Protank 4 από Kanger εκμαυλίζει την ανταγωνιστικότητα

Protank 4 από Kanger

Protank 4 από Kanger εκμαυλίζει την ανταγωνιστικότητα ξεπερνώντας κάθε όριο επιτυχίας γιατί έτσι προστάζει η μεγαλοπρεπής στόφα του.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την εταιρεία, είναι ένα γνωστότατο εμπορικό σήμα παγκοσμίως σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και πιθανότατα οι περισσότεροι ατμιστές να έχουν αγοράσει κάποιο αντικείμενο από δαύτους. Ο εν λόγω επισκευάσιμος ατμοποιητής διαθέτει χωρητικότητα αυτονομίας σε υγρά αναπλήρωσης 5ml, θεωρώ  σε αυτό τον τομέα πως θα ικανοποιήσει την πλειοψηφία.

Protank 4 από Kanger μαύρο χρώμα

 

Λειτουργικότητα..

Ο Kanger Protank 4 παρουσιάζει στο μεγαλύτερο μέρος του ένα καθαρό και βελτιωμένο σχεδιασμό που έχει την τάση να συνεργάζεται άψογα με όλα τα box mods. Η λεπτομέρεια της κατεργασίας που έχει υποστεί είναι πραγματικά εξαίσια και όλα τα εξαρτήματα εφαρμόζουν μεταξύ τους με ιδιαίτερη ορθότητα, αλλά το κύριο τμήμα του έρχεται να χαλάσει τη συνταγή για κάποιους χρήστες, δεδομένου ότι είναι εξ ολοκλήρου ως ένα κομμάτι. Το γυαλί είναι μόνιμα τοποθετημένο στην εσωτερική πλευρά και δεν μπορεί να αφαιρεθεί, το οποίο σημαίνει ότι αν κατά λάθος σπάσει το γυαλί, θα πρέπει να αγοράσετε ένα καινούργιο δοχείο. Τώρα ίσως να υποψιάζεστε ότι το κύριο τμήμα θα είναι πιο δύσκολο να καθαριστεί, αλλά αυτό δεν ισχύει πραγματικά,το ξέπλυμα των υπολειμμάτων γίνεται κανονικά χωρίς κάποιο σοβαρό εμπόδιο.

Protank 4 από Kanger κεφαλή και αντίσταση

Τι σύστημα πλήρωσης  της θαλάμης που βρίσκεται στην κορυφή διαθέτει ένα έξυπνο κλείδωμα προστασίας από τα παιδιά και το γεγονός τούτο είναι πολύ καθησυχαστικό για τους γονείς. Το συμπεριλαμβανόμενο επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με ένθετο πλαίσιο Delrin στο άνω τμήμα το οποίο θα ελαχιστοποιήσει την ποσότητα θερμότητας που φθάνει στα χείλη σας, έχοντας μια μικρή ρυθμιζόμενη υποδοχή ροής του αέρα. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήστε ένα οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας σας αφού όλα όσα δοκίμασα κατά την τοποθέτηση ταίριαξαν σωστά χωρίς προβλήματα, αλλά αν το πράξετε θα χάσετε τη λειτουργία ροής του αέρα στο drip tip. Η δεξαμενή έχει χωρητικότητα 5 ml και διαθέτει δύο παράθυρα ώστε να βλέπετε καθαρά το επίπεδο χυμού ανά πάσα στιγμή.

Ροή αέρα.

Το air flow control συνοδεύεται από δύο μεγάλες σχισμές στην βάση που κάνουν θαύματα όσον αφορά την πλούσια παραγωγή ατμού, η ρύθμιση επιτυγχάνεται με την περιστροφή του δακτυλίου. Στις πνευμονικές εισπνοές είναι μανούλα, αλλά παρατήρησα πως υστερεί κάπως στις τσιγαρισιες τζουρες, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς αυτός ο atomizer προορίζεται καθαρά για συγκεκριμένο σκοπό, απευθυνόμενος στους προχωρημένους χρήστες.

Protank 4 από Kanger deck

 

Ευκολία στη χρήση.

Σαν μονάδα λύνεται και δένεται με χαρακτηριστική ευκολία και πολύ δύσκολα κάποιος θα βρει κάποιο εμπόδιο σε αυτή τη διαδικασία, τώρα, όσον αφορά τη μεταχείριση έχω την εντύπωση πως μόνο ένας τελείως άσχετος δεν θα καταφέρει να το λειτουργήσει με ορθότητα, πιστεύω  πιο δύσκολο είναι να μάθεις ένα κινητό να το δουλεύεις απ’ ότι αυτό, παρά ταύτα επιφυλάσσομαι διότι ίσως να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δυσκολία στην εκμάθηση.

Protank 4 από Kanger κουτί

 

Τελικό συμπέρασμα..

Με ενόχλησε το γεγονός ότι το γυάλινο τμήμα της δεξαμενής είναι ενσωματωμένο στην εσωτερική πλευρά χωρίς να δίνεται η ευκαιρία αφαίρεσης του, είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο για τα δεδομένα στα οποία κινείται η Kanger και ουσιαστικά σε εξαναγκάζει αν σπάσει να αγοράσεις ένα καινούργιο  ολόκληρο δοχείο, αληθινά δεν καταλαβαίνω με ποια προοπτική προχώρησαν σε αυτήν την τεχνοτροπία.

Η συνολική λειτουργία του οφείλω να ομολογήσω πως με ικανοποίησε, βέβαια υπήρχαν κάποιες μικρολεπτομέρειες οι οποίες θα μπορούσαν να βελτιωθούν στο απώτερο μέλλον, αλλά δαύτο είναι καθαρά θέμα της εταιρείας και όχι δικό μας. Ας μη μεμψιμοιρούμε παραπάνω και ας μπούμε κατευθείαν στην ουσία που είναι η βαθμολογία. Με άριστα το 10  το βαθμολογώ 8.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Μάρκα: Kanger
  • Μοντέλο: PROTANK 4
  • Διαθέσιμα χρώματα: ασημί, μαύρο
  • Υλικό κατασκευής: γυαλί, ανοξείδωτος χάλυβας
  • Χωρητικότητα δεξαμενής: 5 ml
  • Αντιστάσης: 0.5ohm / 1.5ohm
  • Σύνδεση υποδοχής: 510
  • Συνολική Διάμετρος: 22 χιλιοστά
  • Βάρος προϊόντος: 60 γραμμάρια
  • Βάρος συσκευασίας: 160 γραμμάρια