Κατάπτυστο εγχειρίδιο δαιμονοποιεί με ακραίο τρόπο

Κατάπτυστο εγχειρίδιο δαιμονοποιεί με ακραίο τρόπο

Κατάπτυστο εγχειρίδιο δαιμονοποιεί με ακραίο τρόπο το e-cig, θέλοντας προφανέστατα οι διοικούντες της μινεσότα να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Στην Minnesota το vape θεωρείται έξοδος διαφυγής για τη νεολαία από τον παραδοσιακό τρόπο που είναι το κάπνισμα και οι ειδικοί πιστεύουν πως η ταχύτατη ανάπτυξη που γνωρίζει στο τέλος θα επικρατήσει με διαφορά του smoking. Η Ann Stehn, διευθυντής του Kandiyohi County στον τομέα υπηρεσιών υγείας (Health and Human Services) κάνει συστάσεις πως πρέπει να μπει σε λειτουργία ένα αμφιλεγόμενο εγχειρίδιο που βρίσκεται στα κιτάπια των διοικούντων της πολιτείας, υποδεικνύοντας με τον πιο άθλιο τρόπο στους ατμιστές σχεδόν να διακόψουν τελείως το vaping.

Η νέα ρύθμιση του οργανισμού Food and Drug Administration ουσιαστικά θα απαγορεύσει την πώληση των Η.Τ σε ανηλίκους θα παρέχουν περισσότερη εποπτεία στην κατασκευή και πώληση των e-cigarette και είναι απαραίτητο να φέρει μία σαφής ένδειξη ότι είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Επιπλέον υποστήριξε ότι η απουσία αξιολόγησης για την ασφάλεια του vaping σε μακροπρόθεσμο στάδιο προκαλεί σύγχυση και πρέπει να βρεθούν άμεσα κάποια σχετικά στοιχεία για να έχουμε μία ορθότερη κρίση, μέχρι τότε θα πιστεύουμε πως είναι βλαβερό και μπορεί να καταστεί επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τέλος, οι γεύσεις και τα αρώματα καραμέλας στις συσκευασίες μπουκαλιών των υγρών αναπλήρωσης δεν θα πρέπει να τοποθετούνται στα ράφια που βρίσκεται σε ευθεία με τη ματιά ενός παιδιού, δηλαδή να είναι σε υψηλότερο επίπεδο.  Το πρόβλημα είναι ότι με αυτές τις ανόητες δικαιολογίες παραβλέπουν σκόπιμα το γεγονός πως το προϊόν που καταδικάζουν βοήθησε το 42% των πολιτών στις ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, η Μινεσότα κρατάει τα χαμηλότερα ποσοστά καπνιστών στην χώρα της, με 14,4%, οι εμπειρογνώμονες πιστεύουν πως αυτό οφείλεται καθαρά στο άτμισμα.

Στις 15 Νοεμβρίου θα διοργανωθεί μια δημόσια συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου. Πριν από τη συζήτηση, το σχέδιο διατάγματος θα διατίθεται στο κοινό και σε έντυπη μορφή το οποίο θα διανεμηθεί λίγες ώρες νωρίτερα. Το συμβούλιο αποσκοπεί κατά τα λεγόμενά τους να προστατεύσει τους πολίτες από το δήθεν πανούργο e-cig, εδώ ταιριάζει η παροιμία, δουλειά δεν είχε ο διάβολος και καβαλούσε τα παιδιά του.