EZ RTA Tank από Youde (UD) τέρμα οι ψευδαισθήσεις

EZ RTA Tank από Youde (UD)

EZ RTA Tank από Youde (UD) τέρμα οι ψευδαισθήσεις, αλλάζει άρδην η κατάσταση πλέον με αυτόν τον atomizer.

Λειτουργικότητα.

Φέρει εμφανέστατα σημάδια βελτίωσης από τους προκατόχους του, με διαφορετικό φινίρισμα. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, η ανθεκτικότητα του είναι προφανής και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, το γυαλί είναι αρκετά παχύ και σε περίπτωση που γλιστρήσει από τα χέρια σας και πέσει κάτω θεωρητικά θα αντέξει, εκτός κι αν είναι τόσο βίαιο το πέσιμο που πιθανόν να μην αντισταθεί. Ο δακτύλιος στο πάνω μέρος της γυάλινης δεξαμενής είναι λίγο σαθρός και χρειάζεται να το τοποθετήσετε σωστά για να αποφευχθεί η χαλάρωση που έπειτα θα οδηγηθεί σε ταλάντευση του εξαρτήματος.

EZ RTA Tank από Youde (UD) εξαρτήματα

Έχει ικανότητα αυτονομίας σε eliquid 4 ml και το γέμισμα του θαλάμου διεξάγεται στο επάνω μέρος, με τον γνωστό σχεδιασμό top filling design. Ο ατμοποιητής διαθέτει τρεις υποδοχές ροή του αέρα που είναι πλήρως ρυθμιζόμενες και βρίσκονται ακριβώς πάνω από την βάση του δακτύλιου.  Το drip tip έχει άψογη συμπεριφορά και είναι δημιουργημένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με διπλά O-rings. Μπορείτε φυσικά να το αντικαταστήσετε αν δεν σας αρέσει και  να βάλετε κάποιο άλλο αν επιθυμείτε, δεδομένου ότι έχει τυπική σύνδεση 510.

Ροή αέρα.

Tο μεταβαλλόμενο air flow control είναι άμεσα προσαρμόσιμο στα μέτρα του οποιοδήποτε vaper που αρέσκεται στις πνευμονικές εισπνοές ή απλά αν θέλει της τσιγαρίσιες ανάσες, θα είναι το ίδιο επιμελής, το μόνο που απαιτεί είναι να ανοιγοκλείσετε τον δακτύλιο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το δαχτυλίδι περιστρέφεται εύκολα και παραμένει στη θέση του, δίχως να είναι ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ χαλαρό.

Ευκολία στη χρήση.

Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα που το κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα είναι το  άριστο deck με δύο μεγάλε διαμέτρου οπές 3mm η κάθε μία. Το ίδιο το κατάστρωμα έχει 16 χιλιοστά διάμετρο, το οποίο παρέχει στο χρήστη αρκετό χώρο για να βάλει ακόμη και γιγάντιες αντίστασης. Το πραγματικά ενδιαφέρον σημείο είναι τα δύο μανταλάκια που αντικαθιστούν τις βίδες, που σημαίνει ότι απλά μπορείτε απλά να ταιριάξετε τα coils ασφαλίζοντας τα με τους 2 σφικτήρες συγκράτησης των συρμάτων, χωρίς ποτέ να να χρειαστείτε να χρησιμοποιήσετε κατσαβίδι, είναι τελείως απλοποιημένη διαδικασία.

EZ RTA Tank από Youde (UD) κουτί

Ενώ όλο αυτό ακούγεται θεσπέσιο στα αυτιά του ατμιστή, στην πράξη κρύβει κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Ο λόγος είναι ότι οι σφιγκτήρες είναι σοβαρά ισχυρή και αυτό προκαλεί ανασφάλεια στο χρήστη όταν τα ανοίγει και τα κλείνει, με αρνητικό αποτέλεσμα να φεύγουν από τις θέσεις τους οι αντιστάσεις, παρόλο που κι αν προσπαθήσετε να είσαστε προσεκτικοί, δυστυχώς τις περισσότερες φορές θα σας ταλαιπωρήσει, βέβαια με την πάροδο του χρόνου ίσως να χαλαρώσουν και να επιτυγχάνεται η λειτουργία τους με  ομαλότητα.

Τελικό συμπέρασμα.

Έχει αντικειμενικά αξιόλογες ικανότητες, βέβαια υπάρχουν και κάποια μικρά κουσούρια τα οποία ίσως να γίνουν κακός βραχνάς στην μεταχείριση που θα το υποβάλλετε, όμως βάσει αποδόσεων μπορώ να ομολογήσω πως πετάει, τώρα, το κατά πόσο μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις ικανότητές του, έγκειται καθαρά στη δικαιοδοσία του εκάστοτε χρήστη.Αν βάλουμε σε μία ζυγαριά τα αρνητικά και τα θετικά σημεία για να κατασταλάξουμε σε μία οριστική απόφαση, θα διαπιστώσουμε περίτρανα πως υπερτερούν οι θετικές αρετές, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ίσως να υπάρχουν κάποιοι που να θέλουν τα πάντα στην εντέλεια. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 7,5.

EZ RTA Tank από Youde (UD) εσωτερικό κουτιού

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

 • Τύπος: Επισκευάσιμος ατμοποιητής RBA, RDA
 • Μάρκα: Youde
 • Μοντέλο: EZ RTA Tank
 • Διαθέσιμο χρώμα: Μαύρο, Ασημί
 • Υλικό κατασκευής: Ανοξείδωτο ατσάλι
 • Υλικό δεξαμενής: γυαλί
 • Χωρητικότητα Δεξαμενής: 4.0ml
 • Σύνδεση υποδοχής: 510
 • Συνολική Διάμετρος: 22 χιλιοστά
 • Βάρος προϊόντος: 60 γραμμάρια
 • Βάρος συσκευασίας: 160 γραμμάρια