Ο Grover Norquist είναι ιδρυτής και πρόεδρος

Ο Grover Norquist είναι ιδρυτής και πρόεδρος

Ο Grover Norquist είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Americans For Tax Reform, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα μία ισχυρή προσωπικότητα που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής του ζωής παλεύοντας ενάντια στις αυξήσεις των φόρων. Τα εύθυμα μαντάτα θα ταδιαβάσετε παρακάτω.

Όμως το ευχάριστο γεγονός για τους εκεί vapers είναι το εξής, δήλωσε ότι η ατμιστική κοινότητα είναι πιο ισχυρή απ’ ότι αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι. Ο Norquist ισχυρίστηκε ότι η vaping βιομηχανία θα χριστεί ασταμάτητη αν oi vapers σταθούν αποφασιστικά στο πλάι της και δώσουν απλόχερα το χέρι βοηθείας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Εν τω μεταξύ προχώρησε λέγοντας, «την επόμενη των εκλογών, σε προεδρικό επίπεδο και σε άλλους πολλούς κρίσιμους τομείς , πρόκειται να καθοριστεί το μέλλον του ατμισματος ,”αλλά κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό;

Aπρόσμενη υποστήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ (εκεί τον ονομάζουν orange guy).

Σε ένα επεισόδιο του RegWatch, ο Gregory Conley ο οποίος είναι πρόεδρος του Αμερικανικού συλλόγου ατμίσματος ατμίσματος (American Vaping Association) μιλάει στο Smoke-Free στο ετήσιο συνέδριο Alternatives Trade Association στο Χόλιγουντ της Φλόριντα, εξηγώντας πως είναι η κατάσταση στην βιομηχανία ατμίσματος και πώς αντιμετωπίζονται οι καταναλωτές επί του παρόντος.Επισημαίνει πως οι Αμερικανοί νομοθέτες είναι επιτακτική ανάγκη να αντιστρέψουν την αρνητική κατάσταση που διανύουμε, και προς έκπληξη πολλών, δήλωσε ότι αν είστε ένας ψηφοφόρος ο Donald Trump θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στοίχημά σας  για να σώσει τη βιομηχανία ατμίσματος.

Η στάση του Conley είναι σύμφωνη με εκείνη του Adam Kustin, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ στον κορυφαίο διανομέα e-cigarette  V2, ο οποίος είπε σε μια δήλωση “ο Trump είναι υπέρ των λιγότερων κυβερνητικών κανονισμών στις περισσότερες περιοχές και οι vapers δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τους κανονισμούς του ecig “, προσθέτοντας,” Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την υποστήριξή του προς αυτούς. Ο Trump υποστηρίζεται επίσης από τον  Ντάνκαν Χάντερ, που είναι γνωστός με το προσωνύμιο ως «vaping congressman», ο οποίος αποτελεί βασική ένδειξη συμπαράστασης στην e-cig κοινότητα.