iJust 2 Kit από Eleaf ένα ολοκληρωμένο αρχικό πακέτο

iJust 2 Kit από Eleaf

iJust 2 Kit από Eleaf ένα ολοκληρωμένο αρχικό πακέτο με ιδιαίτερη πυγμή για εκείνους που δεν συμβιβάζονται.

Χρηστικότητα.

Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι οι εναρκτήριες συσκευές που προορίζονται για τους αρχάριους έχουν διανύσει πολύ δρόμο και έχουν βελτιωθεί αισθητά, προσωπικά έχω ωραίες αναμνήσεις από το πρώτο starter κιτ  που με τράβηξε μακριά από τα τσιγάρα, αλλά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια τυπική μπαταρία eGo.

Το iJust 2 Kit είναι ουσιαστικά ένα μηχανικό mod, έχει ένα απλό κουμπί πυροδότησης και μια μπαταρία 2600mAh που μπορεί να φορτιστεί μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB. Σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές η συγκεκριμένηαυτή δεν έχει καμία μορφή μεταβλητής ισχύος και ο καθορισμός γίνεται αυτόματα στο καταλληλότερο σημείο ισχύος με βάση την αντίσταση του πηνίου σας. Κατά κάποιο τρόπο, τούτο μπορεί να είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα για ορισμένους χρήστες, δεδομένου ότι περιορίζει την ευελιξία να ελέγχει τον τύπο coil ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

iJust 2 Kit από Eleaf εξαρτήματα

Από άποψη κατασκευής έχει γερή κράση και κατ’ επέκταση προσδίδει μία αναπάντεχη ανθεκτικότητα, ο σωλήνας έχει μόνο ένα διακόπτη που είναι σωστά τοποθετημένο και άνετο στη χρήση, αλλά δυστυχώς το κουδούνισμα είναι παρών σε αρκετά μεγάλο βαθμό και με παραπέμπει στον συλλογισμό πως είναι μία φτηνό – δουλειά. Υπάρχει 1 LED λυχνία πίσω από το διακόπτη που ανάβει όταν βρίσκεται εν ώρα λειτουργίας ή όταν ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί, αλλά η κατάσταση δυσκολεύει λιγάκι, δεδομένου ότι μεγάλο μέρος της είναι κρυμμένο από τον διακόπτη.

Ο συνολικός συντελεστής μορφής είναι όμορφα καλαίσθητος και συνάμα άνετο στο κράτημα, το βουρτσισμένο φινίρισμα ατσαλιού είναι ελκυστικό και βοηθάει στο να αποφευχθεί η ολισθηρότητα στο κράτημα του χεριού. Το βάρος του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και θεωρητικά αυτό το κάνει ιδιαίτερα πρακτικό στην καθημερινή χρήση.

Ο πόλος (pin) 510  είναι τύπου ελατήριο και είναι δημιουργημένο από ορείχαλκο, ακριβώς επάνω στη σύνδεση υποδοχής υπάρχουν τέσσερα κανάλια εξαερισμού. Ο ατμοποιητής του iJust 2 ταιριάζει απόλυτα μαζί του και βρίσκονται μεταξύ τους σε μία λειτουργική αρμονία, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν ορατά κενά, βέβαια δοκίμασα και κάποιους άλλους atomizers για να διακρίνω αν εφαρμόζουν καλά, εν τέλει δεν παρατήρησα κανένα θεματάκι.

iJust 2 Kit από Eleaf κουτί

Εκτός από τους τέσσερεις αεραγωγούς στην κορυφή δεν υπάρχει άλλη πηγή εξαερισμού, θα επιθυμούσα για να βελτιστοποιηθεί η απόδοση του να υπάρχουν τουλάχιστον μία ή δύο οπές στη βάση του σωλήνα. Στη θετική πλευρά των πραγμάτων κατατάσσεται το χαρακτηριστικό γνώρισμα ασφαλείας, όπως η προστασία από βραχυκύκλωμα, χαμηλή τάση και η αυτόματη διακοπή υπερφόρτισης. Η θύρα USB Micro βρίσκεται στο πίσω μέρος του σωλήνα και επειδή έχει τοποθετηθεί οριζόντια θα είστε σε θέση να κρατήσετε τη συσκευή σε όρθια θέση ενώ φορτίζει.

Ατμοποιητής iJust 2 Tank.

Το συμπεριλαμβανόμενο iJust 2 Tank δυστυχώς δεν διαθέτει ειδικό δακτύλιο ελέγχου ροής του αέρα, αντιθέτως, τρεις σταθερές τρύπες υποδοχές ροή του αέρα που έχουν σχεδιαστεί για να για να προσφέρουν τα αυτονόητα. Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση το κάνει ή φτωχό σε δυνατότητες, νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό της με αυτό το μειονέκτημα, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους τους ίσος προς ίσο, εφόσον όμως έχουμε αυτά τα δεδομένα μέχρι στιγμής ,τον κρίνουμε βάσει αυτών των στοιχείων.

 

Τελικό συμπέρασμα.

Σαν συνολικό πακέτο την χαμηλότερη τιμή πώλησης που βρήκα στην ελλάδα για αυτό το προϊόν ήταν στα 36 ευρώ σε προσφορά, που σημαίνει ότι είναι λίγο ακριβότερο,υπολογίστε περίπου στα 40 ευρώ,  δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να το πρότεινα σε κάποιον να το αγοράσει ακόμη κι αν είχε λεφτά για πέταμα. Η γνώμη μου για τέτοιου είδους κακοτεχνίες παραμένει πάντα η ίδια, κανένας χρήστης δεν έχει ανάγκη συσκευές που δεν εξυπηρετούν στο μέγιστο τις ανάγκες του. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 2.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Τύπος: αρχικό πακέτο
  • Μάρκα: Eleaf
  • Μοντέλο: iJust 2
  • Υλικό: γυαλί, ανοξείδωτο ατσάλι
  • Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία
  • Χωρητικότητα μπαταρίας: 2600mAh
  • Τύπος ατμοποιητή: rebuildable Atomizer
  • Χωρητικότητα ατμοποιητή: 5.5ml
  • Τρόπο φόρτισης: USB
  • Διαθέσιμο χρώμα: Ασημί