Tarot 200 VTC box mod από Vaporesso μεταμφιεσμένος

Tarot 200 VTC box mod από Vaporesso

Tarot 200 VTC box mod από Vaporesso μεταμφιεσμένος αυτοκράτορας σε δουλοπάροικο κεντρίζει τα ανυπόμονα βλέμματα από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.

Είναι ένα box mod διακοσίων watt διαθέτοντας δύο τρόπους λειτουργίας, μεταβλητή ισχύς και ελέγχο θερμοκρασίας. Η συσκευή υποστηρίζει όλα τα σημαντικά είδη συρμάτων, συμπεριλαμβανομένων Ni200, Titanium, και Stainless Steel 316. Είναι κατασκευασμένο από κράμα ψευδαργύρου και αλουμίνιο και για να λειτουργήσει απαιτεί ένα ζεύγος από 18650 μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται).

Λειτουργικότητα.

Στην πραγματικότητα, έχει μία εκπληκτική λεπτή γραμμή για mod με δύο μπαταρίες. Το φινίρισμα είναι ελκυστικά εκλεπτυσμένο διαθέτοντας αντιθέσεις στο κράμα ψευδαργύρου με ανθρακονήματα. Υπάρχουν τέσσερα κουμπιά σε αυτή τη συσκευή, το κουμπί πυροδότησης, δύο κουμπιά ρύθμισης και ένα πλήκτρο λειτουργίας για εναλλαγή μεταξύ της μεταβλητής  ισχύς και ελέγχο θερμοκρασίας. Τα κουμπιά έχουν μία ωραία αίσθηση χωρίς να συνοδεύονται από κουδουνίσματα.

Tarot 200 VTC box mod από Vaporesso διαθέσιμα χρώματα

Το διαμέρισμα της μπαταρίας είναι τακτοποιημένο με σωστό προσανατολισμό των πόλων με σαφέστατη επισήμανση. Η τοποθέτηση και η αφαίρεση της μπαταρίας είναι πολύ απλή αν και δεν υπάρχει κορδέλα για να σας βοηθήσει. Το καπό είναι ασφαλισμένο στη θέση του με τέσσερις μαγνήτες, αλλά παρατήρησα μια μικρή ταλάντευση και δεν κρύβω ότι με εξόργισε αυτό το γεγονός.

Το 510 με σπείρωμα υποδοχής είναι αρκετά ανθεκτικό, το pin είναι τύπου ελατήριο, ώστε το σύνολο των ατμοποιητών να κάθονται στο ίδιο επίπεδο χωρίς κανένα ίχνος προεξοχής. Το μόνο πιθανό ζήτημα που μπορεί να σας προξενήσει απογοήτευση οφείλεται στη συνολική λεπτότητα της συσκευής και οι μεγάλοι atomizers, όπως το GP Heron V2, Freemax Starre Pro θα προκαλούν μία ασυμμετρία η οποία θα χτυπάει άσχημα στο μάτι και μερικές φορές ίσως να ταλαντεύεται. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν εφαρμόζει καλά στο χέρι με αποτέλεσμα να προκαλούνται αναπάντεχες πτώσης και με πιθανό αποτέλεσμα να προξενούνται φθορές στο περίβλημα του, επιχειρήστε να αγοράσετε κάποια θήκη προστασίας για την συσκευή γιατί προβλέπω να σας ανταμώνουν άσχημα μαντάτα.

Tarot 200 VTC box mod από Vaporesso διαμέρισμα μπαταρίας

Η οθόνη είναι φωτεινή και καθαρή, διαθέτοντας όλες τις τυπικές ενδείξεις που θα περίμενε  κανείς, όπως η ισχύς, αντίσταση, η τάση. η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η θερμοκρασία κατά τη χρήση αυτής της λειτουργίας.

Στη βάση της συσκευής υπάρχουν δεκατρείς μεγάλες οπές εξαερισμού το οποίο θεωρείται μία ασφαλέστατη λύση αποφυγής της θερμότητας. Ένα αξιοσημείωτο θεματάκι είναι η έλλειψη  θύρας Micro USB,  αυτό σημαίνει προφανώς ότι δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε το firmware και ότι θα πρέπει επίσης να φορτίσετε τις μπαταρίες σας σε εξωτερικό φορτιστή. Κατά τη γνώμη μου, αν η εταιρία ήθελε να πρωταγωνιστήσει με αυτό το μοντέλο, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει μια Micro θύρα USB για να  καταστεί δυνατή η δυνατότητα αναβάθμισης του firmware που σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένας αποφασιστικός παράγοντας για πολλούς πελάτες.

Tarot 200 VTC box mod από Vaporesso εξαερισμός

 

Τελικό συμπέρασμα.

Τα προαναφερόμενα προβληματάκια που σας εξήγησα παραπάνω, πιστεύω πως κατακρημνίζουν την φιλότιμη προσπάθεια που έχει υποβάλλει ο κατασκευαστής και αυτά τονίζονται έντονα όταν υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός που δεν συγχωρεί τέτοιου είδους λάθη. Από πλευράς αποδοτικότητας αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται ως ανήμερο θηρίο, βλέπεις τα διακόσια βατ δεν μπορούν να παραβλεφθούν σε καμία περίπτωση, όποιον ατμοποιητή και να φορέσετε πάνω στο box mod θα κάνει παπάδες, το λέω μετά λόγου γνώσεως, θα τρομάξετε από τις επιδόσεις που διαθέτει αυτό το τέρας. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 6.5.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Τύπος: box mod
 • Υλικό κατασκευής: κράμα αλουμινίου, ανθρακονήματα, κράμα ψευδαργύρου
 • Διαθέσιμη λειτουργία: έλεγχος θερμοκρασίας, μεταβλητής ισχύ
 • Εύρος μεταβλητής ισχύς: 5-200  βατ
 • Εύρος ελέγχου θερμοκρασίας: 100 – 315C / 200 – 600F
 • Προτεινόμενη μπαταρία από τον κατασκευαστή: 18650
 • Ποσότητα μπαταριών: δύο κομμάτια
 • Κάλυμμα μπαταρίας(πορτάκι): μαγνητικό
 • 510 Τύπος υποδοχής: ελατήριο (Spring Loaded)
 • Σύνδεση διάμετρος ατμοποιητή: 23 χιλιοστά
 • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο, Ασημί
 • Βάρος προϊόντος: 200 γραμμάρια
 • Βάρος πακέτου: 500 γραμμάρια