iStick Basic από Eleaf αρχικό πακέτο

iStick Basic από Eleaf αρχικό πακέτο πριν προχωρήσω στην περιγραφή αναλύοντας τα προτερήματα ή τα μειονεκτήματά του, θα εξηγήσω ορισμένα σημεία τα οποία θεωρώ απαραίτητα κυρίως για τους αρχάριους που δεν έχουν την στοιχειώδη γνώση για να κατανοήσουν τα αυτονόητα.

Το συγκεκριμένο πακέτο συγκεντρώνει όλες τις δυνατότητες σε μία συσκευή, δηλαδή, ο atomizer GS Air 2 και το mod έρχονται μαζί σαν μία αναπόσπαστη παρέα και δεν απαιτείται να αγοράσετε κάτι ξεχωριστά για να λειτουργήσει, εκτός βέβαια αν δεν καλύπτει τις ανάγκες σας και θέλετε να το αναβαθμίσετε σε κάτι πολύ δυνατότερο.

Σύντομη περιγραφή.

Το iStick Basic προορίζεται ως ένα βελτιωμένο σετ εκκίνησης για νέους vapers. Χρησιμοποιεί συνεχές ρεύμα εξόδου το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ρύθμιση ούτως ώστε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση ισχύος που επιθυμείτε, εν ολίγοις δεν υπάρχει καμία προσαρμογή στο συγκεκριμένο τομέα. Ουσιαστικά το μόνο στοιχείο που εμπλέκεται σε αυτήν την κατάσταση σαν ρυθμιστής είναι το φορτίο της μπαταρίας, όσο υψηλότερη είναι η απόδοση, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η δύναμή του.

Η συσκευή έρχεται με το νέο GS 2 Air Tank το οποίο έχει αυτονομία 2 ml E-Liquid, επίσης έχει ένα ρυθμιζόμενο δακτύλιο ροής αέρα. Για καινούργιο στο vaping αυτό το κιτ μπορεί να έχει ενδιαφέρον, οπότε ας κάνουμε βουτιά στα βαθιά για να ρίξουμε μία ενδελεχής μάτια με ένα ορθότατο review.

Λειτουργικότητα.

Από άποψη styling είναι εύλογα ελκυστικό και νομίζω πως δεν χωρά αμφισβήτηση περί αυτού. Έχει όμορφα στρογγυλεμένες άκρες και ως επί το πλείστον κάθεται υπέροχα στο χέρι, δεδομένου ότι η μορφή έχει δομηθεί κατάλληλα με το σωστό τρόπο. Για μια συσκευή all-in-one διατηρείται σε ένα λογικό μέγεθος και στην πραγματικότητα είναι μάλλον ελαφρύτερο από τα συμβατικά είδη της κατηγορίας του.

Έχει δύο παράθυρα στα πλάγιαώ στε να μπορείτε να δείτε το επίπεδο υγρού αναπλήρωσης εντός της δεξαμενής, αλλά οι άκρες είναι αρκετά τραχιές και μπορεί να γδάρουν το χέρι σας αν είσαστε απρόσεκτοι η βιαστικοί κατά την διάρκεια του πιασίματος, φροντίστε τουλάχιστον να τοποθετήσετε κάποια θήκη σιλικόνης για να σας προφυλάσσει από κακοτοπιές.

Η μπαταρία

Διαθέτει μια εσωτερική μπαταρία 2300mAh που πιθανόν να καλύπτει τους μέτριους ατμιστές, η διάρκεια της battery συνεπάγεται καθαρά με τη συχνότητα vape στην οποία χρησιμοποιείται. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω του συμπεριλαμβανομένου καλωδίου micro USB, η θύρα σύνδεσης βρίσκεται στο επάνω μέρος. Η συσκευή έχει μία λυχνία LED η οποία φωτίζει κατά την ενεργοποίηση και σβήνει όταν απενεργοποιείται, επίσης δουλεύει όταν πατήσετε το κουμπί πυροδότησης.

GS Air 2 ατμοποιητής.

Ο atomizer είναι εντελώς απομονωμένος από τα εσωτερικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και έτσι δεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος βλάβης από τη διαρροή. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να προβείτε στον ολικό καθαρισμό του όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο, σας πληροφορώ πως δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία σε αυτό το ζήτημα. Η κεφαλή μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα πώς να το πράξετε, απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε.

Εξαερισμός.

Μετά λύπης μου διαπίστωσα πως δεν υπάρχει κάποιος εμφανής εξαερισμός, υποθέτω πως όλη διαδικασία διεξάγεται από τα πλαϊνά παραθυράκια και όσο καιρό το δούλεψα διαπίστωσα πως το εσωτερικό διαμέρισμα ήταν δροσερό χωρίς να υπάρχει κάποια ανεξέλεγκτη υπερθέρμανση.

Σχεδιασμός.

Η συνολική μεταλλοτεχνία, ενώ είναι αρκετά ωραία είδα ότι ήταν τρεμουλιαστή και με παρέπεμψε σε μία φθηνό – κατασκευή σε ορισμένες περιοχές του, προσωπικά αυτό το γεγονός το θεωρώ απαράδεκτο όσο χαμηλά κι αν είναι η τιμή του. Το fire button ευτυχώς δεν κουδουνίζει πάρα πολύ, αλλά αισθάνθηκα ότι έχει μία χαλαρότητα το πλήκτρο.

Σύνοψη.

Το iStick Basic της Eleaf όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί μου φίλοι δεν πρόκειται για κάποιο σπουδαίο επίτευγμα της τεχνολογίας, τουναντίον θα το χαρακτήριζα ως μπελά, περίμενα από την εταιρεία να μην ξεπέσει τόσο χαμηλά όσον αφορά την απόδοση και την κατασκευή, προσπαθώ να καταλάβω ποιος ο λόγος να δημιουργήσεις ένα αντικείμενο που θα είναι κατώτερο των περιστάσεων βάσει του ονόματος σου. Εγώ πάντως δεν κρύβω ότι απογοητεύτηκα και ειλικρινά δεν θα το πρότεινα σε κανέναν να το αγοράσει, διότι οι προδιαγραφές και η συμπεριφορά του είναι για να κλαις τα λεφτά σου. Με άριστα το 10 βαθμολογώ 2.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.
  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χωρητικότητα δεξαμενής ατμοποιητή: 2 ml
  • Χωρητικότητα μπαταρίας 2300mAh
  • Συνεχές ρεύμα ισχύς εξόδου
  • Κεφαλή 0.75ohm για χρήση στα 8 – 25W
  • φάσμα αντίστασης: από 0,4 έως 5.0ohm
  • Σύνδεση υποδοχής: 510
  • Μέγεθος: 14 x 70 x 14 χιλιοστά
  • Χρώματα: Μαύρο, Ασημί, Γκρι, Μπλε, Κόκκινο και Hot Pink