Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής ρίχνει στοχευμένα βέλη

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής ρίχνει στοχευμένα βέλη

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής ρίχνει στοχευμένα βέλη προς τον χώρο μας, διότι θεωρούν πως παρασέρνουμε τους νέους και τα παιδιά να κυλήσουν στο βρώμικο βούρκο του vape.

Η πλήρης ονομασία τους είναι American Academy of Paediatrics (AAP), εν τω μεταξύ το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως συναντιούνται μία φορά το χρόνο στις 365 μέρες για να συνεδριάσουν για τα θέματα που  απασχολούν τον τομέα τους, αλλά ασχολούνται επί καθημερινής βάσεως με το άτμισμα, τονίζοντας περίτρανα τις δήθεν βλάβες που προκαλεί, είναι ακόμη χειρότερο αυτό που πράττουν αν αναλογιστεί κανείς πως είναι σοβαροί επιστήμονες.

Ο AAP σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να αντιμετωπίσει με δέουσα προσοχή τα σοβαρά θέματα που επηρεάζουν τη χώρα και ότι η παιδιατρική ακαδημία θα εργαστεί για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν μια θέση στην κορυφή της ατζέντας της ομοσπονδιακής πολιτικής.

Σε ό, τι αφορά την AAP, συνεχίζει λέγοντας, είμαστε αντίθετοι με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα επειδή θεωρούμε πως απευθύνονται υπογείως προς τους ανήλικους και διαπιστωμένα υπάρχουν αποδείξεις ότι ένα σεβαστό ποσοστό εξ αυτών είναι χρήστες. Ερευνούμε σχολαστικά για να αναδείξουμε τους κινδύνους που ενέχουν τα ecigarettes.

Πάντως πρέπει να επισημάνουμε πώς αυτή η άθλια συμπεριφορά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter και αρκετοί τους επιτέθηκαν στολίζοντας τους με διάφορα κοσμητικά επίθετα που είναι αδύνατον να τα προφέρω γιατί θεωρούνται ακατάλληλα, δεν είμαι σίγουρος αν βρήκαν το μάστορά τους, αλλά αισθάνθηκαν την οργή των vapers στο μεγαλείο τους.