βάρος συσκευασίας: 140 γραμμάρια