Avocado 24 RDTA από Geekvape είναι χάρμα ιδέσθαι

Avocado 24 RDTA από Geekvape είναι χάρμα ιδέσθαι και στην προκειμένη περίπτωση ότι και να πω θα είναι ελάχιστο και ίσως να το αδικήσω, οι προδιαγραφές του ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και παραπέμπουν σε κάτι πιο εκλεπτυσμένο και συνάμα αριστοκρατικό.

Βελτιστοποίηση γεύσεων.

Ο Avocado 24 είναι ένας επισκευάσιμος ατμοποιητής με διάμετρο 24 mm και ύψος 47 mm, αξίζει να σημειωθεί πως προορίζεται για πνευμονικές εισπνοές και πιο συγκεκριμένα για αυστηρά απαιτητικούς χρήστες που δεν συμβιβάζονται με συμβατικά μοντέλα. Η Geek Vape εξαρχής σκόπευε να δημιουργήσει ένα atomizer ο οποίος θα επικεντρώνεται στο σύστημα ροής του αέρα δίνοντας το μέγιστο δυνατό των ικανοτήτων του μέσα από αυτή την διαδικασία και το κυριότερο είναι πως δεν θα αλλοιώνει τη γεύση, όμως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι σε δυσθεώρητα νούμερα της τάξεως των 100 watts εκεί η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και πλέον δεν ισχύουν τα παραπάνω που σας ανέφερα διότι αλλάζει άρδην η συμπεριφορά του.

Εμφάνιση και υποδοχή αντιστάσεων.

Οπτικά, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε με την τρομερή εμφάνιση του, αλλά η παρουσία του σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται αμελητέα, έχει στρογγυλεμένες άκρες το οποίο κάνει το σχεδιασμό πιο ήπιο σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις που φαινόντουσαν αλλόκοτες, Το κατάστρωμα τοποθέτησης coils είναι τύπου Velocity Deck, χαρίζοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον ατμιστή να εργάζεται με δύο αντιστάσεις ή και με μονή, απλά θα πρέπει να κλείσει τη μία πλευρά με την πλαστική τάπα.

Επίσης, οι υποδοχές του μπορεί να φιλοξενήσουν όλες τις πιθανές μορφές κατασκευής coil, ακόμα και εκείνες με την πιο παράξενη δομή, είναι ιδανικό για προχωρημένες κατασκευές, όπως Clapton ή Fused Clapton επιτρέποντας στη χρήση λεπτών συρμάτων κάτω από 0,3 mm, χάρη στις αποτελεσματικές βίδες συγκράτηση των wires. Θα σας συνιστούσα να μην ξεπερνάτε τα 3 mm διάμετρο σε κάθε αντίσταση όσον αφορά την περιτύλιξη.

Air flow control.

Λοιπόν, εδώ πρέπει να υπογραμμίσουμε το γεγονός πως υστερεί αρκετά στο θέμα σφιχτών ρουφηξιών, δηλαδή, για να επιτευχθεί η τσιγαρίσια τζούρα δεν αρκεί να κλείσουμε στο ελάχιστο τη ροή, αλλά απαιτείται να εμπλακούν και άλλοι παράγοντες, οπως να αντικαταστήσουμε το επιστόμιο με ένα που έχει μικρότερη τρύπα, όμως σύμφωνα με αυτά που προανέφερα στην αρχή ο προορισμός του έχει ξεκάθαρα στοιχεία και η αποστολή του είναι για μεγάλα σύννεφα ατμού.

Αρνητικά στοιχεία.

Δυστυχώς μέσα στα τόσα πολλά πλεονεκτήματα υπάρχουν και μειονεκτήματα τα οποία κατά την άποψή μου είναι πολύ σοβαρά και ενοχλητικά, για παράδειγμα το drip-tip και ο 510 προσαρμογέας δεν είναι εξοπλισμένα με δακτυλίους ή έστω κάποιο υλικό από σιλικόνη ή πλαστικό και έχουν ως αποτέλεσμα τα δύο στοιχεία η αντιμετώπιση τους κατά τη λειτουργία τους να είναι επιεικώς απαράδεκτη ειδικά στον adaptor 510, λόγω της μη πρόσφυσης. Μπορεί, ωστόσο, να αφαιρεθεί σπρώχνοντας με δύναμη από το εσωτερικό προς τα επάνω. Οι δακτύλιοι στο καπάκι είναι ισχυροί και δεν ολισθαίνουν εύκολα.

Τελικό συμπέρασμα.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τα τεράστια προνόμια που διαθέτει και τις εκπληκτικές ικανότητες, αλλά όπως προείπα μερικά ζητήματα μπορεί να καταστρέψουν τη θεσπέσια εικόνα που έφτιαξε με τόσο κόπο η εταιρεία για το Avocado 24 RDTA Geekvape, αρκετές φορές μέσα από τα γραπτά μου και τα reviews που κάνω για διάφορα αντικείμενα θα παρατηρήσετε ότι στέκομαι πάρα πολύ στις λεπτομέρειες και δεν τις προσπερνάω, ο τρόπος που κάνω την διερεύνηση σε ένα προϊόν είναι παρόμοια με εκείνη ενός πελάτη που τα αγόρασε.

Παρόλα αυτά πρέπει να προσδώσουμε τα εύσημα για τις σπουδαιότατες δυνατότητες και προσωπικά θα τον κατατάσσω στην κατηγορία των θηρίων, οπότε για να κατασταλάξουμε στην τελική άποψη θα βάλουμε τα απαραίτητα κριτήρια, τα οποία είναι η απόδοση, η λειτουργικότητα, η συμπεριφορά και η εμφάνιση, βάσει όλων αυτών με άριστα το 10 το βαθμολογώ 7,5.

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

  • Χωρητικότητα 5ml
  • Ευκολία στην τοποθέτηση αντιστάσεων
  • Velocity Deck
  • Δουλεύει άψογα με μονό ή διπλό coil
  • Περιλαμβάνει δύο διαφορετικά επιστόμια Delrin
  • Ύψος επιστόμιου : 10mm
  • Εξωτερική διάμετρος: 24 χιλιοστά
  • Ύψος: 47 χιλιοστά με drip tip και 37 mm χωρίς
  • Υλικό κατασκευής: ανοξείδωτο ατσάλι