Cloud 50W από Kik starter kit είναι ένα συμμαζεμένο

Cloud 50W από Kik starter kit είναι ένα συμμαζεμένο αρχικό πακέτο από μία σχετικά άγνωστη μάρκα για τα περισσότερα άτομα, πλην όμως πολλά υποσχόμενη, θέλοντας επίμονα να διακριθεί δείχνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

Είναι ένα κιτ all in one (όλα σε ένα) σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν να κάνουν την νέα αρχή δίχως να χρειαστεί να προμηθευτούν έξτρα εξοπλισμό για να εκπληρώσουν τις ανάγκες τους. Η συσκευή διαθέτει μια ηλεκτρική ισχύ των 50W και έρχεται συσκευασμένο με ένα μικρό Sub Ohm atomizer.

Ποιότητα κατασκευής και λειτουργικότητα.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σχετικά με αυτή τη συσκευή είναι ότι είναι πολύ λεπτή γραμμή και το ασυνήθιστο σχήμα εκλεπτύνει κάτω στη βάση, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ φιλικό και άνετο στο κράτημα, προσωπικά την ώρα που το κρατούσα ένιωθα αρκετά άβολα και μου προκαλούσε συνεχώς μία ανησυχία.

Η ποιότητα κατασκευής πλησιάζει το άριστο και παραδέχομαι ότι έκαναν εξαιρετική εργασία οι δημιουργοί του. Αρχικά περίμενα το βάρος του να είναι αρκετά ελαφρύ λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό μέγεθος, αλλά παραδόξως είναι κάπως βαρύ. Αυτό οφείλεται κυρίως λόγω της πολύ στιβαρής κατασκευής, ουσιαστικά δίνει με αυτό τον τρόπο ένα πλεονέκτημα μεγάλης διάρκειας στην κακομεταχείριση. Εμφανισιακά η δομή του έχει ένα φουτουριστικό προφίλ, χρήζοντας το αυτόματα ιδιαίτερο. Το ασημί και μαύρο σχέδιο μοιάζει ελκυστικό και αυτό σημαίνει ότι θα ταιριάξει απόλυτα με μαύρο ή ανοξείδωτο ατμοποιητή.

Δεν έχει οθόνη ενδείξεων.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Kik Cloud προσφέρει μέχρι 50W δύναμη, αλλά είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι αυτή η συσκευή δεν έχει καμία απολύτως οθόνη και δεν μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ σε watt. Τυπικά η αντίσταση μέσα στη δεξαμενή που χρησιμοποιείτε θα καθορίσει με ορμή θα εφαρμοστεί. Τώρα, βάσει όλων αυτών των δεδομένων που έχουμε συλλέξει, πιθανότατα δεν θα ικανοποιεί αρκετούς vapers, ωστόσο είναι μία καλή περίπτωση και θα το χαρακτήριζα ιδανικό για εκείνους που μόλις έχουν σταματήσει το κάπνισμα και σκέφτονται να εισχωρήσουν στον τομέα μας, πάντως επιφυλάσσομαι γιατί οι ελλείψεις του είναι σοβαρές.

Kik Cloud Sub Ohm Tank

Η ροή του αέρα σε αυτόν τον ατμοποιητή είναι ρυθμιζόμενη, αλλά οι υποδοχές δεν είναι αρκετά τεράστιες ούτως ώστε να βγάζει τρέλα ντουμάνια ατμού. Παρ ‘όλα αυτά προσφέρει μία θετική ποσότητα ατμού που μάλλον είναι περισσότερο προσαρμόσιμη στις περιοριστικές τζούρες και ελαφρώς πιο χαλαρό στις πνευμονικές εισπνοές.

Μπαταρία.

Έχει μία ενσωματωμένη μπαταρία 2000mAh, θεωρητικά για το αρχάριο κοινό που προορίζεται πιστεύω ότι θα τους διαρκέσει αρκετό χρόνο στην διάρκεια της ημέρας, η φόρτισή του μπορεί να διεξαχθεί μέσω του συμπεριλαμβανομένου καλωδίου micro USB που υπάρχει μέσα στο πακέτο. Η θύρα Micro USB βρίσκεται στη βάση και, δυστυχώς, δεν υποστηρίζει την λειτουργία Pass-through, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η φόρτιση για να μπορέσετε να ατμίσετε πάλι. Επίσης, στην κάτω ενότητα είναι τοποθετημένος ένας μεγάλος αριθμός οπών για την παροχή του κατάλληλου εξαερισμού για την μπαταρία.

Σύνοψη.

Τούτη η ώρα είναι η στιγμή της αλήθειας, όσο επιεικής κι αν είμαι με το Kik Cloud 50W δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευσή μου, αν το αποκτήσει ένας αρχάριος που συνήθως έχει μαύρα μεσάνυχτα ίσως να του φανεί ιδιαίτερα εύκολο, αφού το μόνο που θα χρειαστεί για να το δουλέψει θα είναι να πατήσει το κουμπί πυροδότησης, αλλά υποψιάζομαι ότι λόγω της αμάθειας του ίσως να κάνει κάποια γκάφα και το χειρότερο σημείο που δεν μπορώ να το προσπεράσω είναι ότι δεν θα του ωφελήσει σε θέμα γνώσεως, πλην του πειραματισμού στα πλαίσια εξοικείωσης.

Στο καυτό ερώτημα που ταλανίζει τη μάζα, αν θα σας το πρότεινα για να το αγοράσετε, η απάντησή μου θα ήταν κατηγορηματική και καταφατική όχι, τώρα αν είσαστε κάποιος συλλέκτης που μαζεύει συσκευές για να εμπλουτίσει τη συλλογή του, τότε θα του έλεγα καλώς να ορίσει, αλλά μέχρι εκεί. Με άριστα το 10 το βαθμολογώ 3.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • 50 βατ μέγιστη ισχύ
  • 2000 mAh εσωτερική μπαταρία.
  • 7,5 χιλιοστά Βάθος. 3,5 χιλιοστά πλάτος.
  • Διατίθεται σε δύο χρώματα: Μαύρο και Γαλάζιο.
  • Επαναφορτιζόμενο μέσω του παρεχόμενου καλωδίου.

Οφείλω να υπογραμμίσω πως δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες όσον αφορά τις προδιαγραφές, ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, τα χαρακτηριστικά του είναι με το σταγονόμετρο.