iSub V Vortex από Innokin το εκλεπτυσμένο ταπεραμέντο

iSub V Vortex από Innokin

iSub V Vortex από Innokin το εκλεπτυσμένο ταπεραμέντο του είναι θηλιά στο λαιμό των αντίζηλων του. Ο συγκεκριμένος επισκευάσιμος ατμοποιητής είναι ο πέμπτος κατά σειρά της πολυσυζητημένης έκδοσης iSub.

Λειτουργικότητα.

Φέρει αρκετές ομοιότητες με τον iSub G, όμως δεν είναι ένα ιδιαίτερα ψηλό, έτσι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ιδανικό για ανθρώπους που προτιμούν μια πιο compact σχεδίαση. Έχει μια αρκετά μικρή καμινάδα και το πηνίο βρίσκεται ακριβώς από κάτω, το οποίο σημαίνει ότι θα σας δώσει πολύ καλή γεύση.

iSub V Vortex από Innokin διαθέσιμα χρώματα

Στο σύνολό του έχει μία εξαιρετική κατασκευή που το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό στην κακομεταχείριση. Η προσαρμογή του επάνω στις διάφορες συσκευές που το δοκίμασα ήταν άψογη. Το επιστόμιο Delrin θα ελαχιστοποιήσει το ποσό της θερμότητας που φθάνει στο στόμα σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας drip tip δεν θα έχετε κανένα απολύτως θέμα. Η δεξαμενή έχει ικανότητα αυτονομίας 3ml το οποίο είναι σχετικά επαρκή για έναν μέσο χρήστη, αλλά δεν είναι ιδανικό για μανιακούς vapers. Τουλάχιστον το άνω σύστημα πλήρωσης λειτουργεί καλά και είναι απλό στη χρήση.

iSub V Vortex από Innokin εξαρτήματα

 

Ροή αέρα.

Το air flow control είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και είναι εύκολο στη χρήση ακόμη και όταν έχει τοποθετηθεί στο mod σας. Η εταιρεία στις δηλώσεις της αναφέρει πως προορίζεται με ιδιαίτερη καταλληλότητα για πνευμονικές εισπνοές και παρόλο που είναι αρκετά ευάερο δεν είναι τόσο ακραίο, όσο θα περίμενα, όπως πολλοί άλλοι πρόσφατοι atomizers, υποψιάζομαι ότι θα εξακολουθεί να είναι πολύ χαλαρό για τους περισσότερους. Στις τσιγαρίσιες τζούρες συμπεριφέρθηκε σε μεγαλύτερο βαθμό αρκετά σωστά, χωρίς όμως να αγγίζει το ιδανικό.

iSub V Vortex από Innokin μπροστινό μέρος κουτιού

 

Ευκολία στη χρήση.

Για να γεμίσετε το ρεζερβουάρ μπορείτε απλά να ξεβιδώστε το καπάκι της δεξαμενής. Υπάρχει αρκετός χώρος για το ακροφύσιο του μπουκαλιού ή του σταγονόμετρου που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Κατά την επανατοποθέτηση του επάνω καπακιού απαιτείται να πιέζετε λίγο προς τα κάτω την ώρα που βιδώνεται, δεδομένου ότι η καμινάδα φαίνεται να είναι σαν ελατήριο. Θυμηθείτε να αφήσετε ένα μικρό κενό στο πάνω μέρος της δεξαμενής κατά την πλήρωση, διότι η πίεση από το σύστημα θα προκαλέσει συμπίεση στο χυμό να αποβάλλοντας τα υγρά προς τα έξω με κίνδυνο να γίνετε χάλια και να λερωθείτε.

Το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα ανταλλαγής αντιστάσεων είναι απλό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεβιδώσετε το κάτω τμήμα της ροής αέρα για να αποκτήσετε πρόσβαση στα coils.

iSub V Vortex από Innokin πίσω μέρος του κουτιού

 

Αποδοτικότητα.

Η συνιστώμενη Ισχύς για τα συμπεριλαμβανόμενα coils από Stainless Steel είναι 30-60W. Κατά τη γνώμη μου, 40W είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές στο άτμισμα και η γεύση ήταν πολ’υ ευχάριστη σε αυτή την ισχύ, αλλά για να λάμψει η δυναμικότητα του θα πρέπει να το ωθήσετε τουλάχιστον στα 50-55W, διότι αυτό οδηγεί σε σημαντικά βελτιωμένη γεύση.

Τελικό συμπέρασμα.

Επειδή πάντα ομιλώ τη γλώσσα της αλήθειας, δυστυχώς δεν βρίσκω κάποιο σημείο το οποίο θα με κάνει να το επαινέσω για τις εξαιρετικές ικανότητες του, ειλικρινά δεν με εντυπωσίασε, θεωρώ ότι η δυναμική του κυμαίνεται μεταξύ μετριότητας, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν έχει κάποια εμφανή αρνητικά σημεία τα οποία να υστερεί αρκετά από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του, απλά του λείπουν ορισμένα προτερήματα ούτως ώστε να τον κάνουν να ξεχωρίσει.

Επειδή μέχρι τώρα στην πορεία μου έχω δοκιμάσει αρκετούς επισκευάσιμους ατμοποιητές και διαπίστωσα πως μερικοί είναι θηρία χωρίς να κοστίζουν ένα κάρο χρήματα, οπότε αυτό με κάνει να μη συμβιβάζομαι με κάτι μέτριο. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 5,5.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Εύκολο γέμισμα δεξαμενής
  • 3ml χωρητικότητα
  • 22 χιλιοστά Διάμετρος
  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Υλικό θαλάμης: πυρέξ γυαλί
  • Πλήρως ρυθμιζόμενη ροή αέρα
  • Αντικαθιστώμενο γυαλί
  • Υποστηρίζονται κεφαλές iSub Coil