Οι βετεράνοι πολέμου των ΗΠΑ προσφέρουν ανιδιοτελή στήριξη

Οι βετεράνοι πολέμου των ΗΠΑ προσφέρουν ανιδιοτελή στήριξη στο vape, θέλοντας με αυτή την πράξη να θεμελιώσουν το ανθρώπινο δικαίωμα στην επιλογή βάσει δικών τους κριτηρίων και όχι αυτό του αυταρχισμού που επιβάλλει αποφάσεις.

Δυστυχώς, το ποσοστό του καπνίσματος σε γενικές γραμμές είναι υψηλότερο μεταξύ των βετεράνων από ό, τι είναι στο ευρύ κοινό, ως εκ τούτου, η οργάνωση που τους εκπροσωπεί θέλησε να κάνει κάτι σπουδαίο και απρόσμενο για αυτή την ειδική ομάδα ατόμων, μέσα από το διοικητικό συμβούλιο τα μέλη τους, αποφάσισαν να συσταθεί ένα project υποστήριξης για το άτμισμα.

Oυσιαστικά αυτό το έργο χαρακτηρίζεται ως ένας μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός που βοηθά τόσο τα ενεργά, όσο και τα συνταξιοδοτημένα στρατιωτικά μέλη της υπηρεσίας να σταματήσουν το κάπνισμα με τη βοήθεια των vaping προϊόντων. Χρησιμοποιώντας μια παρόμοια προσέγγιση με τις υπηρεσίες διακοπής του smoking που υφίστανται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η οργάνωση φέρει την ονομασία Vape a Vet παρέχοντας στους βετεράνους που αναζητούν βοήθεια για να εγκαταλείψουν το κάπνισμα μέσω του ατμίσματος, αρχικά τους δίνουν ένα starter κιτ που αποτελείται από μια συσκευή ecig, ένα μπουκάλι 30 χιλιοστόλιτρα υγρού που εμπεριέχει νικοτίνη και δύο ατμοποιητές.

Πάντως μην αυταπατάσται με την παρούσα κίνηση που φαντάζει τόσο συναρπαστική, η αληθινή εικόνα που ισχύει στις ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση με τούτο το γεγονός, η εχθρικότητα που αντιμετωπίζουν οι vapers είναι κάτι το ανεπανάληπτο και παρόμοιο του μπορείς να βρεις μόνο στις υποανάπτυκτες χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, χωρίς να θέλω να θίξω πράγματα και καταστάσεις.

Εδώ ψήφισαν για πρόεδρο της Αμερικής τον Ντόναλντ Τραμπ, ο άνθρωπος έχει την ίδια ακριβώς λογική με τον ομόλογό του στη Βόρεια Κορέα, απλά αυτός αν τσαντιστεί δεν θα ρίξει κανέναν άνθρωπο να τον φάνε τα σκυλιά, αλλά μπορεί κανένα βράδυ εκεί που κάθεται να του σφυρίξει και να ενεργοποιήσει τις πυρηνικές κεφαλές, ξεκινώντας για πλάκα ένα παγκόσμιο πόλεμο που θα εξαφανιστεί η μισή ανθρωπότητα.

Ευνοϊκή αντιμετώπιση.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και σαφείς, η συγκεκριμένη κατηγορία ατόμων χαίρει άκρας ευνοϊκής αντιμετώπισης από το σύνολο του πληθυσμού και κυρίως από την πολιτική ηγεσία και το κράτος πρόνοιας, κάτι που δε συμβαίνει με τον απλό πολίτη που διαμένει εκεί. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι απίστευτα ταλαιπωρημένοι από τις κακουχίες που βίωσαν στους πολέμους τους οποίους συμμετείχαν, βέβαια υπάρχει και άλλη οπτική γωνία που λέει οι συγκεκριμένοι είναι υπεύθυνοι για το θάνατο χιλιάδων αμάχων, σίγουρα όμως εμείς δεν θα στήσουμε λαϊκό δικαστήριο για να δικάσουμε οποιονδήποτε, ας τους κρίνει η ιστορία.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο πώς συνδέεται άμεσα με αυτούς τους κυρίους είναι ότι το 80 τα εκατό ζει με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ένα μικρό ποσοστό προβαίνει σε αυτοκτονίες. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η μειοψηφία έχει υποστεί ακρωτηριασμούς στα πάνω ή τα κάτω άκρα από βόμβες ή οβίδες που δέχτηκαν κατά την διάρκεια συμμετοχής τους σε μάχες και είναι πλέον ανάπηροι ή κατάκοιτοι καθηλωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια πως δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους ούτε τη φυσική τους ανάγκη.

Μεταξύ άλλων, προς τιμή τους διοργανώνονται ετησίως εορταστική εκδήλωση για να τιμηθούν για τα ανδραγαθήματα τους και το σθένος που υπέδειξαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους